Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

:laugh: 

:wub:

• 2 weeks later...
  • Replies 9.7k
  • Views 863.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

E28-C2-B8-C-01-D9-4867-963-D-2-E3-E6734-

Zajebo si i noskica

On ovo ne bi smeo da nosi

On 3. 1. 2022. at 17:03, booyaka said:

Verovatno najbolji telefon iz drugog plana u prošloj godini, ako može da se tako kaže za neki Samsung telefon.

Ja sam uzeo A52 cim je izasao. Zasad stvarno prezadovoljan. POnekad kamera nije dobra kad klinci trce ali sve ostalo je neverovatno dobro.

On 3. 1. 2022. at 21:00, mustang said:

Meni je Samsung špansko selo. Jedva sam bila ubola kako da se javim na telefon. Uzasan interface.njega imam kao back up kad sam imala iphone pa kad krene da trokira. 

Svanulo mi sa OnePlus

To je mozda nekad pre bilo sa starim generacijama. Kombinacija ONEUI 3 ( sada 4 naravno) sa FineLockom je neprevazidjena. Cak je i  google svoje aplikacije  kao recimo Phone i Messages opremio Samsung skinom. :)

"Ja sam uzeo A52 cim je izasao. Zasad stvarno prezadovoljan. POnekad kamera nije dobra kad klinci trce ali sve ostalo je neverovatno dobro."
Instaliraj GCam i dobijaš bolju kameru sa istim uređajem.

Kupio neki trash gramofon (lenco), zvucnike (edifier) i jedno 20 ploca da me prodje volja za plocama jer svoje ne mogu da doteram iz Srbije. Nije da ih ima mnogo ali i tih 100 je previse.

BRB_9917.jpg?fbclid=IwAR1WsxrFKD-1OI4vnA

On 20. 1. 2022. at 18:23, napadaj said:

tired of Batajnica, tired of life...

Je l' to neka referenca?

pravi advokat

:nobles:

Ma jebo me pas, najviše bih voleo da stalno nosim svoju adidas jaknu staru 11 godina, al moram da kupujem ova govna :lolol:

DCD3F478-2EC7-466C-A7B1-5866D57BDDD2.thumb.jpeg.5c862e644437e06cf32c3051ab416594.jpeg

stigla kapica, ajd sve nego sa unutrašnje strane u liniji sa vizirom ima traku od memorijske pene

vrhunska udobnost

:nobles:

za uz ono gore treba turban. 

BRB_9917.jpg?fbclid=IwAR1WsxrFKD-1OI4vnA1PRU8UIPp8EO7anjYZaEVADMJKOInAtf6foRaaWpY
Čekaj bre, ovo pozadi dužina jakne, do kaiša, a napred do butina?

... Shiit has hit the fan