nbg4ever Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Kad smo vec kod bajadera dvojnika, jeo danas ovo... ^_^ Link to comment
banatjanin Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 iz prve sam proročitao da se zove Радиша ala bi to i bila bajdera Link to comment
Frank Pembleton Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Eci, peci , pec...Dok sam sliku okacio pola sam smazao.... Link to comment
kobni zelaya Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Белочка Uploaded with ImageShack.usPoslali drugari, otišlo za čas... Link to comment
darling Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Eci, peci , pec...antonbergovi su super, cokolada za velike, tu dete nema sta da trazi. jesi sve prozdro?:) Link to comment
Frank Pembleton Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 antonbergovi su super, cokolada za velike, tu dete nema sta da trazi. jesi sve prozdro?:)Pola... Link to comment
Milosh76 Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 U Maksiju se pojavila belgijska cokolada... mmmmmmmm neopisivo dobra! Link to comment
Matilda Ivancic Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 ljudi, zna li neko sta je ona velika prodavnica cokoladarija u kralja petra, san marina npr, i zasto tamo nikad nisam video musteriju? Link to comment
cmrlj Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 +1al jednom sam dobila kilo cokolade iz te radnje. to je bilo pre cetiri godine, cenim da su do sad potrosili te pare. Link to comment
Matilda Ivancic Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 ja cenim da do sad nisu dopunjavali vitrine. Link to comment
*edited by mod Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Koliko sam ja skontao onako bezecujuci iz prolaza oni valjaju samo praline. Link to comment
cmrlj Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 ja cenim da do sad nisu dopunjavali vitrine.ja nikad, apsolutno nikad nikoga tu nisam videla a prolazim tuda cesto. pre par godina su pravili konkurs za degustatora/ku cokolade, citala da im se prijavilo milion ljudi, sto znaci da jos i zaposljavaju. ne razumem im poslovnu politiku, osim ako ne peru pare. Link to comment
Zverilla Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 u poslednje vreme mi se ne jede cokolada. mislim da sam ozbiljno bolestan :((za trenutak ozdravljenja sam napakovao jedno kilo raznoraznih gadosti u cosak ormara :) ) Link to comment
Indy Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Najveća bombonjera koju sam ikad susreo... Link to comment
duda Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 bili gosti iz belgije, upravo se sladim ovim Link to comment
Recommended Posts