Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted

Hvala obema za MD, pogledala sam sad, meni je to mnogo skupo.

Moraću da pogledam neki reserved, mohito, nešto

Posted (edited)
1 hour ago, Shan Jan said:

Gledam zadnjih 10 strana haljina i ova zgrada je jedino sto mi se svidelo :lolol:

Greska, kakve haljine volis? :)

Edited by Sandradjer
  • +1 1
Posted
4 minutes ago, Sandradjer said:

Greska, kakve haljine volis? :)

Ih tesko pitanje za jedno musko. Nego samo mi sve ove deluju nekako kao da ne prate liniju tela, ko da si stavio dve rolne iz stampaca i time prekrio zenu. 

• +1 1
Posted
12 hours ago, Svemir Zeka said:

Treba mi savet gde da tražim belu haljinu.

Idem na rođendan i krštenje sestrića koje obožavam, i rešila sam da se autfitujem kao vila Ravijojla. Kosa uvojci, venčić na glavi, a aljina da bude dugačka. Može i neka pastelno roze, pa šarena. 

Hvala unapred 🙏

Nedavna Met Gala.

Dajdžest južno.

Posted
5 hours ago, Ras said:

Nedavna Met Gala.

Dajdžest južno.

Nje znaju čto eta :unsure:

Pogledala sam neke online, i sad se pitam da li to da realizujem. Ruku na srce, ja to više neću obući garant, pa reko bolje da utrošim te pare u poklon deci

Posted
10 minutes ago, Svemir Zeka said:

Nje znaju čto eta :unsure:

Pogledala sam neke online, i sad se pitam da li to da realizujem. Ruku na srce, ja to više neću obući garant, pa reko bolje da utrošim te pare u poklon deci

Na poklon deci, nikako, ne zna se sta sve imaju :D

• 5 weeks later...
Posted (edited)

kupila sam u tom tejloru neku haljinu (od viskoze?) bez rukava, sa šarama koje podsećaju na paprat.

boje crna krem bela.

godinu dana (sa 1 zimskim zuzetkom) nisam ulazila u kabine za presvlačenje, i u potpunom sam šoku da je moj konfekcijski broj sada 40.

č e t r d e s e t.

:gospode:

Edited by pt 2.0
  • +1 3
Posted

Postoje dve radnje u Svetogorskoj (na suprotnim stranama, ne znam brojeve) gde se mogu naci lepe stvari. Nisu jeftine.

A postoji i jedna u Takovskoj 20, zove se cheap and chic (nemojte izlog da vas obeshrabri), za one koji traze nesto neobicno.

@morgana Posto si zatvorila bolovanje, da prodje ovaj talas vrucine, pa prosetaj :wub:

• Wub 1
Posted
6 minutes ago, Sandradjer said:

Postoje dve radnje u Svetogorskoj (na suprotnim stranama, ne znam brojeve) gde se mogu naci lepe stvari. Nisu jeftine.

A postoji i jedna u Takovskoj 20, zove se cheap and chic (nemojte izlog da vas obeshrabri), za one koji traze nesto neobicno.

@morgana Posto si zatvorila bolovanje, da prodje ovaj talas vrucine, pa prosetaj :wub:

hocu, tenks!

prvo cu u usce, to mi je zgodno zbog temperature i fakta da imam gdje da sjednem na maltene svakom koraku, a onda u prodavnice koje pominjes, mislim da znam koje su. super su.

• Wub 1