December 14, 20213 yr Na svetu nista vece ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji
December 14, 20213 yr 1 minute ago, cedo said: jel to sad znaci da ce insajder pokriti (biti dostupan) celu srbiju ? Pokriće dobar deo, ostaje 1/3 koja koristi antenu.
December 14, 20213 yr 4 minutes ago, msv said: Pokriće dobar deo, ostaje 1/3 koja koristi antenu. velis da toliko ljudi nema kablovsku ? nije mi jasno da su im dali da izadju na drzavnog kablovskog operatera
December 14, 20213 yr 14 minutes ago, cedo said: velis da toliko ljudi nema kablovsku ? Ipak je manje. Sad gledam RATEL-ov izveštaj, narastao je broj na 2,1 mil. domaćinstava koja imaju pay TV. Oko 45-46% drže i Telekom (sa Supernovom) i SBB. Edited December 14, 20213 yr by msv
December 14, 20213 yr velis da toliko ljudi nema kablovsku ? nije mi jasno da su im dali da izadju na drzavnog kablovskog operateraKo im nije dao šta? ... Shiit has hit the fan
December 14, 20213 yr 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Ko im nije dao šta? velim ... cudim se da im je dozvoljeno da emituju na mts-u mts je valjda drzavni operater, koliko razumem
December 14, 20213 yr Zaboravila sam da Insajder postoji, bukvalno su 3 infoa od njih i o njima: - intervjuisali Danijelu Štajnfeld, nagradjena Zorićka otišla tamo i propala u crnu rupu, Jugoslav Ćosić otišao tamo. Ne razumem od ćega oni žive sve ove godine…
December 14, 20213 yr velim ... cudim se da im je dozvoljeno da emituju na mts-u mts je valjda drzavni operater, koliko razumemOni su prvo i "zatvorili" emitovanje na MTS, a tek posle na SBB.. ... Shiit has hit the fan