Jump to content
IGNORED

Torte i kolači

Amelija

Recommended Posts

Posted

de ste makomani? jer™ vam idu višnje iz mak?

IMG_4763-blog-kolacsamakomivisnjama.jpg

Posted

ja nisam nikad jela, al ima citav pokret koji slavi vezu maka i visnje. dakle, nista kontroverzno. udri. daj recept :)

• 2 weeks later...
Posted

ja nisam nikad jela, al ima citav pokret koji slavi vezu maka i visnje. dakle, nista kontroverzno. udri. daj recept :)

pa vidis da je od moje drugarice :)

Posted

Kod gđe mirkov opera (od 3kg - kaze ne mere manje) kosta 75€. Jel to skupo il je domene siromaha?

Posted

Kod gđe mirkov opera (od 3kg - kaze ne mere manje) kosta 75€. Jel to skupo il je domene siromaha?

to je da li ti toliko zelis/mozes da platis. ne znam da l iko u gradu pravi operu. to sto kupis kod gdje mirkov, to je opera i toliko kosta.

Posted

Koji su sastojci te opere?

Posted

Koji su sastojci te opere?

uf, mnogi, ali recimo da je osnova kora od badema, fil od kafe i fil od cokolade

Posted

i meni, a ja i ne jedem slatkiše :D

Posted

de ste makomani? jer™ vam idu višnje iz mak?IMG_4763-blog-kolacsamakomivisnjama.jpg

:(

Posted

i meni, a ja i ne jedem slatkiše :D

zato ti se i jedu :D

Posted

a to u stvari nije jer kombinacija ima ne znam kakav ukus nego jer se kora od tarta s visnjama oblozi makom, da bude bafer od preterane vlage, ono izolacija. cisto funkcionalno