Haralampije Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Taman da celu Italiju, cak i sever, posade maslinama, ne bio im bilo dosta pogotovo sto maslina i ne radja prvih 10-20 godina 1
morgana Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 kardamom, a da nije organski kojeg je brala njezna ruka djevice zrtvovane zmajevima, nego obicni, za narod
ivy Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 pa nema obicni za narod...kardamon je najskuplji posle safrana i vanile.. verovatno ima u SpiceUp-u 1
morgana Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 hvala, znam da je kardamom skup ali svakako ne mora da bude organski
maheem Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 (edited) 3 hours ago, morgana said: kardamom, a da nije organski kojeg je brala njezna ruka djevice zrtvovane zmajevima, nego obicni, za narod Spice Up. Ima i u zrnu i u prahu, teglica je oko 600 kinti. U NSu ga valjaju u zdravoj hrani u komšiluku. Odlično ide sa mesom. Edited December 3, 2020 by maheem
morgana Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 tenks, otici cu i ja do obliznja zdrave hrane, pa ako ga nema u spice up. kardamom pakuje i kotanyi ali ga po nasim marketima nema, tja.
Jumanji Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Hmmm zanimljivo nema ga ni u Biospajzu (tamo sam kupila poslednji put), ni u Maslini, samo u Spice Upu.U zrnu je bolje kupiti, kao i sve semenke, pa sameljes po potrebi, a to sto je skup ko djavo jeste vala, ali traje, jer uvek se male kolicine koriste. 1
gospa buba Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Hvaaaalaaaa. A da nemate možda i recept za onu rusku supu? Pretpostavljam da ste fan [emoji4]e ne znam za to, daj nalazi,.da ne moram da se ponasham intuitivno.sent from bubamoto
morgana Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 opet ja s apelom da me nahranimo koje kupovne raviole ili torteline preporucujete?
mirjam Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Ja kupujem ove sa prsutom u Maksiju, pa ih jedem za dorucak sa pavlakom. Mislim da su sad i na snizenju. https://www.maxi.rs/online/Gotova-i-polugotova-jela/Svezhe-testenine/Tortelini-sa-prsutom-Premia-250g/p/7187522 1
banatjanin Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 (edited) 48 minutes ago, morgana said: opet ja s apelom da me nahranimo koje kupovne raviole ili torteline preporucujete? Sve od ovih je baš dobro, njoke pogotovo. Ove raviole sa pečurkama doradim na puteru i pospem krupno tucanim biberom. Ima i sa pršutom, te polijem maslinovim uljem i narendam grana padano. Gotovu pastu izbegavam inače, ali ovo je sasvim dobar brzi ručak kad se nema vremena. Edited December 4, 2020 by banatjanin 1
renne Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Kupio onu vašu™ Moćnu planinu, ako ste prehajpovali, sve će vas banujem 1
fikret selimbašić Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 46 minutes ago, renne said: Kupio onu vašu™ Moćnu planinu, ako ste prehajpovali, sve će vas banujem Je li bolji Moć planine ili Mama's?
Recommended Posts