kovik Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jedno vece sam sa ekipom gledao neki preterani crtacDrawn together. Odličan je, mada za moj ukus previše promišljen i nedovoljno psihotičan i nasilan. Jbga, ja volem Ren & Stimpy.Kako možeš da uživaš u DT i Sajnfeldu u isto vreme je beyond my comprehension.
gervasius twinkleminkleson Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 meni se nije narochito svidjeo curb your enthusiasm. doduse, samo sam nekih 5 epizoda pogledao. malo me smorjela serija..seinfeld je, pak, najbolja humoristichka ikad
korindjar Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 (edited) Drawn together. Odličan je, mada za moj ukus previše promišljen i nedovoljno psihotičan i nasilan. Jbga, ja volem Ren & Stimpy.Kako možeš da uživaš u DT i Sajnfeldu u isto vreme je beyond my comprehension.Mislis li kako mogu istoj osobi da se svidjaju te dve serije inace, ili kako mogu da gledam jednu posle druge, posto ovaj drugi slucaj nije slucaj. DT sam pogledao 1 epizodu koja mi je dala motiva da skidam Seinfelda kog sam opet poceo gledati par nedelja kasnije.Inace meni se DT bas svideo, odlicna doza skrnavljenja :D Edited June 15, 2009 by Hustler
Buck Naked Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 (edited) Yeah! Mayday :wub:Evo, Larry David malo objašnjava sebe i svoj život, kao i odakle je crpeo inspiracije za Seinfeld. Užasno smešno, by the way. Edited June 15, 2009 by Buck Naked
Buck Naked Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 (edited) I opet ja sa Miletom...Q: (omiljena) TV emisija?Mile: Seinfeld mogu gledati u bilo koje doba dana ili noći, kao i englesku seriju Statisti (Extras), BBC-jev Office, Ricky Gervais je jedan od najboljih komičara današnjice.http://www.popboks.com/tekst.php?ID=7458 Edited June 15, 2009 by Buck Naked
Buck Naked Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Nego šta je ovo? Ako je Seinfeld "The Show About Nothing", ovo ne mora biti i The Topic About Nothing?
Кристофер Лумумбо Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 konacno sam ukapirao zasto teacheru ispod avatara pise soup nazi.
Buck Naked Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 (edited) Tek sad? No soup for you!Sada ozbiljno.. onda si naleteo na jednu od najboljih epizoda bilo čega na televiziji ikada! Edited June 15, 2009 by Buck Naked
Buck Naked Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 O gariju koji je Dejvida inspirisao za lik Krejmera, i koji sada vodi po Seinfeld toponimima, među kojima je i čuvena radnja sa supama.
clever bastard Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Tek sad? No soup for you!Sada ozbiljno.. onda si naleteo na jednu od najboljih epizoda bilo čega na televiziji ikada!Apsolutno,jedna od najboljih epizoda ikad,ali po meni apsolutno neprevazidjena je "Master of your domain".Stvarno genijalna epizoda
nbg4ever Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ma ne vredi probirati. Ja kao hteo da se napravim vazan, pa da mu skrenem paznju na odredjene epizode koje nije odgledao. Pade mi na pamet Little Kicks, pogledam koja je po redu, a onda vidim i pre i posle nje biser do bisera, te se manuh corava posla. Mrzi me da kucam toliko...
korindjar Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Meni su Dzordzova grbavljenja najbolje stvari u Seinfeldu. Ceo taj deo kada on radi u Yankeesima je ludlo. Ipak ona epizoda kada folira da je marine biologist i onda pod nagovorom ribe zasukanih nogavica ulazi u okean je urnebesna, cherry on top je tu Kramerova golf loptica
ockham Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 cartwright!!!epizoda chinese restaurant koja je uspostavila seriju kao show about nothingegzekjutiv enbisija o utisku kad je video scenario:nothing happens. am i missing pages? literally they go to the restaurant, they stand around, they can't get a table. nothing happens. are they trying to save money?
Recommended Posts