cmrlj Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 cmrljo, jel'ti to redovno pustošiš maksi u čika ljubinoj? :)tamo nema nista da se kupi plus je veliki red, teza su akcijanja u pitanju :)@pavllle obustavi potragu. afterejt ne podnosim i nijednu taku mint cokolada varijantu. imam utisak da jedem zvaku i cokoladu u isto vreme. fuj. Link to comment
Roger Sanchez Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 obustavi potragu. afterejt ne podnosim i nijednu taku mint cokolada varijantu. imam utisak da jedem zvaku i cokoladu u isto vreme. fuj. e to je ta metafora koju sam vjekovima tražio! Ali za ove druge mintaste čokolade, after 8 dobro podnosim. Link to comment
Frank Pembleton Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 kako nije tema, dukat ima i cokoladne baklavice Ukrade mi repliku...njih nisam probala :(O kakva greska ...meni se cak desi da samo njih uzmem.A kako nisi probala zar si mogla da ih promasis?Ili si mislila da su to obicne ali malo zagorele? ;) Link to comment
Isis Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 mrzim after eight. ne bih ih pojela ni pod zverillinim uslovima, provereno. mene podsecaju na kombinaciju sirupa za prehladu iz detinjstva (baktrim, valjda) i cokolade. grozno. Link to comment
Isis Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 moj guilty pleasure iz detinjstva su perlice ribljeg ulja. mala braon staklena bocica sa teget cepom, pliva pravila. Link to comment
MancMellow Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 pentrexyl za decu, roze, tečni...mljac Link to comment
banecare1 Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 (edited) danas je sve manje prave cokolade. uglavnom se koriste zamene. vise informacija npr ovdenegde sam pre par dana procitao da ako se srednje godisnje temperature dignu za par stepeni, proizvodnja kakao ce drasticno pasti.edit: http://www.google.com/search?gcx=w&ix=c1&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=cocoa+production+average+temperature Edited October 13, 2011 by banecare1 Link to comment
bigvlada Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Nisam neki fanatik za čokoladu (ni za hranu uostalom) ali kada bih morao da biram omiljene, dvoumio bih se između onih sa rižom i životinjskog carstva (sa sličicom :)) Link to comment
morgana Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 O kakva greska ...meni se cak desi da samo njih uzmem.A kako nisi probala zar si mogla da ih promasis?Ili si mislila da su to obicne ali malo zagorele? ;)nisam ih ja kupovala, samo degustiralau vezi sirupa za djecu, zna se da je folkodin bio najgori Link to comment
Frank Pembleton Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Kad smo kod cokolade, ja imam drugara koji moye da jede iskljucivo onu cokoladu za kuvanje dok ja jbga ne mogu nju nikako, mnogo mi brate gorka.E da i jedna od najgorih kombinacija je ona punjena sa kremom od jagoda.Samo sto ne bacim peglu kad se nateram da probam to.... Link to comment
banecare1 Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Kad smo kod cokolade, ja imam drugara koji moye da jede iskljucivo onu cokoladu za kuvanje dok ja jbga ne mogu nju nikako, mnogo mi brate gorka.E da i jedna od najgorih kombinacija je ona punjena sa kremom od jagoda.Samo sto ne bacim peglu kad se nateram da probam to....tacnije krem sa ukusom jagode Link to comment
Zverilla Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 (edited) pentrexyl za decu, roze, tečni...mljac danas je sve manje prave cokolade. uglavnom se koriste zamene. vise informacija npr ovde ne znam otkuda ti ovo?naravno, nije sve sto je braon cokolada (da ne dajem sad primere ;) )ali tamo gde pise da je cokolada, tamo je cokoladau budjavim industrijskim proizvodima se odavno koriste kojekakve zamene, ali lepo pise koji je procenat kakao.a, pa ni tada nema zabuneKad smo kod cokolade, ja imam drugara koji moye da jede iskljucivo onu cokoladu za kuvanje dok ja jbga ne mogu nju nikako, mnogo mi brate gorka.E da i jedna od najgorih kombinacija je ona punjena sa kremom od jagoda.Samo sto ne bacim peglu kad se nateram da probam to....probaj ovo:mozda promenis misljenje. i za crnu cokoladu, i za jagode Edited October 13, 2011 by Zverilla Link to comment
banecare1 Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 ne znam otkuda ti ovo?naravno, nije sve sto je braon cokolada (da ne dajem sad primere ;) )ali tamo gde pise da je cokolada, tamo je cokoladau budjavim industrijskim proizvodima se odavno koriste kojekakve zamene, ali lepo pise koji je procenat kakao.a, pa ni tada nema zabuneu konditerskoj industriji raste procenat upotrebe zamene kakao. lindt 70% cocoa = 70% cocoa. zamena kakao ide vise u glazurama i prelivima posto u vecini zemalja ako se proizvod zove cokolada, zamena kakao ne sme da se koristi ili sme do odredjenog procenta (5-10%) Link to comment
mraki Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Kupio u Maxiju neku mnogo dobru crnu čokoladu sa borovnicama i bademom, baš prijatno iznenađenje, ima još nekoliko ukusa.Proizvedena u Švajcarskoj a upakovana u njihovu robnu marku Premia. Slučajno ih primetih dok sam čekao na kasi, bila neka akcija ili promocija, šta li već... Link to comment
Recommended Posts