Jumanji Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 A tek pita sa višnjama vruća, pa krofne Sutra pravim strudlu sa makom, mada mozda i vanilice, pale mi nesto na pamet, a imam i materijal za pitu sa visnjama sa plazmom (to sve hocu da probam), tako da se troumim... i bicu karakter necu veceras da posecujem Lidl, mada mi se jede nesto jakoooo slatko...ufff ovo je reforma (s lesnicma) Da to je Reform torta, divna prava.Ono je neka sa keksom u filu, lepo se vidi, to je ta struktura Prva je klasicna sa orasima, druga sa lesnicima i kafom... Kad malo bolje razmislim, meni Lidl uopste nije daleko...
aram Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 22 minutes ago, gagilija said: kupila kondenzovano slatko mleko misleci da je ono za kafu, i otvorim ne gledajuci, i sad ne znam sta cu s tim. prejako mi da jedem, a ne znam u koju poslasticu da udenem a imam u kuci kokosovo brasno, jaja, kakao...moze li se sta sprckati od toga? Brigadirčići?
aram Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 1 hour ago, aram said: Brigadirčići? prođe vreme za edit te ovako
gagilija Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 4 hours ago, aram said: prođe vreme za edit te ovako hvala, mozda isprobam sutra
ivy Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 16 hours ago, nezvanova said: (mak! mnogo mi fali darling ... i bubica) a gde su darling i buba?
cmrlj Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 nista mi ne treba, samo se puvam. vidite sta sam napravila
cmrlj Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 to je ova, samo je moja lepsa;) sve sam, naravno, modifikovala, izbacila secer, pojacala alkohol, promenila obim i tako. sinoc smo je klali, dobra je, ali moze to bolje, pa cu da vezbam jos, odnosno menjam sve osim ovog spolja. stvarno spektakularno izgleda, mora to da se ponovi, samo jos da je namunjim da ukus odgovara izgledu.
aram Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 43 minutes ago, cmrlj said: nista mi ne treba, samo se puvam. vidite sta sam napravila vuf!
gagilija Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 50 minutes ago, cmrlj said: to je ova, samo je moja lepsa;) sve sam, naravno, modifikovala, izbacila secer, pojacala alkohol, promenila obim i tako. sinoc smo je klali, dobra je, ali moze to bolje, pa cu da vezbam jos, odnosno menjam sve osim ovog spolja. stvarno spektakularno izgleda, mora to da se ponovi, samo jos da je namunjim da ukus odgovara izgledu. lepse izgleda tvoja, ovo njihovo se sve zdrockalo
cmrlj Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 u pravu si, ni ne znam sto uzimam recepte od takvih amatera
nisam ja Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Dobro ovo izgleda al nije nešto što vrišti moje ime. Može biti da se varam. Ja ću namesto rahmetli drage da pitam jesu neprskane? Ostale vesti: Probao štlidlu. Nije to to™.
Frank Pembleton Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 On 2.2.2019. at 16:33, djeneralche said: Deluje da je sa margarinom, tako da... 21 hours ago, renne said: On 2.2.2019. at 16:31, Frank Pembleton said: Sta mislite jel valja ova reform torta, ovako na izgled? Brate napaćeni, ovo nije reforma 21 hours ago, Sara said: ovo je reforma (s lesnicma) 20 hours ago, Jumanji said: Sutra pravim strudlu sa makom, mada mozda i vanilice, pale mi nesto na pamet, a imam i materijal za pitu sa visnjama sa plazmom (to sve hocu da probam), tako da se troumim... i bicu karakter necu veceras da posecujem Lidl, mada mi se jede nesto jakoooo slatko...ufff Da to je Reform torta, divna prava. Ono je neka sa keksom u filu, lepo se vidi, to je ta struktura Prva je klasicna sa orasima, druga sa lesnicima i kafom... Kad malo bolje razmislim, meni Lidl uopste nije daleko... Hvala drugari...Salje mi kolega , kao "u hotelu Moskva narucio dobra je" ja gledam jbte jel sam ja poludeo, pa reko da proverim sa vama... Znaci , oni su sigurno ovo nazvali reform torta...
djeneralche Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 (edited) Sticajem okolnosti sam nedavno jeo neke torte u Moskvi hotelu i bile su prave turisticke, kvalitet prosecan a skupe. Bas takve sa slike, vidis da je sa margarinom i minimalnom kolicinom oraha. Kad smo kod Moskve i njihovih kolaca ko naleti neka proba Moskvu snit iz Hleb i kifle i to cetvrtaste parcice, odlicna. Edited February 3, 2019 by djeneralche
Recommended Posts