Caligula Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 7 hours ago, renne said: Ko ne rek'o senf Gde si nasao, svuda ga trazim
renne Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 15 hours ago, napadaj said: I pošto je Fotošop ovih dana? 119,99
halloween Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Prave falš pa prodaju na Kalenić pijaci. Čuvajte se!
Ras Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Meni je taj falš stigao sa KP, umesto cepanica koje sam naručio. 1
Jumanji Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Godinama vechttps://pcelarskakucakovacevic.rs/ 3 2
banatjanin Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 To i meni treba, super. Deda mi je bio pčelar, i to baš posvećen, porastao sam okružen kvalitetnim medom, ali to nisam umeo da cenim, niti smatrao posebnim. Često naletim na baš loš med, pa retko i uzimam. Baš ću probati ovaj
Jumanji Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Raniije sam nabavljala od rodbine iz resavskog kraja, stvarno je bio dobar, ali kako sve redje idem, morala sam ovde da se snadjem i gde cu, sta cu, naletim na Kovacevice u zdravim hranama tipa Biospajz i Maslina, imali neke sertifikate, hvaljen. Kao ajd da probam, i mnogo mi se dopao, onda se ispostavilo da ne prodaju vise po prodavnicama, nazivem ih, a oni bas blizu mene. Tako da vec odavno samo ih pozovem da vidim ima li koga kod kuce, iako je bakuta njihova stalno tamo, kupim sta mi treba i milina. A eto krenuli i sa online prodajom.Ja sam jako zadovoljna i bas me zanima sta ces ti da kazes[mention=408]banatjanin[/mention] I jabukovo sirce im je super. Inace probala sam uglavnom sve vrste meda, kao i vecinu proizvoda, a apamixom (med i maticni mlec) kljukala babu i bratance sa bronhitisom, kao i medom sa zelenim orascicima, i davali rezultate.
Recommended Posts