bags Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 On 3.1.2022. at 18:03, booyaka said: Verovatno najbolji telefon iz drugog plana u prošloj godini, ako može da se tako kaže za neki Samsung telefon. Ja sam uzeo A52 cim je izasao. Zasad stvarno prezadovoljan. POnekad kamera nije dobra kad klinci trce ali sve ostalo je neverovatno dobro. On 3.1.2022. at 22:00, mustang said: Meni je Samsung špansko selo. Jedva sam bila ubola kako da se javim na telefon. Uzasan interface.njega imam kao back up kad sam imala iphone pa kad krene da trokira. Svanulo mi sa OnePlus To je mozda nekad pre bilo sa starim generacijama. Kombinacija ONEUI 3 ( sada 4 naravno) sa FineLockom je neprevazidjena. Cak je i google svoje aplikacije kao recimo Phone i Messages opremio Samsung skinom.
Zet Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 "Ja sam uzeo A52 cim je izasao. Zasad stvarno prezadovoljan. POnekad kamera nije dobra kad klinci trce ali sve ostalo je neverovatno dobro."Instaliraj GCam i dobijaš bolju kameru sa istim uređajem.
Baldrick S. Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Kupio neki trash gramofon (lenco), zvucnike (edifier) i jedno 20 ploca da me prodje volja za plocama jer svoje ne mogu da doteram iz Srbije. Nije da ih ima mnogo ali i tih 100 je previse.
3opge Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 19 minutes ago, napadaj said: tired of Batajnica, tired of life...
kud u maglu Simoviću Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 27 minutes ago, napadaj said: pravi advokat 2
napadaj Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Ma jebo me pas, najviše bih voleo da stalno nosim svoju adidas jaknu staru 11 godina, al moram da kupujem ova govna 1
kud u maglu Simoviću Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 stigla kapica, ajd sve nego sa unutrašnje strane u liniji sa vizirom ima traku od memorijske pene vrhunska udobnost
Frank Pembleton Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 Čekaj bre, ovo pozadi dužina jakne, do kaiša, a napred do butina? ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts