Jump to content

"Insajder"

Featured Replies

može,razume se, i tako da se gleda.

ali koji je smisao u trošenju celokupnog vremena (dvadesetak minuta) bukvalno samo na tu tematiku?  kao, ma pustimo mi  ovo sada, negokakoonobešepodžutima, zemljustenamupropastiliprokletnici...

govorila je brankica u intervjuima u poslednje vreme mnogo protiv domaćih novinara, i protiv same olje b, tako da ne čudi ovakav tretman u intervjuu

Brankica večeras kod J.Ćosića u pressingu...

Poslednji serijal je bio onaj o Fk Partizanu, dugovima,pranju para .Emitovana je jedna epizoda posle koje je nastala ona hajka ...

E sada meni se čini da je trebala dase emituje još jedna epizoda ali je iz bezb razloga obustavljena

Da li sam u pravu i šta je bilo sa tom epizodom ?

• 1 month later...

s1452op.png

Zar nije bilo da ce ici na B92?

Edited by Frank Pembleton

• 10 months later...

Lepo ...

Konačno jedna lepa vest.

Jednom novinar - uvek novinar. Džaba dobro plaćen i ušuškan posao u korporaciji, novinarski nerv ne da mira ... Film "Naslovna strana" to dobro opisuje ...

• 11 months later...

Sergej pitao Brankicu šta bi sa emisijom Debata gde je Vučić bio prvi gost, a ona... Stvarno bi joj trebalo zabraniti Tviter da ne baca senku na sve što su ranije radili.

Sad bi trebao i skrinšot ali me mrzi (ima mnogo), pošto postoji velika šansa da vas je Brankica odavno blokirala :D

18 minutes ago, mraki said:

Sergej pitao Brankicu šta bi sa emisijom Debata gde je Vučić bio prvi gost, a ona... Stvarno bi joj trebalo zabraniti Tviter da ne baca senku na sve što su ranije radili.

Sad bi trebao i skrinšot ali me mrzi (ima mnogo), pošto postoji velika šansa da vas je Brankica odavno blokirala :D

Nemoj nas tizuješ već baci neki link. :)

Ne vredi link ako ne pratite Brankicu ili ste blokirani, mora ovako...

Spoiler

ZQhEFzf.jpg

PSoHscR.jpg

adKsr5F.jpg

NrOaL0n.jpg

MzE81TG.jpg

Naravno, ovde se priča ne završava, Brankica nastavlja da se prepucava i blokira redom...

Edited by mraki