May 14, 2024May 14 Hvala obema za MD, pogledala sam sad, meni je to mnogo skupo. Moraću da pogledam neki reserved, mohito, nešto
May 14, 2024May 14 1 hour ago, Shan Jan said: Gledam zadnjih 10 strana haljina i ova zgrada je jedino sto mi se svidelo Greska, kakve haljine volis? Edited May 14, 2024May 14 by Sandradjer
May 14, 2024May 14 4 minutes ago, Sandradjer said: Greska, kakve haljine volis? Ih tesko pitanje za jedno musko. Nego samo mi sve ove deluju nekako kao da ne prate liniju tela, ko da si stavio dve rolne iz stampaca i time prekrio zenu.
May 14, 2024May 14 12 hours ago, Svemir Zeka said: Treba mi savet gde da tražim belu haljinu. Idem na rođendan i krštenje sestrića koje obožavam, i rešila sam da se autfitujem kao vila Ravijojla. Kosa uvojci, venčić na glavi, a aljina da bude dugačka. Može i neka pastelno roze, pa šarena. Hvala unapred 🙏 Nedavna Met Gala. Dajdžest južno.
May 14, 2024May 14 5 hours ago, Ras said: Nedavna Met Gala. Dajdžest južno. Nje znaju čto eta Pogledala sam neke online, i sad se pitam da li to da realizujem. Ruku na srce, ja to više neću obući garant, pa reko bolje da utrošim te pare u poklon deci
May 14, 2024May 14 10 minutes ago, Svemir Zeka said: Nje znaju čto eta Pogledala sam neke online, i sad se pitam da li to da realizujem. Ruku na srce, ja to više neću obući garant, pa reko bolje da utrošim te pare u poklon deci Na poklon deci, nikako, ne zna se sta sve imaju
June 13, 2024Jun 13 kupila sam u tom tejloru neku haljinu (od viskoze?) bez rukava, sa šarama koje podsećaju na paprat. boje crna krem bela. godinu dana (sa 1 zimskim zuzetkom) nisam ulazila u kabine za presvlačenje, i u potpunom sam šoku da je moj konfekcijski broj sada 40. č e t r d e s e t. Edited June 13, 2024Jun 13 by pt 2.0
June 19, 2024Jun 19 Postoje dve radnje u Svetogorskoj (na suprotnim stranama, ne znam brojeve) gde se mogu naci lepe stvari. Nisu jeftine. A postoji i jedna u Takovskoj 20, zove se cheap and chic (nemojte izlog da vas obeshrabri), za one koji traze nesto neobicno. @morgana Posto si zatvorila bolovanje, da prodje ovaj talas vrucine, pa prosetaj
June 19, 2024Jun 19 6 minutes ago, Sandradjer said: Postoje dve radnje u Svetogorskoj (na suprotnim stranama, ne znam brojeve) gde se mogu naci lepe stvari. Nisu jeftine. A postoji i jedna u Takovskoj 20, zove se cheap and chic (nemojte izlog da vas obeshrabri), za one koji traze nesto neobicno. @morgana Posto si zatvorila bolovanje, da prodje ovaj talas vrucine, pa prosetaj hocu, tenks! prvo cu u usce, to mi je zgodno zbog temperature i fakta da imam gdje da sjednem na maltene svakom koraku, a onda u prodavnice koje pominjes, mislim da znam koje su. super su.