renne Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Kotanyi dimljena paprika je baš dobra, na akciji u Merkatoru trenutno
beta Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 1 minute ago, renne said: Kotanyi dimljena paprika je baš dobra, na akciji u Merkatoru trenutno ajde kad si već tu, da li si možda negde video ulje u spreju tj boci sa raspršivačem?
renne Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Bilo u merkatoru na onoj polici sa nenormalno skupim začinima, pored ribarnice Mada ja to ne kupujem Sipam ulje u dobro oprani raspršivač od onih sredstava za kosu, loreal, gliskur, radi posao odlično
beta Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 37 minutes ago, renne said: Bilo u merkatoru na onoj polici sa nenormalno skupim začinima, pored ribarnice Mada ja to ne kupujem Sipam ulje u dobro oprani raspršivač od onih sredstava za kosu, loreal, gliskur, radi posao odlično dobra ideja ali nemam višak raspršivača. jedini koji imam je za alkohol. potražiću u merkatoru. hvala! 1
Jumanji Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Cesto ima i u Lidlu, e sad ne znam da li je vezano za neku od onih specijalnih nedelja ili je u redovnoj ponudi. A imas te rasprsivace kod plasticara za smesne pare, raznih velicina, mada je manje mililitraze teze naci, sa onom bas malom pumpicom. 1
Ras Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Za malu zapreminu koristim istrošene posude od parfema. 2
beta Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 (edited) 31 minutes ago, Jumanji said: Cesto ima i u Lidlu, e sad ne znam da li je vezano za neku od onih specijalnih nedelja ili je u redovnoj ponudi. A imas te rasprsivace kod plasticara za smesne pare, raznih velicina, mada je manje mililitraze teze naci, sa onom bas malom pumpicom. tražila sam u lidlu ali nemaju. @Ras ajde života ti ne fantaziraj, ulje za kuvanje sipaš u bočicu parfema i time fajtaš salatu i krompir. Edited August 11, 2020 by beta kentauri
James Marshall Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Ja imam jednu za terasu i začine, što kaže Jumanji kod plastičara su baš jeftine te fajtalice. Vidi na ulazu u pijacu, sa desne strane, bili su neki plastičari, ili kod Kineza
beta Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 3 minutes ago, James Marshall said: Ja imam jednu za terasu i začine, što kaže Jumanji kod plastičara su baš jeftine te fajtalice. Vidi na ulazu u pijacu, sa desne strane, bili su neki plastičari, ili kod Kineza ta plastičarnica na pijaci je zatvorena. pogledaću kod kineza. hvala!
James Marshall Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Just now, beta kentauri said: ta plastičarnica na pijaci je zatvorena. pogledaću kod kineza. hvala! I meni je u glavi nešto da su zatvoreni, znam da sam posljednje kupovao neke saksije prošle godine u proljeće, malo rjeđe idem sa te strane. Bili su prije par godina oni ispod pijace, na stazi, e za njih znam da su zatvoreni sigurno
renne Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 ta plastičarnica na pijaci je zatvorena. pogledaću kod kineza. hvala!Daću ti ja jednu kad se vidimo
Ras Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 15 minutes ago, beta kentauri said: @Ras ajde života ti ne fantaziraj, ulje za kuvanje sipaš u bočicu parfema i time fajtaš salatu i krompir. A što? Krompir salata poison, probaj nekad. Spoiler Hteo sam samo da proverim hoću li od Lancie dobiti like.
beta Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 (edited) 8 minutes ago, James Marshall said: I meni je u glavi nešto da su zatvoreni, znam da sam posljednje kupovao neke saksije prošle godine u proljeće, malo rjeđe idem sa te strane. Bili su prije par godina oni ispod pijace, na stazi, e za njih znam da su zatvoreni sigurno ti si gori od mene hvala @renne @Ras građanine, raziđi se Edited August 11, 2020 by beta kentauri
Frank Pembleton Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 ti si gori od mene [emoji38]ol: hvala [mention=1038]renne[/mention] [mention=1278]Ras[/mention] građanine, raziđi seIma kod kineza plastičnih da se kupi u raznim bojama...Mi to za antiseptik sad trošimo al valjda može i za to tvoje.. .... Shiit has hit the fan!
Lila Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 On 9.8.2020. at 16:36, ivy said: kako mislis zelatin u korama? Pa cula sam (jos od pokojne bake) da neki stavljaju zelatin u kore jer se tako lakse razvlace i budu tanje, a posle su zilave. Moja baka je za razliku od mene umela da razvlaci kore, pravila je i rezance, flekice (jao flekice ) pa verujem da je znala sta prica. U svakom slucaju, ja sam zbog zilavih kora odavno potpuno prestala da pravim pite - zapravo zamenila sam ih lisnatim testom, a to nije to. Tek kad sam nasla ove vratila sam se pravim pitama.
Recommended Posts