Jump to content

Letnje haljine

Featured Replies

Hvala obema za MD, pogledala sam sad, meni je to mnogo skupo.

Moraću da pogledam neki reserved, mohito, nešto

1 hour ago, Shan Jan said:

Gledam zadnjih 10 strana haljina i ova zgrada je jedino sto mi se svidelo :lolol:

Greska, kakve haljine volis? :)

Edited by Sandradjer

4 minutes ago, Sandradjer said:

Greska, kakve haljine volis? :)

Ih tesko pitanje za jedno musko. Nego samo mi sve ove deluju nekako kao da ne prate liniju tela, ko da si stavio dve rolne iz stampaca i time prekrio zenu. 

12 hours ago, Svemir Zeka said:

Treba mi savet gde da tražim belu haljinu.

Idem na rođendan i krštenje sestrića koje obožavam, i rešila sam da se autfitujem kao vila Ravijojla. Kosa uvojci, venčić na glavi, a aljina da bude dugačka. Može i neka pastelno roze, pa šarena. 

Hvala unapred 🙏

Nedavna Met Gala.

Dajdžest južno.

5 hours ago, Ras said:

Nedavna Met Gala.

Dajdžest južno.

Nje znaju čto eta :unsure:

Pogledala sam neke online, i sad se pitam da li to da realizujem. Ruku na srce, ja to više neću obući garant, pa reko bolje da utrošim te pare u poklon deci

10 minutes ago, Svemir Zeka said:

Nje znaju čto eta :unsure:

Pogledala sam neke online, i sad se pitam da li to da realizujem. Ruku na srce, ja to više neću obući garant, pa reko bolje da utrošim te pare u poklon deci

Na poklon deci, nikako, ne zna se sta sve imaju :D

• 5 weeks later...

kupila sam u tom tejloru neku haljinu (od viskoze?) bez rukava, sa šarama koje podsećaju na paprat.

boje crna krem bela.

godinu dana (sa 1 zimskim zuzetkom) nisam ulazila u kabine za presvlačenje, i u potpunom sam šoku da je moj konfekcijski broj sada 40.

č e t r d e s e t.

:gospode:

Edited by pt 2.0

Postoje dve radnje u Svetogorskoj (na suprotnim stranama, ne znam brojeve) gde se mogu naci lepe stvari. Nisu jeftine.

A postoji i jedna u Takovskoj 20, zove se cheap and chic (nemojte izlog da vas obeshrabri), za one koji traze nesto neobicno.

@morgana Posto si zatvorila bolovanje, da prodje ovaj talas vrucine, pa prosetaj :wub:

6 minutes ago, Sandradjer said:

Postoje dve radnje u Svetogorskoj (na suprotnim stranama, ne znam brojeve) gde se mogu naci lepe stvari. Nisu jeftine.

A postoji i jedna u Takovskoj 20, zove se cheap and chic (nemojte izlog da vas obeshrabri), za one koji traze nesto neobicno.

@morgana Posto si zatvorila bolovanje, da prodje ovaj talas vrucine, pa prosetaj :wub:

hocu, tenks!

prvo cu u usce, to mi je zgodno zbog temperature i fakta da imam gdje da sjednem na maltene svakom koraku, a onda u prodavnice koje pominjes, mislim da znam koje su. super su.