mraki Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Ostalo mi još malo onih generičkih belgijskih čokoladica u obliku morskih plodova što ih pakuju pod raznim robnim markama, ove su iz Kauflanda. Nisu loše ali malo preslatke. Pokvariše mi detoks iako dobro idu uz ceđenu cveklu i šargarepu
Filozof manijak Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Meni je ova Pionirova Diamond čokolada bilo poslastično Otkrovenje godine (znam, znam, bela čokolada čak i nije čokolada) Nego, zna li ko gde se u N. Sadu mogu naći ove Diamond čokolade u prodaji?
nisam ja Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 ja znam samo u ovom obliku. mislim da sam u maksiju pazazarivao.
Filozof manijak Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Fala, nisam znao za ovu galeb ediciju.
James Marshall Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 U, jbt, kako može balsamico, kakvu notu daje, gorko, kiselo?
maheem Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Slatko-kiseo je kombo jagoda i balzamika, blag je ukus pa se lepo meša sa ukusom crne čokolade
maheem Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 37 minutes ago, ToniAdams said: kolko gradi crna? 70? Ne piše, 60-70 reko bih, ne više
Lloyd Wyman Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Na prvi utisak ovo je najbolja mainstream mlecna cokolada koju sam ikada jeo. Milke i slicne nisu joj ni do kolena. Ne previse slatka, kremasta i savrseno izbalansiranog ukusa mleka i cokolade. Konacan sud cu doneti tek kada pojedem svih 200g.
Frank Pembleton Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Na prvi utisak ovo je najbolja mainstream mlecna cokolada koju sam ikada jeo. Milke i slicne nisu joj ni do kolena. Ne previse slatka, kremasta i savrseno izbalansiranog ukusa mleka i cokolade. Konacan sud cu doneti tek kada pojedem svih 200g. [emoji3]A gde je kupljena? ... Shiit has hit the fan...
I*m with the pilots Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 (edited) On 18.1.2020. at 23:35, nisam ja said: Ako si (ti ili neko ti blizak) u prilici, u njihovoj radnji moze da se kupi izlomljena cokolada po smesnoj ceni. Mislim da je bilo pola kile za evro i po, ili slicno. Fora je sto je slomljena pa je ne mogu pakovati u table, jelte. Mi smo jeli neke sa lesnikom i crne tipa 70%, odlicne su bile. https://www.weinrich-schokolade.de/bruchbude @ToniAdams takodje Edited February 5, 2020 by I*m with the pilots
nisam ja Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Iskreno ne znam ni odakle mi ove čokolade. Bila je još jedna njihova, praline il tako nešto. Isto zanimljiva. Neko doneo. U poslednje vreme trošio još delikatinu belu i još neku što ima i indijski oraj pored ostalog. Ta se ne isplati. Skupa a proždere se nekontrolisano. I ona crna nestle u onom pakpapiru.
Recommended Posts