March 24, 20232 yr Neki od ovih što prodaju maske rade i po narudžbini, može bilo koji lek bez recepta
March 24, 20232 yr 4 hours ago, Svemir Zeka said: Baš je simpa, nisam ni znala da tamo ima toga. Nije skupo? Da uzmem i ja, hemija u duši Naravno da samo morala da proverim je l rasprodato. Ima još ali samo u Laguni u TC Big na Karaburmi. Predobra je futrola.
March 24, 20232 yr @Ras Nema to, u Vulkanu ima konstelacije zvezda i mapa sveta, a u Laguni ima kolekcije knjiga po autorima (npr. Džejn Ostin, sestre Bronte, Šekspir…) ili kolekcije filmova po žanrovima, ova sa hororima je najs: I naravno imaš da biraš koja si kuća u Hari Poteru. Ali ova od PT je najkul. Edited March 24, 20232 yr by Patty Lee
March 24, 20232 yr 26 minutes ago, Ras said: Ima li nešto sa motivom logaritamskih tablica? Sumnjam da postoji tako nesto. I iz udzbenika su izbacene
March 24, 20232 yr Ništa onda, malo ću za vikend uzeti da čitam prave logaritamske. Teško sam dans podneo neuspeh na matematici.
March 24, 20232 yr 14 minutes ago, Ras said: Ništa onda, malo ću za vikend uzeti da čitam prave logaritamske. Teško sam dans podneo neuspeh na matematici. Sta @maheem da kaze, otisao po bromazepame
March 25, 20232 yr On 24. 3. 2023. at 14:39, Patty Lee said: @Ras Uuu, ovo je super. A šta je ovo, liči na novčanik?
May 16, 20231 yr 3 hours ago, renne said: Ja još nisam pristojno naučio da vozim ovaj "stari" (S21), a to mi je negde i posao... Samo za fotografisanje, ima cele knjige da se izuče. 'Ajd nek ti dobro služi, kao i soundbar (ja sam staromodan što se tiče zvuka). Lepo te je videti na forumu, a šta je bilo bilo je.