mustang Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 (edited) bas htedoh da kazem izgleda ko pidzama al ako ti kazes da je lepsa, I believe you Edited July 23, 2019 by mustang
beta Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 zaboravila sam da dodam da planiram da je nosim uz širok kaiš. na slici izgleda ko spavaćica na lsd-ju.
nera Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Da se i ja pohvalim, nahvatah ovu haljinu na yard sale kod drugarice, nikad nosena
nera Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 @beta kentauri hvala Ako budes u raspolozenju uslikaj haljinu sa kaisem kako ti stoji 🙂 meni slabo radi masta za haljine sa slika a verujem da moze sjajno da izgleda
gospa buba Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 ja u zaru u zivotu nisam usla [emoji3] lepo haljince, opustencija. juche ushla opet u delti, u okviru nekih, khm, research activities [emoji38]ol:ja ne razumem shta je ono, ko je ciljna grupa, sve izgleda kao da je ispalo s kamiona ne u moldaviji, nego i transnistriji potpuno razumem kako kupujete onlajn, uzivo je sve apsolutno nekupljivo. pluz to vashe ni nema. al bio je kycni shlafrok od 5 iljada, zamalo da uzmem kevi i padnem kao zrtva porodichnog nasilja. necu vishe ici natu stranu sent from bubamoto
Ras Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 1 hour ago, nera said: Ako budes u raspolozenju uslikaj haljinu sa kaisem kako ti stoji 🙂 meni slabo radi masta za haljine sa slika a verujem da moze sjajno da izgleda Meni baš radi mašta, ali svejedno htedoh da predložim. A i ti bi mogla primerom da pokažeš.
mustang Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 6 hours ago, nera said: Da se i ja pohvalim, nahvatah ovu haljinu na yard sale kod drugarice, nikad nosena this is sexy I like it i to bez kaisa. ova po prirodi kroja ima struk
darling Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 danas sam na sorc, majicu i slape iz zezanja probala jedan najobicniji crni vuneni kaput iz max&co i to je bilo to, saliven, siven za mene, to sam ja i niko drugi. onda sam ga skinula posto je ipak 30 stepeni. a jebemu sve, nikad nije dovoljno.
nezvanova Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 koji, koji ? jel ga ima po sajtovima? jel na snizenju ili je za 19/20 dakle, preskup?
darling Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 (edited) naravno da je novosezonski i da je 350 eura, kaput pobegulja. ne znam zasto onlajn nema crnog, posto je crni d kaput Edited August 1, 2019 by darling
slepa živana Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 28 minutes ago, darling said: naravno da je novosezonski i da je 350 eura, kaput pobegulja. ne znam zasto onlajn nema crnog, posto je crni d kaput najviše mi se sviđaju ove crvene tihotapke koje idu uz zeleni kaput nego, jeste pisale o ovom sajtu newchic.com?... juče mi je iskočio među reklamama... miriše na aliexpress ali ima fenomenalnih haljina za 20, 30 dolara, bar po mom ukusu. piše da šalju u srbiju
darling Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 bokte, al si detaljna. od cega su inace postave, nemam pojma?! ja bih rekla da su uvek polister, od cega jos moze postava?! zivana, kao da smo ove haljine s nju sika prosle godine diskutovali na aliekspresu? https://www.newchic.com/nc/cotton-linen-summer-dresses.html?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=trends&from=nav&rmmds=head_trend
darling Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 (edited) ova mi je lepa https://www.newchic.com/vintage-dresses-3664/p-1474678.html?rmmds=category al skupa. dal da je trazim na aliju za pola? Edited August 1, 2019 by darling
Recommended Posts