koksy Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 može,razume se, i tako da se gleda. ali koji je smisao u trošenju celokupnog vremena (dvadesetak minuta) bukvalno samo na tu tematiku? kao, ma pustimo mi ovo sada, negokakoonobešepodžutima, zemljustenamupropastiliprokletnici...
belch Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 govorila je brankica u intervjuima u poslednje vreme mnogo protiv domaćih novinara, i protiv same olje b, tako da ne čudi ovakav tretman u intervjuu
Frank Pembleton Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Brankica večeras kod J.Ćosića u pressingu...
Fakundo Sava Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Poslednji serijal je bio onaj o Fk Partizanu, dugovima,pranju para .Emitovana je jedna epizoda posle koje je nastala ona hajka ... E sada meni se čini da je trebala dase emituje još jedna epizoda ali je iz bezb razloga obustavljena Da li sam u pravu i šta je bilo sa tom epizodom ?
salerokada Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Redakcija portala Insajder.net proteklih nedelju dana dobila je više pretnji smrću. Pretnje su prijavljene nadležnom tužilaštvu.
frit Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 pa kad niko nece http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=03&dd=23&nav_category=16&nav_id=1111028 Uhapšen zbog pretnji redakciji Insajdera i Matiću
Frank Pembleton Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) Zar nije bilo da ce ici na B92? Edited April 27, 2016 by Frank Pembleton
Mark Rothko Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Danica Vučinić se vraća novinarstvu. Za sada u Insajderu. https://insajder.net/sr/sajt/vazno/3224/Danica-Vu%C4%8Deni%C4%87-vra%C4%87a-se-u-novinarstvo-Od-danas--u-Insajderu.htm
stoka Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Jednom novinar - uvek novinar. Džaba dobro plaćen i ušuškan posao u korporaciji, novinarski nerv ne da mira ... Film "Naslovna strana" to dobro opisuje ...
mraki Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Sergej pitao Brankicu šta bi sa emisijom Debata gde je Vučić bio prvi gost, a ona... Stvarno bi joj trebalo zabraniti Tviter da ne baca senku na sve što su ranije radili. Sad bi trebao i skrinšot ali me mrzi (ima mnogo), pošto postoji velika šansa da vas je Brankica odavno blokirala
Mil@n Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 18 minutes ago, mraki said: Sergej pitao Brankicu šta bi sa emisijom Debata gde je Vučić bio prvi gost, a ona... Stvarno bi joj trebalo zabraniti Tviter da ne baca senku na sve što su ranije radili. Sad bi trebao i skrinšot ali me mrzi (ima mnogo), pošto postoji velika šansa da vas je Brankica odavno blokirala Nemoj nas tizuješ već baci neki link.
mraki Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 (edited) Ne vredi link ako ne pratite Brankicu ili ste blokirani, mora ovako... Spoiler Naravno, ovde se priča ne završava, Brankica nastavlja da se prepucava i blokira redom... Edited February 27, 2018 by mraki
Recommended Posts