čekmeže Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 i was born 3 months after her death Šta ti nije jasno sačekali su zvaničnih 9 meseci i ondak su je iskopali i izvadili dete i još uvek postoji opasnost jer je ova uvlačila dok je bila trudna i pitanje je šta će bit na posletku.
pacey defender Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Šta ti nije jasno sačekali su zvaničnih 9 meseci i ondak su je iskopali i izvadili dete i još uvek postoji opasnost jer je ova uvlačila dok je bila trudna i pitanje je šta će bit na posletku.Nedavno istraživanje izloženosti in-utero bodenju travom kroz pupčanu vrpcu tri meseca nakon smrti majke dokazalo je da deca rođena nakon ovog iskustva natprosečno ne postoje.
JozoMujica Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Još malo. :)Marihuana je bezbednija od alkohola - tako je i tretirajmo. Odrasli koji bi rađe koristili marihuanu nego alkohol trebalo bi da budu slobodni da to i čine. Novac iz budžeta koji su koristile da uhapse one tri četvrtine miliona ljudi, vlasti bi trebalo da usmere prevenciji i rešavanju pravih krivičnih dela. Drugim rečima, regulacija marihuane učinila bi Ameriku bezbednijom i zdravijom nacijom.
Dagmar Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Albahari: Čovek je marihuana koja hoda Čovek je marihuana koja hoda jer ima receptore za to? Pa lepo čovek je onda i heroin koji hoda, hepatitis C koji hoda...
Indy Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Da, cesto argumenti branitelja zvuce flimsy , a i brate nenaucno... dovoljno je za dekriminalizaciju biti 1 libertarijanac, bogus objasnjenja zasto je ganja dobra mogu samo da pokvare case.Sent from my iPhone using Tapatalk
Hippie Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 meni je sve to fakat smesno.... moj izbor, moja stvar i nikad nisam imala potrebu da ga branim.. kolko god dae manje/vise/uopste stetno ili ne u poredzenju s bilo cime..... cak me ni ovo US legalizovanje nesto posebno ne dotice.. smesno mi je -- dvodecenijskom konzumentu konacno zvanicno odobravaju travu..... 'kej, if ja sej sou
Аврам Гојић Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 covek bi pomislio da bi ti mozda bilo drago zbog toga sto onaj ko ti prodaje vutru nece morati da bezi pred zakonom da bi tebi obezbedio to zadovoljstvo, ali dobro, ako ti je sve to smesno, sta da se radi.
Dagmar Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Da, cesto argumenti branitelja zvuce flimsy , a i brate nenaucno... dovoljno je za dekriminalizaciju biti 1 libertarijanac, bogus objasnjenja zasto je ganja dobra mogu samo da pokvare case.Sent from my iPhone using Tapatalk Ja se često pitam da li ja tako zvučim kad komentarišem nešto od opštih stvari koje su mi van struke... da zaćutiš zauvek.
Hippie Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ^^ moglab na prste da prebrojim kolko puta sam za travu morala da platimali razumem stas teo.... a ja nisam govorila o dilerima vech o mom izboru i stavu
Аврам Гојић Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 (edited) edit: nema veze Edited November 2, 2013 by Marko M. Dabovic
pt 2.0 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 (edited) joooj, da je glupost lekovita, svima bi nam dobro bilo od ovih tekstova. u jednom se marihuana pravda big bad wolfom alkoholom, a u drugom tekstu se pišu rečenice poput ove:"U tu skupinu spadaju i oni koji su bučno tražili zabranu ove biljke samo zato da bi time skrenuli pažnju sa svojih problema."smejem se naglas već pet minuta, ko zna šta sam otog čina već proizvela u mozgu. Edited November 2, 2013 by PointTaken
Hippie Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 (edited) ^^ uvek sam imala problem da sudim drugima... sta ches..... Edited November 2, 2013 by Hippie
Indy Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 moj izbor, moja stvar i nikad nisam imala potrebu da ga branim.. Bravo, upravo to je pravi stav (po meni).
kobni zelaya Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Da zanemarimo za trenutak konzmente - kod nas bi legalizacijom najviše izgubile navijačke grupe koje diluju travu za moćnike iz policije i db-a. Znam da je to već postala fraza, ali se s vremena na vreme pokaže da je to tako.
Recommended Posts