Jump to content
IGNORED

Čokolada

Amelija

Recommended Posts

Posted

Naletecu jednom na prodavcva koji me nece belo pogledati kad zatrazim sogeten.

Posted

kod nasih madjara na pijacama 75 dinara. da biras koju ces.

Posted

Ne verujem da ih ima mnogo po pijacama u 2 sata nocu :)

Posted

e, jbg, napravi zalihe preko dana. :)

Posted

moji roditelji su ih tamanili jer su imali dobre od 70% kakaa za male pare. odjednom u ponudi imaju samo od 50% kakaa, ovih od 70% nece ni biti. jebiga. trziste.

Posted

Ne gledam previse deklaracije ali meni je Sogeten uvek bila daleko bolja cokolada od Milke.

Posted (edited)
super sto si mi ovo rekao, a mogla sam lepo da nastavim da zivim u neznanju da mi je Monsieur Truffe fabrika na pola sata voznje tramvajem...
Kad ne citas moje postove (ja o tome vec pisao). :( EDIT. I slikao. Edited by Indy
Posted
Ne gledam previse deklaracije ali meni je Sogeten uvek bila daleko bolja cokolada od Milke.
od ove preslatke socko milke sto se prodaje kod nas, daod one prave koju nam je donosila baba iz nemacke, ne
Posted

ma iskvarili su je i u nemackoj, preslatka je i bljutava. vise lici na secernu tablu nego na cokoladu.

Posted
od ove preslatke socko milke sto se prodaje kod nas, daod one prave koju nam je donosila baba iz nemacke, ne
Moja baba bila na strani saveznika pa mi donosila Cadbury iz Engleske :)
Posted (edited)

dupli

Edited by katamaran
Posted

Koji sastojak daje čokoladnoj tabli prepoznatljivu čvrstinu?

Posted

vosak. ja kad sam bila zivela u americi, moja americka mama redovno kupovala jestivi vosak. istopi cokoladu, ubaci grumen voska, pa umace jagode ili banane. kad se ohladi, cokoladni omotac moze da se pipa prstima bez posledica. taj mi je vosak bio cista magija.

Posted

Zezaš ili ozbiljno?Ideja zvuči stvarno zanimljivo.