Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, renne said:

Ko ne rek'o senf
4883bab8f27d16a1bdab864c4906e1b4.jpg

Gde si nasao, svuda ga trazim :fantom:

Posted
15 hours ago, napadaj said:

I pošto je Fotošop ovih dana?

119,99

Posted

to ne postoji, zvao sam Delhaizzze :sleep:

Posted

Prave falš pa prodaju na Kalenić pijaci. Čuvajte se!

Posted

Meni je taj falš stigao sa KP, umesto cepanica koje sam naručio.

• Haha 1
Posted

To i meni treba, super. 

Deda mi je bio pčelar, i to baš posvećen, porastao sam okružen kvalitetnim medom, ali to nisam umeo da cenim, niti smatrao posebnim. 

Često naletim na baš loš med, pa retko i uzimam. 

Baš ću probati ovaj 

Posted

Raniije sam nabavljala od rodbine iz resavskog kraja, stvarno je bio dobar, ali kako sve redje idem, morala sam ovde da se snadjem i gde cu, sta cu, naletim na Kovacevice u zdravim hranama tipa Biospajz i Maslina, imali neke sertifikate, hvaljen. Kao ajd da probam, i mnogo mi se dopao, onda se ispostavilo da ne prodaju vise po prodavnicama, nazivem ih, a oni bas blizu mene. Tako da vec odavno samo ih pozovem da vidim ima li koga kod kuce, iako je bakuta njihova stalno tamo, kupim sta mi treba i milina. A eto krenuli i sa online prodajom.
Ja sam jako zadovoljna i bas me zanima sta ces ti da kazes[mention=408]banatjanin[/mention]
I jabukovo sirce im je super. Inace probala sam uglavnom sve vrste meda, kao i vecinu proizvoda, a apamixom (med i maticni mlec) kljukala babu smile.png i bratance sa bronhitisom, kao i medom sa zelenim orascicima, i davali rezultate.