Jump to content
IGNORED

PopDepresija koncerti

alamo

Recommended Posts

Posted (edited)

dosta zajeban izbor pesama :ziga:Mark Lanegan BandSetlist at Universum, Stuttgart, GermanyNedelja 4. novembar• The Gravedigger's Song• Sleep With Me• Hit the City• Wedding Dress• One Way Street• Resurrection Song• Gray Goes Black• Quiver Syndrome• One Hundred Days• Creeping Coastline of Lights (Leaving Trains cover)• Devil in my Mind (Smoke Fairies cover)• Black Rose Way (Screaming Trees song)• Riot in My House• Ode to Sad Disco• St. Louis Elegy• Tiny Grain of TruthEncore• Hangin' Tree (Queens of the Stone Age song)• Last Words (Screaming Trees song)• Harborview Hospital• Methamphetamine Blues

Edited by alamo
Posted (edited)

da poredimo sa prvim delom turneje, ovo je mart.photo8.jpguf. ako sad dobijem hangin' tree...

Edited by luba
Posted

ja sam seljak, ja volim lately. zasto se to ne svira?!

Posted

nju valjda svira kada je na turneji sa izabelom. i kakve veze ima da li si seljak? to kao više nije ok??? :s_dj:

Posted

Kakvo je stanje sa kartama za Lanegana? Hoće li ih biti na dan koncerta ili bolje kupiti ranije? A cijena, 1800 do kraja?

Posted

Stanje je redovno :) - karata ima koliko hoćeš... Na dan koncerta karte će biti skuplje.

Posted

Hvala alamo. :) Pretpostavljam da će biti dve iljade, nadam se ne više. Ako uspem da se organizujem, dolazim!

Posted
Hvala alamo. :) Pretpostavljam da će biti dve iljade, nadam se ne više. Ako uspem da se organizujem, dolazim!
http://www.eventim.r...3861/event.htmlImas 8 mesta u Novom Sadu na kojima mozes da kupis kartu u predprodaji koliko vec sutra i obezbedis svoj primerak.
Posted

hvala strejndžeru! baš sam pokušavao da se setim da li je batticuore iz NS ili nekog drugog mesta u okolini i zašto bi uopšte kupovala skuplju kartu...

Posted

batticuore se loše snalazi u realnom prostoru i vremenu...fala strenđeru. ;)

Posted

nije problem u ceni vec u tome da na dan koncerta dodjes na blagajnu pa ti kazu da nema vise karata (seti se mog slucaja na woven hand). posle sam morao da zovem organizatora da me pusti ;-) ovako, na vreme bilet u dzep i lagano na koncert.

Posted

a posetioci ce na ulasku dobiti bombonu naseg sponzora koja ce im ukinuti sposobnost glasnogovornistva tokom sledeca cetiri sata, sem uh, ah, oh, jea i bravo.

Posted

smem da se kladim da na koncert dolazis sa ak47 ili tommy gun-om. svako ko progovori ili nedaj boze dobaci LaneGun-u bice koolateralna steta :-)

Posted

imam sto-sta u arsenalu, ali mi zabranio alamo da pretim unapred :P