Frank Pembleton Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 [mention=12403]Jumanji[/mention], ja sam anrucila i sir i kajmak, stizu 29. avgusta, javicu kakvi su Nisam mogla da odolim. Sira iz mijeha bude u Univeru povremeno, btw, pakovanje od pola kg.Jesi direktno ovoga Ognjena kontaktirala? .... Shiit has hit the fan!
morgana Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Just now, Frank Pembleton said: Jesi direktno ovoga Ognjena kontaktirala? .... Shiit has hit the fan! pisala sam u inboks njegovom nalogu 'hercegovačka priča', vjerujem da možeš i njemu lično, ista je stvar
renne Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Izvinjavam se, zaboravila sam na taj detalj...Dobro je to. I cene su okSamo.pazi, kajmak je baš star, ima ko ne voli takav 1
djeneralche Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Kad smo kod sireva iz BiH, Travnicki sir je bas dobar, nije kao grcka Feta ali nije ni mnogo losiji, 900d je kilo u BiH.
Tvrdica Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Ја би да купим огрозд а нисам га видела на пијаци, ако неко јесте нека каже где.
morgana Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Dobila sam hercegovački kajmak i sir iz mijeha koji smo pominjali prije par postova. Sir nije dovoljno odležao, bolji može da se kupi u Univeru. Kajmak je solidan, nije ono što može da bude ali ću se pomoći njime još koji put dok ne stignem do trebinjske pijace.
Jumanji Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Nemam blizu Univer i nisam nikada bila tamo. Daj neku fotku tog sira iz mjeha, ako nadjes.
morgana Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Univerovog? Nemam ali slikaću kad ga vidim. Vakuumiran je, na etiketi piše 'Sir iz mješine', a proizvođač je mljekara 'Pađeni' 1
Jumanji Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 (edited) Ok ne moras, to mi je dovoljno. Hvala ti. Edited August 30, 2020 by Jumanji 1
renne Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 20 hours ago, morgana said: Dobila sam hercegovački kajmak i sir iz mijeha koji smo pominjali prije par postova. Sir nije dovoljno odležao, bolji može da se kupi u Univeru. Kajmak je solidan, nije ono što može da bude ali ću se pomoći njime još koji put dok ne stignem do trebinjske pijace. sad vidim šta pišeš pa taj "bolji" je nešto najbolje što može da se kupi 1
jms_uk Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Da li ima negde tu da se kupi ulje u spreju? (ne mora da bude niskokaloricno, ovo mi je samo slika za primer)
Caligula Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Vidjao sam samo po emisijama, u prodaji jok. Pa zasto ne stavis suncokretovo ulje u prskalicu, isti ti je diavolo
jms_uk Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 11 hours ago, Caligula said: Vidjao sam samo po emisijama, u prodaji jok. Pa zasto ne stavis suncokretovo ulje u prskalicu, isti ti je diavolo 10 hours ago, renne said: Ja video u bosanskom merkatoru u subotu Hvala i za ideju i info! Ne treba meni (ovde ima) nego za tatu pitam.
Recommended Posts