Svemir Zeka Posted May 14 Posted May 14 Hvala obema za MD, pogledala sam sad, meni je to mnogo skupo. Moraću da pogledam neki reserved, mohito, nešto
Sandradjer Posted May 14 Posted May 14 (edited) 1 hour ago, Shan Jan said: Gledam zadnjih 10 strana haljina i ova zgrada je jedino sto mi se svidelo Greska, kakve haljine volis? Edited May 14 by Sandradjer 1
Shan Jan Posted May 14 Posted May 14 4 minutes ago, Sandradjer said: Greska, kakve haljine volis? Ih tesko pitanje za jedno musko. Nego samo mi sve ove deluju nekako kao da ne prate liniju tela, ko da si stavio dve rolne iz stampaca i time prekrio zenu. 1
Ras Posted May 14 Posted May 14 12 hours ago, Svemir Zeka said: Treba mi savet gde da tražim belu haljinu. Idem na rođendan i krštenje sestrića koje obožavam, i rešila sam da se autfitujem kao vila Ravijojla. Kosa uvojci, venčić na glavi, a aljina da bude dugačka. Može i neka pastelno roze, pa šarena. Hvala unapred 🙏 Nedavna Met Gala. Dajdžest južno.
Svemir Zeka Posted May 14 Posted May 14 5 hours ago, Ras said: Nedavna Met Gala. Dajdžest južno. Nje znaju čto eta Pogledala sam neke online, i sad se pitam da li to da realizujem. Ruku na srce, ja to više neću obući garant, pa reko bolje da utrošim te pare u poklon deci
Sandradjer Posted May 14 Posted May 14 10 minutes ago, Svemir Zeka said: Nje znaju čto eta Pogledala sam neke online, i sad se pitam da li to da realizujem. Ruku na srce, ja to više neću obući garant, pa reko bolje da utrošim te pare u poklon deci Na poklon deci, nikako, ne zna se sta sve imaju
pt 2.0 Posted June 13 Posted June 13 (edited) kupila sam u tom tejloru neku haljinu (od viskoze?) bez rukava, sa šarama koje podsećaju na paprat. boje crna krem bela. godinu dana (sa 1 zimskim zuzetkom) nisam ulazila u kabine za presvlačenje, i u potpunom sam šoku da je moj konfekcijski broj sada 40. č e t r d e s e t. Edited June 13 by pt 2.0 3
Sandradjer Posted June 19 Posted June 19 Postoje dve radnje u Svetogorskoj (na suprotnim stranama, ne znam brojeve) gde se mogu naci lepe stvari. Nisu jeftine. A postoji i jedna u Takovskoj 20, zove se cheap and chic (nemojte izlog da vas obeshrabri), za one koji traze nesto neobicno. @morgana Posto si zatvorila bolovanje, da prodje ovaj talas vrucine, pa prosetaj 1
morgana Posted June 19 Posted June 19 6 minutes ago, Sandradjer said: Postoje dve radnje u Svetogorskoj (na suprotnim stranama, ne znam brojeve) gde se mogu naci lepe stvari. Nisu jeftine. A postoji i jedna u Takovskoj 20, zove se cheap and chic (nemojte izlog da vas obeshrabri), za one koji traze nesto neobicno. @morgana Posto si zatvorila bolovanje, da prodje ovaj talas vrucine, pa prosetaj hocu, tenks! prvo cu u usce, to mi je zgodno zbog temperature i fakta da imam gdje da sjednem na maltene svakom koraku, a onda u prodavnice koje pominjes, mislim da znam koje su. super su. 1
Recommended Posts