gervasius twinkleminkleson Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 True, ali sa druge strane, imamo stand up komicara u hit sitcomu, sa josh 3 drugara, tipicne nategnute sitcom zaplete, laugh track u pozadini...
Lrd Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 True, ali sa druge strane, imamo stand up komicara u hit sitcomu, sa josh 3 drugara, tipicne nategnute sitcom zaplete, laugh track u pozadini...Dobro, to je postavka, ali izvedba je ono što se računa. Na primer: imamo bračni par koji se ne kapira baš najbolje, a dete im je nekako čudno. Šta to znači samo po sebi? Ništa. Jer može da bude da je on Pigmej, a ona Korejka koji se pale jedno na drugo i nisu savladali jezik onog drugog a njihova beba ima krila, ili mogu da budu biznismen i umetnička duša sa emo detetom, ili mogu da budu mutant i vanzemaljka a dete da im viđa duhove i ima sposobnost da komunicira sa zvezdama, itd.Tri drugara i laugh track ne znače ništa sami po sebi, a i nisu svi zapleti u Seinfeldu tipični. Štaviše, mislim da je tipičnih mnogo manje. Ne mogu da smislim mnogo sitkoma u kome se likovi takmiče ko će duže da ne masturbira i nema seks, ili da lik jedva čeka da mu umre žena pa da zove ribu na koju se pali, ili u kome traže lika koji će da ubije psa na ulici...Ne sećam se svega, davno sam gledao.
B_B Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Dobro, to je postavka, ali izvedba je ono što se računa. Na primer: imamo bračni par koji se ne kapira baš najbolje, a dete im je nekako čudno. Šta to znači samo po sebi? Ništa. Jer može da bude da je on Pigmej, a ona Korejka koji se pale jedno na drugo i nisu savladali jezik onog drugog a njihova beba ima krila, ili mogu da budu biznismen i umetnička duša sa emo detetom, ili mogu da budu mutant i vanzemaljka a dete da im viđa duhove i ima sposobnost da komunicira sa zvezdama, itd.Tri drugara i laugh track ne znače ništa sami po sebi, a i nisu svi zapleti u Seinfeldu tipični. Štaviše, mislim da je tipičnih mnogo manje. Ne mogu da smislim mnogo sitkoma u kome se likovi takmiče ko će duže da ne masturbira i nema seks, ili da lik jedva čeka da mu umre žena pa da zove ribu na koju se pali, ili u kome traže lika koji će da ubije psa na ulici...Ne sećam se svega, davno sam gledao.Master of my Domain, Marisa Tomei... Ja sam tako sretan sto sam opet odgledao. Jedva cekam da prodje neko vrijeme da gledam opet.Razmisljam koja mi je najdraza epizoda, moram praviti listu. U svakom slucaju je The Opposite top 5.
Buck Naked Posted April 4, 2012 Author Posted April 4, 2012 (edited) Ovo je nešto najsmešnije na svetu.Ne samo što je The Soup Nazi stvaran, nego je jebeni bog!!!http://www.youtube.com/watch?v=L06udJXhfK0 Yeganeh was so pissed by the Seinfeld episode that he forbid the use of the "N word" in his restaurants. Even the slightest reference to Seinfeld would piss him off, as you can tell by the following video.Intervju sa njim na CNN, a lik pizdi na Sajnfilda, pizdi što su stavili caption "No Soup for You", izbegava kontakt sa kamerom, prevrće očima, pa ovo je carski...!!I onda su u jednom momentu skinuli taj caption... a ovaj šizi! Edited April 4, 2012 by Buck Naked
gervasius twinkleminkleson Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Igrao je u jednoj epizodi Scrubsa isti lik. I rekao 'no soup for you'
Antagonist Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Is this fucking real? Ne mogu da veruejm da ovaj lik zapravo postoji!Pa umesto da bude zahvalan Seinfeldu, on jos pizdi... <_<
Buck Naked Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 (edited) Znam da je Krejmer "for real" (lik po kojem je Leri Dejvid osmislio Krejmera), ali nisam znao za Soup Nazija. Maestralno!Soup Kitchen International Edited April 14, 2012 by Buck Naked
scab Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 "Comedians in Cars Getting Coffee" ovo će da se prati redovno! seinfild ide na kafu sa svojim prijateljima komičarima i lupetaju gluposti. krenulo pre mesec dana i za sada ima četiri epizode -larry david, gervais, alec baldwin i brian regan.
Sludge Factory Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Ja gledao bas sinoc i jutros! Super je! :)
Lrd Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Pogled'o sa Boldvinom, nisam se ni nasmešio. A Sajnfeldovo bezglasno cepanje od smeha mi je bilo malo neprijatno.
Sludge Factory Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Pa ni meni nije bilo smesno, pa mi je opet prijalo. Cini mi se da i ni nije ideja da prave komediju od ovoga, nego lagani razgovor uz kaficu i ruckic. Nesto kao Balkanskom ulicom Vesne Dedic Milojevic, ali za normalne. :D Meni je eksli ovo dalo mali uvid u to kako komicari dobijaju ideje (ili ih razradjuju).
mlatko Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Igrao je u jednoj epizodi Scrubsa isti lik. I rekao 'no soup for you'
scab Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 seifield fanove ce zanimati da je u comedians in cars getting coffee bila super epizoda sa michaelom richardsom
Lrd Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Okej, reprizirao sam nedavno Sajnfelda i bolji je nego na prvo gledanje. Možda ima i veze što ima dodatnu nostalgičnu vrednost. Ali! Posle (čekaj, 2013. je sad, dakle...) osam godina smaranja sam počeo da gledam Curb Your Enthusiasm i potpuno sam oduševljen! Jedna od retkih serija na koje se na glas smejem grohotom! Pa ovo je hilariozno! Tri sezone za dva dana. Favorit mi je epizoda kada mu umre keva, jebote urnebesno! A žena mu je
Recommended Posts