October 8, 201014 yr Видиш како можеш бити на трагу суштине када се потрудиш. Није то тако тешко.Иначе вечерас можете пратити прву звезду NHL и светског хокеја како објашњава Крозбију шта је синоћ требао да ради. Edited October 8, 201014 yr by No7
October 8, 201014 yr Иначе вечерас можете пратити прву звезду NHL и светског хокеја како објашњава Крозбију шта је синоћ требао да ради.ovo je fora?
January 6, 201114 yr Ко је љубитељ хокеја нека одгледа финалну утакмицу СП до 20 година(домаћин Бафало-САД) између Канаде и Русије. Мислим да ће бити снимак на Еуроспорт 2.
January 29, 201114 yr mozda sam samo previshe zaludjen fantasy-ima, ali evo gledam snimak ovog all-star "drafta" i svidja mi se realno.i usput, znam da bih neke 96-97 kao klinac snimio i gledao josh 5-6 puta kako gretzky i lemieux kao kapiteni biraju ekipe :) Edited January 29, 201114 yr by Teixeira
January 30, 201114 yr Samo je steta sto ne igraju Malkin i Crozbi, a i razdvoili su bracu Sedin :D.A jel moze da se ova tema preimenuje u NHL ili samo Hokej, jeste da se ovde o hokeju ne pise mnogo ali je glupo da ovako ostane naziv teme. Edited January 30, 201114 yr by Prlapan
February 1, 201114 yr Samo je steta sto ne igraju Malkin i Crozbi, a i razdvoili su bracu Sedin :D.Gde su bre razdvojili bracu Sedin?? Kakav je to fantasy?Inace, slazem se da se stvori/preimenuje tema u NHL.
February 3, 201114 yr Napokon dobismo topic - za'valjujem moderaciji Prlapan - id u qrac, prepade me. :lol:Ajmo sada, ko stoji za favorita u ovogodisnjem izdanju za finale? Meni srce kaze da Canucks mogu do finala, ali razum (i forma u poslednje vreme) ne. Za drugog kandidata nemam pojma...
February 3, 201114 yr Sa istoka isto ko i prosle, fila (navijacki)a i igraju odlicno ove godine, bez vecih oscilacija. I tampa ima odlicnu sezonu, ja bi tu i pitsburg dodao naravno.
February 3, 201114 yr Dosta ekipa kalkuliše, kad gube sa 2-3 razlike, automatski se predaju, čuvaju se. Ako Pitsburg uđe kompletan u PO, teško im ko šta može na 7 utakmica.Vašington može svakog da pobijedi, ali i da izgubi od totalnih levata, neozbiljni su, ali bi mogli da prestavljaju iznenađenje bar prve runde PO. Ditroitu takođe fali nekoliko igrača, no to je stara PO ekipa, a tu su i Vankuver, Tampa, a možda čak i Rendžersi.I naravno Flajersi. Edited February 3, 201114 yr by NekoIzMase
February 3, 201114 yr Ma naravno, ovo je mozda i najteza liga za prognoziranje sta ce se desiti u play off-u. Na istoku bi dodao i boston, uvek su tu negde imaju dobar tim.
February 8, 201114 yr Forsberg do kraja sezone u Coloradu Malkin pak po svemu sudeci out do kraja iste.