March 11, 20169 yr može,razume se, i tako da se gleda. ali koji je smisao u trošenju celokupnog vremena (dvadesetak minuta) bukvalno samo na tu tematiku? kao, ma pustimo mi ovo sada, negokakoonobešepodžutima, zemljustenamupropastiliprokletnici...
March 11, 20169 yr govorila je brankica u intervjuima u poslednje vreme mnogo protiv domaćih novinara, i protiv same olje b, tako da ne čudi ovakav tretman u intervjuu
March 15, 20169 yr Poslednji serijal je bio onaj o Fk Partizanu, dugovima,pranju para .Emitovana je jedna epizoda posle koje je nastala ona hajka ... E sada meni se čini da je trebala dase emituje još jedna epizoda ali je iz bezb razloga obustavljena Da li sam u pravu i šta je bilo sa tom epizodom ?
March 22, 20169 yr Redakcija portala Insajder.net proteklih nedelju dana dobila je više pretnji smrću. Pretnje su prijavljene nadležnom tužilaštvu.
March 23, 20169 yr pa kad niko nece http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=03&dd=23&nav_category=16&nav_id=1111028 Uhapšen zbog pretnji redakciji Insajdera i Matiću
March 1, 20178 yr Danica Vučinić se vraća novinarstvu. Za sada u Insajderu. https://insajder.net/sr/sajt/vazno/3224/Danica-Vu%C4%8Deni%C4%87-vra%C4%87a-se-u-novinarstvo-Od-danas--u-Insajderu.htm
March 1, 20178 yr Jednom novinar - uvek novinar. Džaba dobro plaćen i ušuškan posao u korporaciji, novinarski nerv ne da mira ... Film "Naslovna strana" to dobro opisuje ...
February 27, 20187 yr Sergej pitao Brankicu šta bi sa emisijom Debata gde je Vučić bio prvi gost, a ona... Stvarno bi joj trebalo zabraniti Tviter da ne baca senku na sve što su ranije radili. Sad bi trebao i skrinšot ali me mrzi (ima mnogo), pošto postoji velika šansa da vas je Brankica odavno blokirala
February 27, 20187 yr 18 minutes ago, mraki said: Sergej pitao Brankicu šta bi sa emisijom Debata gde je Vučić bio prvi gost, a ona... Stvarno bi joj trebalo zabraniti Tviter da ne baca senku na sve što su ranije radili. Sad bi trebao i skrinšot ali me mrzi (ima mnogo), pošto postoji velika šansa da vas je Brankica odavno blokirala Nemoj nas tizuješ već baci neki link.
February 27, 20187 yr Ne vredi link ako ne pratite Brankicu ili ste blokirani, mora ovako... Spoiler Naravno, ovde se priča ne završava, Brankica nastavlja da se prepucava i blokira redom... Edited February 27, 20187 yr by mraki