Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted (edited)

bas htedoh da kazem izgleda ko pidzama al ako ti kazes da je lepsa, I believe you :)

Edited by mustang
Posted

:D

zaboravila sam da dodam da planiram da je nosim uz širok kaiš. na slici izgleda ko spavaćica na lsd-ju.

Posted

Da se i ja pohvalim, nahvatah ovu haljinu na yard sale kod drugarice, nikad nosena :)

FAE120A0-2937-4007-8FE5-5C701B5B8966.jpeg

Posted

@beta kentauri hvala

Ako budes u raspolozenju uslikaj haljinu sa kaisem kako ti stoji 🙂 meni slabo radi masta za haljine sa slika a verujem da moze sjajno da izgleda

Posted
ja u zaru  u zivotu nisam usla [emoji3]

lepo haljince, opustencija. 
juche ushla opet u delti, u okviru nekih, khm, research activities [emoji38]ol:

ja ne razumem shta je ono, ko je ciljna grupa, sve izgleda kao da je ispalo s kamiona ne u moldaviji, nego i transnistriji :isuse:

potpuno razumem kako kupujete onlajn, uzivo je sve apsolutno nekupljivo. pluz to vashe ni nema. al bio je kycni shlafrok od 5 iljada, zamalo da uzmem kevi i padnem kao zrtva porodichnog nasilja. necu vishe ici natu stranu™ :hihi:

sent from bubamoto

Posted
1 hour ago, nera said:

Ako budes u raspolozenju uslikaj haljinu sa kaisem kako ti stoji 🙂 meni slabo radi masta za haljine sa slika a verujem da moze sjajno da izgleda

Meni baš radi mašta, ali svejedno htedoh da predložim.

A i ti bi mogla primerom da pokažeš.

Posted
6 hours ago, nera said:

Da se i ja pohvalim, nahvatah ovu haljinu na yard sale kod drugarice, nikad nosena :)

FAE120A0-2937-4007-8FE5-5C701B5B8966.jpeg

this is sexy :) I like it i to bez kaisa.  ova po prirodi kroja ima struk

• 2 weeks later...
Posted

danas sam na sorc, majicu i slape iz zezanja probala jedan najobicniji crni vuneni kaput iz max&co i to je bilo to, saliven, siven za mene, to sam ja i niko drugi. onda sam ga skinula posto je ipak 30 stepeni. a jebemu sve, nikad nije dovoljno. 

Posted

koji, koji ? jel ga ima po sajtovima? jel na snizenju ili je za 19/20 dakle, preskup? 

Posted (edited)

naravno da je novosezonski i da je 350 eura, kaput pobegulja. ne znam zasto onlajn nema crnog, posto je crni d kaput :)

Edited by darling
Posted
28 minutes ago, darling said:

naravno da je novosezonski i da je 350 eura, kaput pobegulja. ne znam zasto onlajn nema crnog, posto je crni d kaput :)

najviše mi se sviđaju ove crvene tihotapke koje idu uz zeleni kaput :D

nego, jeste pisale o ovom sajtu newchic.com?... juče mi je iskočio među reklamama... miriše na aliexpress ali ima fenomenalnih haljina za 20, 30 dolara, bar po mom ukusu. piše da šalju u srbiju

Posted

kaput od 350€ sa postavom od poliestera.

ćaozdravo