mustang Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) 1 minute ago, maheem said: Lepa. Ja bih je nosio tebi bi bolje stajala. imas lepse noge od mene (i vecine) Edited April 7, 2019 by mustang
maheem Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 O hvala na komplimentu a crne malje bi se lepo uklopile u haljinu kroz njen izrez
mustang Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) 8 minutes ago, maheem said: O hvala na komplimentu a crne malje bi se lepo uklopile u haljinu kroz njen izrez bas seksi ne secam se si nesto maljav...dugo nas nisi castio samo u gacama/sorc fotkama ove zene ovde mi ladno nabijaju komplekse. vrsnjakinje zategle dupeta (vezbanjem), noge sjajno izvajajane, strukic...al kad pomislim da treba da dizem onu traktorsku gumu, odmah mi se sedne negde da popijem zestinu i zapalim cigaretu. svaka im cast, kakva motivacija. bas im zavidim. svima koji su odlucni Edited April 7, 2019 by mustang
darling Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 On 7.4.2019. at 10:30, francuski sobar said: Na dobrom si tragu i ja sam to nešto analiziro. Kako god okreneš, dal voliš il ne voliš, ravne il štikle, kaiševe il bez, bose, lakirane ovake nake nešto dublje i garant neki problem je već u pitanju da, cigara nikad nije samo cigara On 7.4.2019. at 13:27, pbg12345 said: bez secera molim a ne mogu da ne primetim da i oni satovi imaju kaiseve
pbg12345 Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 15 minutes ago, darling said: da, cigara nikad nije samo cigara a ne mogu da ne primetim da i oni satovi imaju kaiseve nesto vas nema terapeutkinjo vezani obavezama?
darling Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 (edited) cvrsto zategnuta, onako kako ti najvise volis. ili ne volis?! Edited April 9, 2019 by darling
nisam ja Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 @darling bombardovanje je obustavljeno pre 5-6 piva. bilo je letnje veče u kom su se nosile letnje haljine i apostolke pa skoro do kolena. ja 17 ona 32. jbt tad je bila matorka.
pbg12345 Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 kako te nije sramota? dok je posten svet pobedjivao nato, ti si se predao licnim zadovoljstvima zato nam i ide ovako @darling zategnuto dabome!
darling Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 (edited) on se nije predavao licnim (ne)zadovoljstvima, nego se borio sa sopstvenim demonima khm, pbg, omg, ne znam posle ovog priznanja sta da mislim o tebi, delovo si mi ko dobar covek iz postene kuce Edited April 10, 2019 by darling
I*m with the pilots Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Kada sam se vec nasla u Barseloni, iskopah da Surkana, brend ciju sam jednu strava haljinu kupila pre dosta godina u Granadi, ima i svoju radnju tamo. Odusevila sam se zbog toga i uspela da stignem do nje poslednjeg dana, samo da bih se razocarala onim sta imaju u radnji, pre svega materijalima neprirodnim na dodir, a onda i izborom samo onih dugih haljina skroz do dole . Na sajtu, pogledah sad, imaju mnogo vise toga, probala bih sledece, da ih je bilo: https://surkana.com/en/fashion/dresses/529maos722-60.html https://surkana.com/en/fashion/dresses/519brio711-52.html https://surkana.com/en/fashion/dresses/519urmi713-01.html
mustang Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 slatke su. te na preklop mi ne stoje, ne znam da ih zategnem. em fali sisa em zaboravim da i ono malo sto imam iskoci kad se nagnem da dohvatim pice na stolu ako sam u baru ili restoranu. sevnulo poprilicno par puta a brus ne nosim. to je za prsatije djevojke
darling Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 (edited) biram broj 2. ja sam isto malogruda, dasnolika, al mi dobro stoje preklapace, il se ja dobro osecam u njima, pa iako mi i ne stoje, zracim ljepotom obrati paznju na cvornovate, ovakve s cvorom na grudima, meni su te super zbog udobnog ve izreza koji mi je fejvorit, a ko oce da izgleda ko da ima sise, prave iluziju. naravno da sam i dalje u potrazi za savrsenom. ta iz zare je lepa, al zeleno nije moja boja. meni ovaj pamuk letvonske lisice sa slika deluje predivno, sva bh se obukla u to mekano i udobno. vite ove na preklop bombonice. https://linenfoxclothes.com/collections/dresses Edited April 12, 2019 by darling
Recommended Posts