August 6, 20177 yr u receptu koji sam ja videla (guglala sam jer nisam znala šta je) piše filo pejstri što su tanke kore a ne one za gibanicu. možda su te gibaničarske predebele.
August 6, 20177 yr Ovo pravim cim smognem snage da odem do radnje po narandze i kore po ovoj vrucini. Izgleda odlicno
August 6, 20177 yr pa dajte i neki recepat, kad prodjete kroz proceduru. ja cu princes krofne da zamesim, ako ima neshto grdje za ovu priliku, svakako preporuchite Edited August 6, 20177 yr by gospa buba
August 6, 20177 yr princes krofne guzica, nema pojma. sad se postavlja pitanje shta sa pogachicama i filom
August 6, 20177 yr uh, stori of maj lajf :D pogacice iscepkaj i umuljaj u fil, rashladite, jedite kasikom. nek se zove kup princeza. moz odozgo mekanog voca. i ne zaboravi da i mali pas voli te pogacice :)
August 6, 20177 yr ...i ne zaboravi da i mali pas voli te pogacice :) mmm. gazda mu odsutan sutra, zurka zezanje ^_^
August 6, 20177 yr pogacice od princes krofni su razlog zasto nikad ne pravim fil dok ne vidim da su uspele. tu sam se zajebala samo prvi put :D tako mi je bilo lakse da ih zafrljacim u kantu bez da razmisljam sta cu s njima.
August 6, 20177 yr pogacice od princes krofni su razlog zasto nikad ne pravim fil dok ne vidim da su uspele. tu sam se zajebala samo prvi put :D tako mi je bilo lakse da ih zafrljacim u kantu bez da razmisljam sta cu s njima. nikaki fil ja josh nisam napravila :D moze i pekmez da se maze, kakva je situacija ^_^
August 7, 20177 yr o, iskusna si :) moz i krem sir, na slano. princez kanape. moze nutjela, moze sve. tolko je dobro da moz da se patentira recept za frizbije od princes krofni :D
August 7, 20177 yr To se kaže "namerno sam ih napravila drugačije, više mi se ovako sviđaju". Edited August 7, 20177 yr by halloween