Jump to content

1 Polllll 17 members have voted

1. 1. Ko će da pobedi i u koliko utakmica?

• Detroit u 4
      1
    • Detroit u 5
      0
    • Detroit u 6
      2
    • Detroit u 7
      5
    • Pittsburgh u 4
      0
    • Pittsburgh u 5
      0
    • Pittsburgh u 6
      7
    • Pittsburgh u 7
      3

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Da, i Shaw je isto igrao sa izlomljenim rebrima, pride onaj jeziv pak u lice, a Hossa imao prikljesten disk.Inace, meni je nakon SP u fudbalu, NHL playoff ubjedjivo najinteresantniji sportski dogadjaj sezone sa kime se ne mogu mjeriti ni zavrsnica LS, ni NFL ili NBA playoffs.

Ufff, sve skupa, mora da je vraski bolelo. :Hail:Odlicno finale.NHL i NFL su mi podjednako dragi. MLB je tu odmah. NBA mi je nekako izgubio draz.

Edited by Miljenko

Ufff, sve skupa, mora da je vraski bolelo. :Hail:Odlicno finale.NHL i NFL su mi podjednako dragi. MLB je tu odmah. NBA mi je nekako izgubio draz.
+ za sve :)

U NHL je intenzitet igre + element publike (koje je generalno najvise lojalna, znalacka i najmanje korporativna od svih americkih sportova) dobitna kombinacija. Baseball mi je nekako random, a uz to i prespor, da bi bio zanimljiv, dok je NFL ugusen reklamama da bi bio na istom nivou kao hokej. Plus, igra se samo jedna utakmica pa cesto imamo one-sided Super Bowl (uz svo postovanje razlika izmedju AFC i NFC) jer neki od timova zalutaju (tipa Chicago Bears prije par godina) i realno ne pripadaju.There, I said it :-)