luba Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 "it's awesome, man, it's so cool" je bila direktna, a posle se i podruzio sa autorom.videla sam vasu majicu uzivo, super je :)
vladavsnarod Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 dobio je i mark:fk: zdravo mark, mi smo iz jednog malog mesta. da li imas fan club?mark: nemamfk. sad imas, izvoli majicumark:
alamo Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Novi PD koncerti, sezona zima/proleće 2013...Nedelja 3. februar 21h :: Mark Eitzel Band + Stray Dogg :: DOB//Amerikana+ Ponedeljak 4. februar 21h :: Mark Eitzel Band + The Fischermen and the Christian Settlers :: CK13, Novi Sad (organizacija škrIPA)Subota 9. februar 21h :: Rebel Star + My Buddy Moose (HR) :: DOB//Klubinfo o cenama karata za koji dan (za Eitzela u NS-u je već sve poznato ovde)http://www.youtube.com/watch?v=wat-X_iYZDIhttp://www.youtube.com/watch?v=IsTFxEhB0Fo
alamo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 U prodaji karte za Mark Eitzel Band + Stray Dogg - Eventim, Pinball Wizard i Šikarica - 1200 dinara.I još jedan potvrda za proleće: Chuck Prophet and The Mission Express - 16. april Novi Sad i 17. april Beograd http://www.youtube.com/watch?v=Yga0Jo_sS6s
alamo Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Mark Ajcel u centru pažnje u emisiji "Dole na uglu" Žikice Simića na radiju B92 u nedelju 27. januara, 19-21hMark Eitzel Band + Stray Dogg Nedelja 3. februar 21h :: DOB//Amerikana karteMark Eitzel Band + The Fischermen and the Christian Settlers Ponedeljak 4. februar 21h :: CK13, Novi Sad (organizacija škrIPA)2012 Year End Lists: Mark EitzelIn No Order – What I saw / heard this year that might have been from any year.Modern Times – Charlie Chaplin – at Cinefamily LA -Will Johnson – Scorpion (Album)He Can Jog – Milwaukee Pinebender (Virginia Is For Lovers And Other Stolen Phrases)Judee Sill – The KissRodolphe Kuffer – LeucippeVidro Azul podcast (from Lisbon)Chris Squire – Fish Out Of Water (Album)Another Year – Mike Leigh (Film)Please Give – Nicole Holofcener (Film)Requiem For Larissa – Valentin SilvestrovMyke Dodge Weiskopf – Shortwave Radio Archivist – http://www.myke.me/Rebel Star + My Buddy Moose - Subota 9. februar DOB//Klub 21hHrvati su pre neki dan objavili treći studijski album "Shine! Shine! Shine!" u produkciji Krisa Ekmana i sa gostima iz Bambi Molesters i sa sobom nose i vinile.Chuck Prophet and The Mission Express Utrorak 16. april 21h - Klub Quarter, Novi SadSreda 17. april 21h - DOB//Amerikana, Beogradsvi detalji uskoro...
HoboCan Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Večeras, 27. januara u ponoć u emisiji Gistro FM na radiju B92 intervju sa Markom Eitzelom. Pisana, prevedena verzija intervjua od ponedeljka ili utorka na sajtu b92.net/kultura. Takođe, u novom broju Politikinog zabavnika tekst o Marku Eitzelu - šetnja kroz njegovu odabranu diskografiju.
HoboCan Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Luksemburg 23. januar 2013. Kopenhagen 26. januar 2013.
alamo Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Chuck Prophet & The Mission Express sviraju u Novom Sadu u utorak 16. aprila (Quarter 21h) i Beogradu u sredu 17. aprila (DOB 21h). Domaća podrška su Ragman (NS) i Rebel Star (BG).Kako je bilo kada je Chuck svirao solo u Beogradu u februaru 2009. možete da pročitate (i čujete) ovde.Žikica SImić u nedelju na radiju B92 (19h) posvećuje "Dole na uglu" muzici Chucka Propheta, a u ponedeljak u 22h na radiju studio B ko želi može da čuje intervju sa rokenrol legendom.http://www.youtube.com/watch?v=cLFETYE7dOQ
wayfaring stranger Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Rebel Star (BG).Od kada? Nisam znao da je doslo do dislociranja
notenoughreasonsforclaire Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Mislim da je alamo mislio na mesto u kojem pružaju podršku Prophetu kada je pisao skraćenice u zagradi...
wayfaring stranger Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Mislim da je alamo mislio na mesto u kojem pružaju podršku Prophetu kada je pisao skraćenice u zagradi...A-ha. To je o.k. Ragman jesu iz NS-a, pa sam pomislio da su se Mazzy/Big/Rebel Star preselili u prestonicu.
luba Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 samo za sad. moram da se oporavim od zaljubljenosti, zavidnosti, stajanja, skakanja i ostalog.hvala popdep, ko i uvek.
Papovac Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 samo za sad. moram da se oporavim od zaljubljenosti, zavidnosti, stajanja, skakanja i ostalog.hvala popdep, ko i uvek.pisite bre, ljuljam bebu i cekam izvestaje
alamo Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Nisu koncerti, ali ima veze s njima i možda nekome bude zanimljivo. Ili bar da Hella ima šta da gadi :ss1:VA - Pesme ispod pokrivačaPOP Depresija: Koncertne godine - free dl na bandcampuPESME ISPOD POKRIVAČA :: Autopark - Dva klikera • Kodagain - Metal Baby • On Tour - Follow Me • Lula Mae - Slow Motion Movie Star • ŽeneKese - Supersonične sanke • The Mothership Orchestra - Lazarus Heart • Nežni Dalibor – Stanje budućnosti • Ventolin - Cracklin’ Water • Ilija Ludvig - Another Day Full of Dread • Stray Dogg - Nomadic Revery (All Around) • Ika - If I’m Waiting • Wooden Ambulance - My Blue Wave
Recommended Posts