Lancia Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Najzad neko da obuce haljinu. Makso luce, sta radis veceras ¿
adam Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 2 minutes ago, Majo said: Najzad neko da obuce haljinu. pa to. a ne oni carsavi i zavese.
Ras Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Sviđa mi se što može i bez brusa da se nosi, a džepovi taman za mobilni i ključeve, možda čak i neki tablet. Gde si pazario, lokalni Kinezi, ili je sa Alija? Ima li i u drugim bojama? Odličan ti je i češalj!
Lancia Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Malo je konzervativno nosi, ja bih otkopcao neko dugme, nismo 18 vek, majku mu.
gospa buba Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 vi ste svi ludaci ja da vam kazem. al na bash dobar nachin sent from bubamoto
maheem Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 (edited) 1 hour ago, Majo said: Malo je konzervativno nosi, ja bih otkopcao neko dugme, nismo 18 vek, majku mu. Podvrnula sam je malo, a dugmiće ne smem, osetljive su mi grudi na hladnoću. @Ras: 500din u Sparu, zbog džepova je i kupila, uzela sam i belu Edited August 9, 2018 by maheem
Valk Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 1 hour ago, adam said: pa to. a ne oni carsavi i zavese. +1 Praktično yet ženstveno. Maheema zaključala topik.
gospa buba Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 zbog maksinice ce sigurno da zakljuchamo. samo predjemo na automobile. ima i tamo boja i dzepova sent from bubamoto
darling Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 necemo, mi se borimo za svet u kom muskarci nose haljine, i gde svako nosi ono sto zeli. koliko volim slobodne ljude. izvinite sto sam pateticna. sledeca fotka, molim, da bude gola, ko god se obesi
gospa buba Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 samo nek ide najava par postova ispred. ja obozavam slobodne ljude i ne zelim da znam nishta o njima sent from bubamoto
cmrlj Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 @maheem odlican look, bas sam se pitala kome ovu da preporucim, izgleda vrlo udobno, a mozes i da ceses jaja dok nehajno setas gradom.
maheem Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 16 minutes ago, cmrlj said: @maheem odlican look, bas sam se pitala kome ovu da preporucim, izgleda vrlo udobno, a mozes i da ceses jaja dok nehajno setas gradom. I like it. Moracu da vidim je l imaju 5xl na aliju
cmrlj Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 meni je divna. ako je kupis, okaci sliku kad stigne:))
halloween Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 5 hours ago, maheem said: Podvrnula sam je malo, a dugmiće ne smem, osetljive su mi grudi na hladnoću. @Ras: 500din u Sparu, zbog džepova je i kupila, uzela sam i belu Možeš onda makar 1 odozdo, imaš strava noge. .... I ja volim Mahima, mnogo.
Recommended Posts