Jump to content
IGNORED

Torte i kolači

Amelija

Recommended Posts

ja se još nisam namerila na sitne kolače koji su kvaliteta barem na donjoj granici da se serviraju bilo kome

mislim, jesam al' za ozbiljne pare

a svi ovi što su jeftiniji, to je zlo najgore

nisam ni ja baš mazohista da sama pravim sitne kolače za slavu a da ne moram

(tj, neću đubre da serviram svojim gostima, a za one od 2000+ po kg baš i nemam)

elem, gotovi sitni kolači, gotova i baklava, ove godine nema torti

Edited by dùda

ima li neko recept kolaca sa rogacem koji se mogao naci na kesici na mljevenim rogacem u bivsoj drzavi? gore i dole tanji sloj bijelog tijesta sa brasnom, u sredini tijesto sa rogacem. suhi kolac, bez preliva. to bi mozda bio nekakav mramorni kolac, a mozda i ne bi.

ko navraca u fine (fini-je) na donjem dorcolu, neka pita da li imaju kolac koji se zove pariz brest.

ljudi, to je zlo. ja sam probao jedan i bio u fazonu da bih mogao da pojedem 120 komada (skoro kao reneove princes krofne).

testo je fina hrskava princes krofna ali je fil perverzija posto je istovremeno vrlo lagan, kakav treba da bude za pk ali dominira nekakva kombinacija arome kafe-karamela a u njemu se nalaze listici blansiranog badema kojima je isto kolac posut odozgo.

ove vredne zene gube vreme u srbiji, njihovi kolaci su toliko super da bi se odvalile od para u bilo kojoj ozbiljnoj zemlji.

82005192_o.jpg