Jump to content
IGNORED

Seinfeld & Larry David

Buck Naked

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Gledala CYE na hateveju.Afera Mrlja na pokrivaču, "bolesna masturbatorska osveta" i ganjanje izgubljenog bejzbol dresa u kemijskoj čistionici - :lolol: U drugoj epizodi školski primjerak kako su Larry David i Seinfeld napravili seriju about nothing - kad Larry izgubi živce u slastičarni dok čeka nepoznatu gđu da isproba nekih desetak okusa sladoleda. Abuse of sampling privileges. :lol: Ludi paranoik. :heart:

Posted

Meni je majstorsko ono kada ismeva sve varijacije na temu kafe.. moka, frapućino, mumbojumbo..

Posted

Da. :D Večeras je ubijao, i što je interesantno, oni baš rijetko kad imaju off epizodu, količina bizarnosti, mizantropije i genijalnog humora glavnog lika, koji JE serija je konstanta. Koliko vidim, američki HBO prikazuje sedmu sezonu na jesen. I upravo sam skužila da nisam odgledala epizodu u kojoj je gostovao Stephen Colbert. :huh:

Posted
Gledala CYE na hateveju.Afera Mrlja na pokrivaču, "bolesna masturbatorska osveta" i ganjanje izgubljenog bejzbol dresa u kemijskoj čistionici - :lolol: Ludi paranoik. :heart:
Kakva epizoda sinoc :Hail: .
Posted
Meni je majstorsko ono kada ismeva sve varijacije na temu kafe.. moka, frapućino, mumbojumbo..
O ovome sam govorijo..
Posted
Larry David malo objašnjava sebe i svoj život, kao i odakle je crpeo inspiracije za Seinfeld. <object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=pl9akLLPDEQ"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=pl9akLLPDEQ"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=pl9akLLPDEQ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="295"></embed></object>
Larry i ja imamo nešto zajedničko, a to nije smisao za humor. :naughty:
Posted

dajte na pm neki rapidshare link za Curb Your Enthusiasm!!! nikako ne mogu da nadjem.

• 2 weeks later...
Posted

poceo da gledam tog Sajnfelda ... nije lose jedino mi zao sto ga gledam sa 10-15 god zakasnjenja

• 2 weeks later...
Posted
:lolol: Koliko je odlijepio zbog Cheryl, sirotan. Toliko da je zasrao tuđu proslavu Bat micve, spominjući u govoru da ga svrbi čmar, budaletina neopjevana. O priceless momentima glumljenja retardacije da ne govorim. Manijak. Odlične epizode u nizu.Da, mrzim Cheryl, vazda jesam. ^_^
Posted (edited)

^ je l' se u toj epizodli pita koji je to kurast sa hrišćanima pa svima nameću da veruju u Hrista, upoređujući to sa jastogom? :DEdit:

Edited by Buck Naked
Posted
jako™, trebalo je da anticipiraju pojavu nove tehnologije i zaplete prilagode toj projekciji. meni je isto bilo trulo ono kad hobiti pesace i jasu umesto da uzmu avion do mordora.
:lol:
Posted
^ je l' se u toj epizodli pita koji je to kurast sa hrišćanima pa svima nameću da veruju u Hrista, upoređujući to sa jastogom? :D
Šta, i ja to radim. :)

Ne, to je kraj 6. sezone, raspad braka između njega i Cheryl, on skomiran i ne izlazi iz kreveta, onda ga ekipa odvuče ga feštu Bat micve kad on održi govor za uspomenu i sjećanje dugo. :D Pride, familija koju su on i Cheryl udomili nakon Katrine, najavljuje svoj odlazak jer im je obnovljena kuća, što ga dodatno baci u crnjak. Moram priznat da sam totalno oduševljena razvojem situacije između njega i Lorette. :heart: Jesam li rekla da mi je Cheryl ogavna?

Posted (edited)

^ da, pobrkah religije, pa i epizodle.Cheryl jeste odvratna, ali služi kao dobar kontrapunkt Larry Davidu, tj. kao sublimacija svega onog što je normalno, pristojno, kulturno i altruistično u socijalnom smislu - a on je sve suprotno od toga. Posebno sjajno za show je što su se i realno razveli. Kako bi Vudi Alen rekao "Life doesn't imitate art, it imitates bad television". Sa tom razlikom što Curb nije bad television. I da, meni je Cheryl, tj. Laurie David (užasnija verzija Ala Gora, iako to deluje nemoguće) i u real life užasna. Laurie_David_250.jpg070605_larryDavid_vmed3p.widec.jpgtbddavid072307.jpghttp://www.lauriedavid.com/Inače, u Amsterdamu sam video originalni box set Curb Your Enthusiasm i suza mi niz butinu krenula..

Edited by Buck Naked