July 4, 20195 yr ras, sta ti nosis ispod haljine? @morgana jesi dobila letnju boju? meni je bila bzvz na moj uobicajeni ten, al sad kad sam opaljena suncem, druga prica, iako sam i saragasta. ja ovde gde sam nemam nikakvih prodavnica, i primetila sam da mi je to veliko olaksanje u zivotu, ono s cim moja licnost nije uspela da se izbori, priroda je resila sama.
July 4, 20195 yr 5 hours ago, darling said: ras, sta ti nosis ispod haljine? @morgana jesi dobila letnju boju? meni je bila bzvz na moj uobicajeni ten, al sad kad sam opaljena suncem, druga prica, iako sam i saragasta. ja ovde gde sam nemam nikakvih prodavnica, i primetila sam da mi je to veliko olaksanje u zivotu, ono s cim moja licnost nije uspela da se izbori, priroda je resila sama. Kroj mi ni najmanje ne stoji, i S mi je ogromna, nije za moju gradju. Inace je fakat solidna za solidne pare.
July 6, 20195 yr uu bokte, s takvim stasom u onoj sivooj ti bi bila kraljica. mada vec i jesi veri najs, point. Edited July 6, 20195 yr by darling
July 6, 20195 yr 1 hour ago, darling said: uu bokte, s takvim stasom u onoj sivooj ti bi bila kraljica. mada vec i jesi veri najs, point. Realno - mrzelo me po vrućini do Ušća. A ovo mi u ulazu pored firme. Plus nisam sigurna da bi meni ona Zara siva stajala...gornji deo suvise otvoren... Edited July 6, 20195 yr by pt 2.0
July 6, 20195 yr 16 hours ago, pt 2.0 said: Kupila sivu, i šestu. Al neku u indian shop-u... Zagrcnuh se Kakva žena, sunce ti poljubim
July 6, 20195 yr Ma to je možda do perspektive slikanja. Nisam ja neki hit... mislim, stvarno nisam. Edit. Hvala Edited July 6, 20195 yr by pt 2.0
July 18, 20195 yr svidja mi se ova zarinica. deset dana se udaram po prstima kad krenem da je kliknem posto koji ce mi. al je lipa https://www.zara.com/hr/en/strappy-poplin-dress-p07936648.html?v1=20424302&v2=1281603
July 18, 20195 yr ja u zaru u zivotu nisam usla lepo haljince, opustencija. Edited July 18, 20195 yr by mustang
July 23, 20195 yr danas stigla iz zare. na slici deluje bzvz i previše šareno ali je uživo jako lepa. viskoza.
July 23, 20195 yr Jao i ovi modeli ko stapovi, izvinjavam se, ali nit sisa, nit sruka, nit vidim ja ovde nesto kao kroj sto se zove...Je l ravan?