Frank Pembleton Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Šta je uopšte ovo gore , meso neko?
nezvanova Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 gde gadno, rene mozda ne izgleda (kao sto i nikad ne izgleda ta vrstu kolaca) estetski savrseno, ali samo zamisljam taj socni kolac sa prelivom od (rekla bih) kondenzovanog mleka (kao onaj kolac sa urmama u poslasticarnici izmedju merkatora i durmitora) mmmmm....
Tvrdica Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 30 minutes ago, Frank Pembleton said: Šta je uopšte ovo gore , meso neko? Јесте, млевено месо са преливом од масти.
Jumanji Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Mmmm to neka fina mak torta? Za vikend sam planirala jedan sufle od maka, bice dobro sigurno
darling Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 2 hours ago, nisam ja said: Draaaaaagaaaaaa sto bi reko tin ujevic u makturnu, nocas se moje jelo zari, nocas se moje vjedje pote, i moje misli mak ozari, crknut cu nocas od ljepote. dusa je strasna u dubini, ona je zublja u dnu noci, kuvajmo, kuvajmo u tisni, jedimo, jedimo u samoci. cista poezija isla sam na njihov fejsbuk da se obavestim sta je ovo. mi mak entuzijasti treba da se drzimo zajedno. 1 hour ago, nezvanova said: gde gadno, rene mozda ne izgleda (kao sto i nikad ne izgleda ta vrstu kolaca) estetski savrseno, ali samo zamisljam taj socni kolac sa prelivom od (rekla bih) kondenzovanog mleka (kao onaj kolac sa urmama u poslasticarnici izmedju merkatora i durmitora) mmmmm.... ja bih svoj dinar stavila na da je ovo vanila kastard. ko prvi bude jeo, da podnese izvestaj smislila sam da se moj kolac s makom za nis i leskovac zove smak, cita se s -mak
Sara Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 (edited) mozda bih probala al ne bas poletno Edited February 27, 2019 by Sara
mraki Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 (edited) Da pohvalim nešto. Neloš ovaj Kravica čoko krem. U palačinke se baš lepo uklopio. Blažeg je ukusa, manje sladak i dosta povoljnijeg sastava od recimo Nutele, a čokolada se sasvim fino oseti. Zlobnici bi mogli reći da je kao puding. Edited March 12, 2019 by mraki
mraki Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 (edited) Nema palminog ulja i biljnih masnoća, samo nekih mlečnih i to manje, kao i šećera. Piše 290 kalorija/100g što nije previše ako im je verovati. Mislim da je ovo na foru Philadelphia namaza (sira?) sa ukusom čokolade koji furaju kod vas... Edited March 12, 2019 by mraki
aram Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 @mraki ne ovo što si ti napisao, nego to o 290 kalorija
slepa živana Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 ko još broji kalorije... nego gde ga drže, u frižiderima ili među kremovima?
slepa živana Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 5 minutes ago, renne said: Frižideri Ipak je to krem sir hvala! vi ste neozbiljni.
Recommended Posts