January 14, 20205 yr Ostalo mi još malo onih generičkih belgijskih čokoladica u obliku morskih plodova što ih pakuju pod raznim robnim markama, ove su iz Kauflanda. Nisu loše ali malo preslatke. Pokvariše mi detoks iako dobro idu uz ceđenu cveklu i šargarepu
January 15, 20205 yr Meni je ova Pionirova Diamond čokolada bilo poslastično Otkrovenje godine (znam, znam, bela čokolada čak i nije čokolada) Nego, zna li ko gde se u N. Sadu mogu naći ove Diamond čokolade u prodaji?
January 15, 20205 yr Slatko-kiseo je kombo jagoda i balzamika, blag je ukus pa se lepo meša sa ukusom crne čokolade
January 15, 20205 yr 37 minutes ago, ToniAdams said: kolko gradi crna? 70? Ne piše, 60-70 reko bih, ne više
February 5, 20205 yr Na prvi utisak ovo je najbolja mainstream mlecna cokolada koju sam ikada jeo. Milke i slicne nisu joj ni do kolena. Ne previse slatka, kremasta i savrseno izbalansiranog ukusa mleka i cokolade. Konacan sud cu doneti tek kada pojedem svih 200g.
February 5, 20205 yr Na prvi utisak ovo je najbolja mainstream mlecna cokolada koju sam ikada jeo. Milke i slicne nisu joj ni do kolena. Ne previse slatka, kremasta i savrseno izbalansiranog ukusa mleka i cokolade. Konacan sud cu doneti tek kada pojedem svih 200g. [emoji3]A gde je kupljena? ... Shiit has hit the fan...
February 5, 20205 yr On 18.1.2020. at 23:35, nisam ja said: Ako si (ti ili neko ti blizak) u prilici, u njihovoj radnji moze da se kupi izlomljena cokolada po smesnoj ceni. Mislim da je bilo pola kile za evro i po, ili slicno. Fora je sto je slomljena pa je ne mogu pakovati u table, jelte. Mi smo jeli neke sa lesnikom i crne tipa 70%, odlicne su bile. https://www.weinrich-schokolade.de/bruchbude @ToniAdams takodje Edited February 5, 20205 yr by I*m with the pilots
February 5, 20205 yr Iskreno ne znam ni odakle mi ove čokolade. Bila je još jedna njihova, praline il tako nešto. Isto zanimljiva. Neko doneo. U poslednje vreme trošio još delikatinu belu i još neku što ima i indijski oraj pored ostalog. Ta se ne isplati. Skupa a proždere se nekontrolisano. I ona crna nestle u onom pakpapiru.