Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted
[mention=12403]Jumanji[/mention], ja sam anrucila i sir i kajmak, stizu 29. avgusta, javicu kakvi su
Nisam mogla da odolim.
Sira iz mijeha bude u Univeru povremeno, btw, pakovanje od pola kg.
Jesi direktno ovoga Ognjena kontaktirala?

.... Shiit has hit the fan!

Posted
Just now, Frank Pembleton said:

Jesi direktno ovoga Ognjena kontaktirala?

.... Shiit has hit the fan!

pisala sam u inboks njegovom nalogu 'hercegovačka priča', vjerujem da možeš i njemu lično, ista je stvar

Posted
Izvinjavam se, zaboravila sam na taj detalj...

4ff858417231ca96ed2fbea1690ddfe1.jpg
Dobro je to. I cene su ok
Samo.pazi, kajmak je baš star, ima ko ne voli takav
  • +1 1
Posted

Kad smo kod sireva iz BiH, Travnicki sir je bas dobar, nije kao grcka Feta ali nije ni mnogo losiji, 900d je kilo u BiH.

Posted

ja volim kupreški sir, mljekara kupres milch

• 2 weeks later...
Posted

Ја би да купим огрозд а нисам га видела на пијаци, ако неко јесте нека каже где.

Posted

Dobila sam hercegovački kajmak i sir iz mijeha koji smo pominjali prije par postova.

Sir nije dovoljno odležao, bolji može da se kupi u Univeru. Kajmak je solidan, nije ono što može da bude ali ću se pomoći njime još koji put dok ne stignem do trebinjske pijace.

Posted

Nemam blizu Univer i nisam nikada bila tamo. Daj neku fotku tog sira iz mjeha, ako nadjes.

Posted

Univerovog? Nemam ali slikaću kad ga vidim. Vakuumiran je, na etiketi piše 'Sir iz mješine', a proizvođač je mljekara 'Pađeni'

• Hvala 1
Posted (edited)

Ok  ne moras, to mi je dovoljno. Hvala ti.

Edited by Jumanji
  • +1 1
Posted
20 hours ago, morgana said:

Dobila sam hercegovački kajmak i sir iz mijeha koji smo pominjali prije par postova.

Sir nije dovoljno odležao, bolji može da se kupi u Univeru. Kajmak je solidan, nije ono što može da bude ali ću se pomoći njime još koji put dok ne stignem do trebinjske pijace.

sad vidim šta pišeš

pa taj "bolji" je nešto najbolje što može da se kupi

• +1 1
Posted

Da li ima negde tu da se kupi ulje u spreju? (ne mora da bude niskokaloricno, ovo mi je samo slika za primer)

s-l1600.jpg

Posted

Vidjao sam samo po emisijama, u prodaji jok. Pa zasto ne stavis suncokretovo ulje u prskalicu, isti ti je diavolo

Posted
11 hours ago, Caligula said:

Vidjao sam samo po emisijama, u prodaji jok. Pa zasto ne stavis suncokretovo ulje u prskalicu, isti ti je diavolo

10 hours ago, renne said:

Ja video u bosanskom merkatoru u subotu

Hvala i za ideju i info! Ne treba meni (ovde ima) nego za tatu pitam.