July 1, 20177 yr ja nisam nikad jela, al ima citav pokret koji slavi vezu maka i visnje. dakle, nista kontroverzno. udri. daj recept :)
July 11, 20177 yr pravila mafine s limunom i makom. dobar recept. smanjila secer na 100 grama, brez glazure.
July 11, 20177 yr ja nisam nikad jela, al ima citav pokret koji slavi vezu maka i visnje. dakle, nista kontroverzno. udri. daj recept :) pa vidis da je od moje drugarice :)
July 16, 20177 yr Kod gđe mirkov opera (od 3kg - kaze ne mere manje) kosta 75€. Jel to skupo il je domene siromaha?
July 16, 20177 yr Kod gđe mirkov opera (od 3kg - kaze ne mere manje) kosta 75€. Jel to skupo il je domene siromaha? to je da li ti toliko zelis/mozes da platis. ne znam da l iko u gradu pravi operu. to sto kupis kod gdje mirkov, to je opera i toliko kosta.
July 16, 20177 yr opera je kraljica francuskih torti. ima recepata na netu. svrljajte. https://en.wikipedia.org/wiki/Opera_cake
July 16, 20177 yr Koji su sastojci te opere? uf, mnogi, ali recimo da je osnova kora od badema, fil od kafe i fil od cokolade
July 17, 20177 yr ja nisam nikad jela, al ima citav pokret koji slavi vezu maka i visnje. dakle, nista kontroverzno. udri. daj recept :) a to u stvari nije jer kombinacija ima ne znam kakav ukus nego jer se kora od tarta s visnjama oblozi makom, da bude bafer od preterane vlage, ono izolacija. cisto funkcionalno