msv Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 Neki od ovih što prodaju maske rade i po narudžbini, može bilo koji lek bez recepta 3 1
Patty Lee Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 4 hours ago, Svemir Zeka said: Baš je simpa, nisam ni znala da tamo ima toga. Nije skupo? Da uzmem i ja, hemija u duši Naravno da samo morala da proverim je l rasprodato. Ima još ali samo u Laguni u TC Big na Karaburmi. Predobra je futrola. 1
Patty Lee Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 (edited) @Ras Nema to, u Vulkanu ima konstelacije zvezda i mapa sveta, a u Laguni ima kolekcije knjiga po autorima (npr. Džejn Ostin, sestre Bronte, Šekspir…) ili kolekcije filmova po žanrovima, ova sa hororima je najs: I naravno imaš da biraš koja si kuća u Hari Poteru. Ali ova od PT je najkul. Edited March 24, 2023 by Patty Lee
Sandradjer Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 26 minutes ago, Ras said: Ima li nešto sa motivom logaritamskih tablica? Sumnjam da postoji tako nesto. I iz udzbenika su izbacene
Ras Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 Ništa onda, malo ću za vikend uzeti da čitam prave logaritamske. Teško sam dans podneo neuspeh na matematici. 2
Sandradjer Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 14 minutes ago, Ras said: Ništa onda, malo ću za vikend uzeti da čitam prave logaritamske. Teško sam dans podneo neuspeh na matematici. Sta @maheem da kaze, otisao po bromazepame 1
Svemir Zeka Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 On 24. 3. 2023. at 14:39, Patty Lee said: @Ras Uuu, ovo je super. A šta je ovo, liči na novčanik?
Indy Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 3 hours ago, renne said: Ja još nisam pristojno naučio da vozim ovaj "stari" (S21), a to mi je negde i posao... Samo za fotografisanje, ima cele knjige da se izuče. 'Ajd nek ti dobro služi, kao i soundbar (ja sam staromodan što se tiče zvuka). Lepo te je videti na forumu, a šta je bilo bilo je. 1
Recommended Posts