Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, maheem said:

Lepa. Ja bih je nosio

tebi bi bolje stajala. imas lepse noge od mene :)  (i vecine)

Edited by mustang
Posted

O hvala na komplimentu :blush:

a crne malje bi se lepo uklopile u haljinu kroz njen izrez

Posted (edited)
8 minutes ago, maheem said:

O hvala na komplimentu :blush:

a crne malje bi se lepo uklopile u haljinu kroz njen izrez

bas seksi :laugh:

ne secam se si nesto maljav...dugo nas nisi castio  samo u gacama/sorc fotkama :)  

ove zene ovde mi ladno nabijaju komplekse. vrsnjakinje zategle dupeta (vezbanjem), noge sjajno izvajajane, strukic...al kad pomislim da treba da dizem onu traktorsku gumu, odmah mi se sedne negde da popijem zestinu i zapalim cigaretu. svaka im cast, kakva motivacija. bas im zavidim. svima koji su odlucni

Edited by mustang
Posted
On 7.4.2019. at 10:30, francuski sobar said:

Na dobrom si tragu i ja sam to nešto analiziro. Kako god okreneš, dal voliš il ne voliš, ravne il štikle, kaiševe il  bez,  bose, lakirane ovake nake nešto dublje i garant neki problem je već u pitanju :D

da, cigara nikad nije samo cigara :D

On 7.4.2019. at 13:27, pbg12345 said:

bez secera molim 

a ne mogu da ne primetim da i oni satovi imaju kaiseve :D

Posted

ja sam emotivno vezan za te apostolke. 

Posted
15 minutes ago, darling said:

da, cigara nikad nije samo cigara :D

a ne mogu da ne primetim da i oni satovi imaju kaiseve :D

nesto vas nema terapeutkinjo :fantom:

vezani obavezama? :D

Posted (edited)

cvrsto zategnuta, onako kako ti najvise volis. ili ne volis?! :D

Edited by darling
Posted

@darling

bombardovanje je obustavljeno pre 5-6 piva. bilo je letnje veče u kom su se nosile letnje haljine i apostolke pa skoro do kolena. ja 17 ona 32. 

jbt tad je bila matorka. :D  

Posted

Ovaj neki talas sam uzjahao. :-) 

61KZSkBF8NL._SY679_.jpg

Posted

kako te nije sramota?

dok je posten svet pobedjivao nato, ti si se predao licnim zadovoljstvima

zato nam i ide ovako :fantom:

@darling

zategnuto dabome!

Posted (edited)

on se nije predavao licnim (ne)zadovoljstvima, nego se borio sa sopstvenim demonima :D 

khm, pbg, omg, ne znam posle ovog priznanja sta da mislim o tebi, delovo si mi ko dobar covek iz postene kuce :D

Edited by darling
Posted

Kada sam se vec nasla u Barseloni, iskopah da Surkana, brend ciju sam jednu strava haljinu kupila pre dosta godina u Granadi, ima i svoju radnju tamo. Odusevila sam se zbog toga i uspela da stignem do nje poslednjeg dana, samo da bih se razocarala onim sta imaju u radnji, pre svega materijalima neprirodnim na dodir, a onda i izborom samo onih dugih haljina skroz do dole :yucky:. Na sajtu, pogledah sad, imaju mnogo vise toga, probala bih sledece, da ih je bilo:

529maos722-60.jpg

https://surkana.com/en/fashion/dresses/529maos722-60.html

519brio711-52.jpg

https://surkana.com/en/fashion/dresses/519brio711-52.html

519urmi713-01.jpg

https://surkana.com/en/fashion/dresses/519urmi713-01.html

Posted

slatke su. te na preklop mi ne stoje, ne znam da ih zategnem. em fali sisa em zaboravim da i ono malo sto imam iskoci kad se nagnem da dohvatim pice na stolu ako sam u baru ili restoranu. sevnulo poprilicno par puta a brus ne nosim. to je za prsatije djevojke

Posted (edited)

biram broj 2. ja sam isto malogruda, dasnolika, al mi dobro stoje preklapace, il se ja dobro osecam u njima, pa iako mi i ne stoje, zracim ljepotom :D 

obrati paznju na cvornovate, ovakve  s cvorom na grudima, meni su te super zbog udobnog ve izreza koji mi je fejvorit, a ko oce da izgleda ko da ima sise, prave iluziju. naravno da sam i dalje u potrazi za savrsenom. ta iz zare je lepa, al zeleno nije moja boja. 

meni ovaj pamuk letvonske lisice sa slika deluje predivno, sva bh se obukla u to mekano i udobno. vite ove na preklop bombonice. 

https://linenfoxclothes.com/collections/dresses

Edited by darling