Jump to content
IGNORED

Čokolada

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ostalo mi još malo onih generičkih belgijskih čokoladica u obliku morskih plodova što ih pakuju pod raznim robnim markama, ove su iz Kauflanda.

Nisu loše ali malo preslatke. Pokvariše mi detoks iako dobro idu uz ceđenu cveklu i šargarepu :D

Posted

spacer.png

Meni je ova Pionirova Diamond čokolada bilo poslastično Otkrovenje godine (znam, znam, bela čokolada čak i nije čokolada)

Nego, zna li ko gde se u N. Sadu mogu naći ove Diamond čokolade u prodaji?

Posted

ja znam samo u ovom obliku. 

23561794_1952895171652387_91212804103497

mislim da sam u maksiju pazazarivao. 

Posted

Fala, nisam znao za ovu galeb ediciju.

Posted

U, jbt, kako može balsamico, kakvu notu daje, gorko, kiselo? :)

Posted

Slatko-kiseo je kombo jagoda i balzamika, blag je ukus pa se lepo meša sa ukusom crne čokolade

Posted
37 minutes ago, ToniAdams said:

kolko gradi crna? 70?

Ne piše, 60-70 reko bih, ne više

• 3 weeks later...
Posted

56387847-6ef7-44eb-af9e-52ecbcbfda46.jpe

Na prvi utisak ovo je najbolja mainstream mlecna cokolada koju sam ikada jeo. Milke i slicne nisu joj ni do kolena. Ne previse slatka, kremasta i savrseno izbalansiranog ukusa mleka i cokolade. Konacan sud cu doneti tek kada pojedem svih 200g. :D

Posted
56387847-6ef7-44eb-af9e-52ecbcbfda46.jpeg?fit=max&w=1000&s=4290ee736680929916271e1231a1d559

Na prvi utisak ovo je najbolja mainstream mlecna cokolada koju sam ikada jeo. Milke i slicne nisu joj ni do kolena. Ne previse slatka, kremasta i savrseno izbalansiranog ukusa mleka i cokolade. Konacan sud cu doneti tek kada pojedem svih 200g. [emoji3]
A gde je kupljena?

... Shiit has hit the fan...

Posted (edited)
On 18.1.2020. at 23:35, nisam ja said:

l81414.jpg

Ako si (ti ili neko ti blizak) u prilici, u njihovoj radnji moze da se kupi izlomljena cokolada po smesnoj ceni. Mislim da je bilo pola kile za evro i po, ili slicno. Fora je sto je slomljena pa je ne mogu pakovati u table, jelte. Mi smo jeli neke sa lesnikom i crne tipa 70%, odlicne su bile.

https://www.weinrich-schokolade.de/bruchbude

@ToniAdams takodje

Edited by I*m with the pilots
Posted

Iskreno ne znam ni odakle mi ove čokolade. Bila je još jedna njihova, praline il tako nešto. Isto zanimljiva. 

Neko doneo. 

U poslednje vreme trošio još delikatinu belu i još neku što ima i indijski oraj pored ostalog. Ta se ne isplati. Skupa a proždere se nekontrolisano. 

I ona crna nestle u onom pakpapiru.