Jump to content
IGNORED

NHL

malkin

1 Polllll  

17 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Видиш како можеш бити на трагу суштине када се потрудиш. Није то тако тешко.Иначе вечерас можете пратити прву звезду NHL и светског хокеја како објашњава Крозбију шта је синоћ требао да ради.

Edited by No7
  • Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Miljenko

176

• Prospero

75

• malkin

72

• Lrd

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Иначе вечерас можете пратити прву звезду NHL и светског хокеја како објашњава Крозбију шта је синоћ требао да ради.
ovo je fora?
Posted

Ako misli na Kovaljčuka, onda bih rekao da nije. :D

• 2 months later...
Posted

Ко је љубитељ хокеја нека одгледа финалну утакмицу СП до 20 година(домаћин Бафало-САД) између Канаде и Русије. Мислим да ће бити снимак на Еуроспорт 2.

Posted

Снимак утакмице управо иде на Еуроспорт 2.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

mozda sam samo previshe zaludjen fantasy-ima, ali evo gledam snimak ovog all-star "drafta" i svidja mi se realno.i usput, znam da bih neke 96-97 kao klinac snimio i gledao josh 5-6 puta kako gretzky i lemieux kao kapiteni biraju ekipe :)

Edited by Teixeira
Posted (edited)

Samo je steta sto ne igraju Malkin i Crozbi, a i razdvoili su bracu Sedin :D.A jel moze da se ova tema preimenuje u NHL ili samo Hokej, jeste da se ovde o hokeju ne pise mnogo ali je glupo da ovako ostane naziv teme.

Edited by Prlapan
Posted
Samo je steta sto ne igraju Malkin i Crozbi, a i razdvoili su bracu Sedin :D.
Gde su bre razdvojili bracu Sedin?? :blink: Kakav je to fantasy?Inace, slazem se da se stvori/preimenuje tema u NHL.van-logo.png
Posted
Gde su bre razdvojili bracu Sedin?? :blink:
Na all star mecu :D
Posted

Napokon dobismo topic - za'valjujem moderaciji cool.gifPrlapan - id u qrac, prepade me. :lol:Ajmo sada, ko stoji za favorita u ovogodisnjem izdanju za finale? Meni srce kaze da Canucks mogu do finala, ali razum (i forma u poslednje vreme) ne. Za drugog kandidata nemam pojma...

Posted

Sa istoka isto ko i prosle, fila (navijacki)a i igraju odlicno ove godine, bez vecih oscilacija. I tampa ima odlicnu sezonu, ja bi tu i pitsburg dodao naravno.

Posted (edited)

Dosta ekipa kalkuliše, kad gube sa 2-3 razlike, automatski se predaju, čuvaju se. Ako Pitsburg uđe kompletan u PO, teško im ko šta može na 7 utakmica.Vašington može svakog da pobijedi, ali i da izgubi od totalnih levata, neozbiljni su, ali bi mogli da prestavljaju iznenađenje bar prve runde PO. Ditroitu takođe fali nekoliko igrača, no to je stara PO ekipa, a tu su i Vankuver, Tampa, a možda čak i Rendžersi.I naravno Flajersi.

Edited by NekoIzMase
Posted

Ma naravno, ovo je mozda i najteza liga za prognoziranje sta ce se desiti u play off-u. Na istoku bi dodao i boston, uvek su tu negde imaju dobar tim.

Posted

Forsberg do kraja sezone u Coloradu :Hail: Malkin pak po svemu sudeci out do kraja iste.