darling Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 14 minutes ago, pt 2.0 said: danas već gledam pozitivno na celu stvar - neko misli da sam dovoljno mlada za trudnoću
pt 2.0 Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 12 minutes ago, mraki said: Čestitke pt! hvala, hvala (ako se setimo da me je pre manje od godinu dana kasir u merkator hipermarketu pitao da li sam penzionerka, zbog prava na penzoski popust, kontam da sam ipak napredovala. )
darling Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 pokrecem inicijativu da se digne spomenik neznanoj dizajnerki iz kine, koja je za ovu sezonu osmislila haljinu univerzalne velicine koja pristaje svima: i malim i velikim, i debelim i mrsavim, i prosecnim i van proseka, starim, mladim, modernim konzervativnim, apsolutno svim zenama koje sam spazila na ulici ta haljina odlicno stoji, ukljucujuci i jednu selebriti u godinama vecih gabarita (da joj sad ne pominjem ime ), a sve to za 1800 dinara + pamuk. ja ih imam nekoliko, u razlicitim bojama. svoje sam jos dokrojila makazama oko vrata. kad sam se jednom prilikom okitila i kaisem, poznanica bogatasica me pitala sta sam to obukla, da mi je haljina odicna, gde sam je kupila. grdno se razocarala kad je cula da je kineza za 1800. ona mislila da je dizajnerska fala ti, nepoznata kineskinjo, majstorice.
gospa buba Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 to ona ko dzakche, sa dzepovima? ima rukave, nema rukave?sent from bubamoto
nisam ja Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 delim tvoju sreću draga. bilo reči o žutom aljinčetu i tu se odma dizni našao asocirati. ja da prijavim da sam video snežanu na putu do posla. mada sad kad guglam ne odgovara snežani. šerpa plava aljina sa belim kajšom™
darling Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 2 minutes ago, gospa buba said: to ona ko dzakche, sa dzepovima? ima rukave, nema rukave? ta, ta, znas je razmisljam da jednu makazama napravim u bez rukava?!
gospa buba Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 ima i bez da se nadje. imam nekoliko svega i stoje mi uzasno. a ima i debljih zena kojima stoje divno. to me malo muchi :(sent from bubamoto
beta Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 pokušavam da zamislim univerzalnu haljinu džak koja svima dobro stoji sa-bez-rukava i ne uspevam. dajte to slikovno.
gospa buba Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 ako niko ne nadje slikacu ja kad se smognem. nishta se tu lepa ne sekiraj sent from bubamoto
beta Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 maja je lepa al ima kvrgava kolena pa taj džak nije za nju. nije ni za mene al sam ja dokona pa me zanima.
Sara Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 1 hour ago, beta kentauri said: pokušavam da zamislim univerzalnu haljinu džak koja svima dobro stoji sa-bez-rukava i ne uspevam. dajte to slikovno. imam ja takvu
darling Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 (edited) o, i sara je jedna od nas evo je. jedan rukav sam stavila u polozaj mah mah, to vam masemo nas dve. a za maju imam sliku s prekrstenim rukavima u polozaju ne prilazi, koju sam mu poslala na pm originalni okovratnik je konzervativniji, al posto sam ja razvratna, isekla sam makazama sta sam smatrala da je visak. kad sam prvu kupila, bilo je samo s dugim rukavima, onda sa tri cetvrt, sad vidim da ima s kratkim, buba kaze ima i bez. meni se svidja roze. videla sam jednu zenu u beloj, okicenu aksesoarima, izgledala je ko milion dolara. Edited July 19, 2018 by darling
morgana Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Gdje ih kupujete? Htjela sam da uzmem kratkorukavni model pa su nestale. Bijela i ledenoplava su izgledale vrh.
Recommended Posts