beta Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 u receptu koji sam ja videla (guglala sam jer nisam znala šta je) piše filo pejstri što su tanke kore a ne one za gibanicu. možda su te gibaničarske predebele.
beyoncé Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 ok, pogrešno sam se izrazila, kore za baklavu onda i dalje ne verujem
hansolo Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Ovo pravim cim smognem snage da odem do radnje po narandze i kore po ovoj vrucini. Izgleda odlicno
gospa buba Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) pa dajte i neki recepat, kad prodjete kroz proceduru. ja cu princes krofne da zamesim, ako ima neshto grdje za ovu priliku, svakako preporuchite Edited August 6, 2017 by gospa buba
gospa buba Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 ti def nisi normalis ovijeh dana :D luda za sve pare
Frank Pembleton Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Čim po ovoj vrućini sedi na betonu u kblo... ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 princes krofne guzica, nema pojma. sad se postavlja pitanje shta sa pogachicama i filom
darling Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 uh, stori of maj lajf :D pogacice iscepkaj i umuljaj u fil, rashladite, jedite kasikom. nek se zove kup princeza. moz odozgo mekanog voca. i ne zaboravi da i mali pas voli te pogacice :)
gospa buba Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 ...i ne zaboravi da i mali pas voli te pogacice :) mmm. gazda mu odsutan sutra, zurka zezanje ^_^
darling Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 pogacice od princes krofni su razlog zasto nikad ne pravim fil dok ne vidim da su uspele. tu sam se zajebala samo prvi put :D tako mi je bilo lakse da ih zafrljacim u kantu bez da razmisljam sta cu s njima.
gospa buba Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 pogacice od princes krofni su razlog zasto nikad ne pravim fil dok ne vidim da su uspele. tu sam se zajebala samo prvi put :D tako mi je bilo lakse da ih zafrljacim u kantu bez da razmisljam sta cu s njima. nikaki fil ja josh nisam napravila :D moze i pekmez da se maze, kakva je situacija ^_^
darling Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 o, iskusna si :) moz i krem sir, na slano. princez kanape. moze nutjela, moze sve. tolko je dobro da moz da se patentira recept za frizbije od princes krofni :D
halloween Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) To se kaže "namerno sam ih napravila drugačije, više mi se ovako sviđaju". Edited August 7, 2017 by halloween
Recommended Posts