Jump to content

Torte i kolači

Featured Replies

Šta je uopšte ovo gore , meso neko?

gde gadno, rene :D 

mozda ne izgleda (kao sto i nikad ne izgleda ta vrstu kolaca) estetski savrseno, ali samo zamisljam taj socni kolac sa prelivom od (rekla bih) kondenzovanog mleka (kao onaj kolac sa urmama u poslasticarnici izmedju merkatora i durmitora)

mmmmm....

30 minutes ago, Frank Pembleton said:

Šta je uopšte ovo gore , meso neko?

Јесте, млевено месо са преливом од масти.:laugh:

Mmmm to neka fina mak torta? :wub:
Za vikend sam planirala jedan sufle od maka, bice dobro sigurno

2 hours ago, nisam ja said:

Draaaaaagaaaaaa

50946131_1072551716286653_97239734189188

sto bi reko tin ujevic u makturnu, nocas se moje jelo zari, nocas se moje vjedje pote, i moje misli mak ozari, crknut cu nocas od ljepote. dusa je strasna u dubini, ona je zublja u dnu noci, kuvajmo, kuvajmo u tisni, jedimo, jedimo u samoci. cista poezija :D

isla sam na njihov fejsbuk da se obavestim sta je ovo. mi mak entuzijasti treba da se drzimo zajedno.

1 hour ago, nezvanova said:

gde gadno, rene :D 

mozda ne izgleda (kao sto i nikad ne izgleda ta vrstu kolaca) estetski savrseno, ali samo zamisljam taj socni kolac sa prelivom od (rekla bih) kondenzovanog mleka (kao onaj kolac sa urmama u poslasticarnici izmedju merkatora i durmitora)

mmmmm....

ja bih svoj dinar stavila na da je ovo vanila kastard. ko prvi bude jeo, da podnese izvestaj:D

smislila sam da se moj kolac s makom za nis i leskovac zove smak, cita se s -mak :D

mozda bih probala al ne bas poletno

Edited by Sara

• 2 weeks later...

Da pohvalim nešto. Neloš ovaj Kravica čoko krem. U palačinke se baš lepo uklopio. Blažeg je ukusa, manje sladak i dosta povoljnijeg sastava od recimo Nutele, a čokolada se sasvim fino oseti. Zlobnici bi mogli reći da je kao puding. :dry:

Edited by mraki

Nema palminog ulja i biljnih masnoća, samo nekih mlečnih i to manje, kao i šećera. Piše 290 kalorija/100g što nije previše ako im je verovati.

Mislim da je ovo na foru Philadelphia namaza (sira?) sa ukusom čokolade koji furaju kod vas...

Edited by mraki

I meni sumnjivo :D

ko još broji kalorije... nego gde ga drže, u frižiderima ili među kremovima?

Frižideri
Ipak je to krem sir

5 minutes ago, renne said:

Frižideri
Ipak je to krem sir

hvala!

vi ste neozbiljni.