Peter Fan Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Da, i Shaw je isto igrao sa izlomljenim rebrima, pride onaj jeziv pak u lice, a Hossa imao prikljesten disk.Inace, meni je nakon SP u fudbalu, NHL playoff ubjedjivo najinteresantniji sportski dogadjaj sezone sa kime se ne mogu mjeriti ni zavrsnica LS, ni NFL ili NBA playoffs. Link to comment
Miljenko Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) Ufff, sve skupa, mora da je vraski bolelo. :Hail:Odlicno finale.NHL i NFL su mi podjednako dragi. MLB je tu odmah. NBA mi je nekako izgubio draz. Edited June 25, 2013 by Miljenko Link to comment
Prospero Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Ufff, sve skupa, mora da je vraski bolelo. :Hail:Odlicno finale.NHL i NFL su mi podjednako dragi. MLB je tu odmah. NBA mi je nekako izgubio draz.+ za sve :) Link to comment
Peter Fan Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 U NHL je intenzitet igre + element publike (koje je generalno najvise lojalna, znalacka i najmanje korporativna od svih americkih sportova) dobitna kombinacija. Baseball mi je nekako random, a uz to i prespor, da bi bio zanimljiv, dok je NFL ugusen reklamama da bi bio na istom nivou kao hokej. Plus, igra se samo jedna utakmica pa cesto imamo one-sided Super Bowl (uz svo postovanje razlika izmedju AFC i NFC) jer neki od timova zalutaju (tipa Chicago Bears prije par godina) i realno ne pripadaju.There, I said it :-) Link to comment
Recommended Posts