November 30, 20204 yr Taman da celu Italiju, cak i sever, posade maslinama, ne bio im bilo dosta pogotovo sto maslina i ne radja prvih 10-20 godina
December 3, 20204 yr kardamom, a da nije organski kojeg je brala njezna ruka djevice zrtvovane zmajevima, nego obicni, za narod
December 3, 20204 yr pa nema obicni za narod...kardamon je najskuplji posle safrana i vanile.. verovatno ima u SpiceUp-u
December 3, 20204 yr On 3. 12. 2020. at 12:20, morgana said: kardamom, a da nije organski kojeg je brala njezna ruka djevice zrtvovane zmajevima, nego obicni, za narod Spice Up. Ima i u zrnu i u prahu, teglica je oko 600 kinti. U NSu ga valjaju u zdravoj hrani u komšiluku. Odlično ide sa mesom. Edited December 3, 20204 yr by maheem
December 3, 20204 yr tenks, otici cu i ja do obliznja zdrave hrane, pa ako ga nema u spice up. kardamom pakuje i kotanyi ali ga po nasim marketima nema, tja.
December 3, 20204 yr Hmmm zanimljivo nema ga ni u Biospajzu (tamo sam kupila poslednji put), ni u Maslini, samo u Spice Upu.U zrnu je bolje kupiti, kao i sve semenke, pa sameljes po potrebi, a to sto je skup ko djavo jeste vala, ali traje, jer uvek se male kolicine koriste.
December 3, 20204 yr On 29. 11. 2020. at 13:18, maheem said: Hvaaaalaaaa. A da nemate možda i recept za onu rusku supu? Pretpostavljam da ste fan [emoji4]e ne znam za to, daj nalazi,.da ne moram da se ponasham intuitivno.sent from bubamoto
December 4, 20204 yr opet ja s apelom da me nahranimo koje kupovne raviole ili torteline preporucujete?
December 4, 20204 yr Ja kupujem ove sa prsutom u Maksiju, pa ih jedem za dorucak sa pavlakom. Mislim da su sad i na snizenju. https://www.maxi.rs/online/Gotova-i-polugotova-jela/Svezhe-testenine/Tortelini-sa-prsutom-Premia-250g/p/7187522
December 4, 20204 yr On 4. 12. 2020. at 22:00, morgana said: opet ja s apelom da me nahranimo koje kupovne raviole ili torteline preporucujete? Sve od ovih je baš dobro, njoke pogotovo. Ove raviole sa pečurkama doradim na puteru i pospem krupno tucanim biberom. Ima i sa pršutom, te polijem maslinovim uljem i narendam grana padano. Gotovu pastu izbegavam inače, ali ovo je sasvim dobar brzi ručak kad se nema vremena. Edited December 4, 20204 yr by banatjanin
December 5, 20204 yr On 5. 12. 2020. at 15:57, renne said: Kupio onu vašu™ Moćnu planinu, ako ste prehajpovali, sve će vas banujem Je li bolji Moć planine ili Mama's?