Dagmar Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 mrzim svadbe, ali moram da idem na jednu u aprilu. jedino pozitivno je sto cu da iskukam majci da mi sasije dobru ali besmislenu haljinu koju cu obuc jednom, kojom prilikom cu da shvatim da je besmislena, te cu je skratiti, pojednostaviti i vuci ljeti ko svaku najobicniju.ako neko naidje na nesto da valja, nek nalijepi sliku :)gdje je evi, i ona je imala slican problem kao ja?E bas citam ovo, ali ne mogu ti pomoci savetom :) posto jos trazim svoju haljinu. A svadba se primice. Na kraju cu kupiti nesto cisto da kupim.
morgana Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 :)gledam sta sam sakupljala na pinterestu. sve su haljine ili dnevne, ili teorijske. nema sredine.
kgmr Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Rekla sam "boje su sranje, crno rula".emovci :Pja na dve svadbe u crnom, sto sta fali? na jednoj bila i kuma, niko se bunio nije.mladenci i dalje srecni, zdravi i zaljubljeni :lolol:ne mogu da nadjem tu crnu na netu ali dok se ne obuce izgleda ko krpa za pod, onako bezoblicna i sva nesto nabranaovo dole je isto dosta jednostavna i prakticna haljina, pre par meseci kupila (ne za svadbu) mozda je jos imaju. i da ima samo nabrano sa strane kod struka i gore kod vrata na ramenu, super stoji i kraca je nego sto deluje.ili mozes i jos jednostavnije a crno opet samo sa nekim krupnijim detaljem /nakitomsad da inace nesto gledam i videh dve da mi se dopadaju ova isamo da pohvalim
pt 2.0 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 poludila danas i kupila sebi tri dnevne haljine, dve prolećne jedna letnja. što baš te tri? kroejvi su za moju figuru savršeni, materijali lepo padaju i stvarno odlično stoje.br 1 group: greta, colour: multihttp://uk.monsoon.co.uk/view/product/uk_catalog/mon_1,mon_1.2/3532220820br 2 group: venetian, colour:blackhttp://uk.monsoon.co.uk/view/product/uk_catalog/mon_1,mon_1.2/3530060308br 3 je group: parakeet, colour: navyal nje nema na slikama, ima samo suknja od tog materijala
Pixie Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Kad god vidim novi post na ovoj temi poludim od ovog snega i leda ovde.Moj poslednji haljinski pazar (na rasprodaji) je bio kod Comptoir des Cotonniers. Prilicno jednostavno, ali ima bas simpaticnih modela, onako za svaki (recimo prolecni) dan.
kgmr Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 ja poludim od nagojenosti :) te su slatke koje si okacila. morgana, kakva je to superhaljina, cija je?
morgana Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 (edited) michael kors-ovanazalost, nije moja niti ce biti, 480 funti :(razmisljam kako bih dosla do pribliznog kroja, jako mi se svidja Edited March 19, 2013 by morgana
Pixie Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 ja poludim od nagojenosti :)ali za to bar postoji letnja haljina :D
ToniAdams Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 ja poludim od nagojenosti :) te su slatke koje si okacila. morgana, kakva je to superhaljina, cija je?i ja, al tako smo gradjeni realno.jbt, sto volim kad neko ko ti kenja o nagojenosti
gagorder Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 dobih jutros na mejl info o ovome. prodaju haljine, do deset soma koliko vidim. ima lepih, jedino me nervira sto su uglavnom neke mesavine sa poliesterom:www.kumt.rs
Recommended Posts