Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
On 3.1.2022. at 18:03, booyaka said:

Verovatno najbolji telefon iz drugog plana u prošloj godini, ako može da se tako kaže za neki Samsung telefon.

Ja sam uzeo A52 cim je izasao. Zasad stvarno prezadovoljan. POnekad kamera nije dobra kad klinci trce ali sve ostalo je neverovatno dobro.

On 3.1.2022. at 22:00, mustang said:

Meni je Samsung špansko selo. Jedva sam bila ubola kako da se javim na telefon. Uzasan interface.njega imam kao back up kad sam imala iphone pa kad krene da trokira. 

Svanulo mi sa OnePlus

To je mozda nekad pre bilo sa starim generacijama. Kombinacija ONEUI 3 ( sada 4 naravno) sa FineLockom je neprevazidjena. Cak je i  google svoje aplikacije  kao recimo Phone i Messages opremio Samsung skinom. :)

Posted

"Ja sam uzeo A52 cim je izasao. Zasad stvarno prezadovoljan. POnekad kamera nije dobra kad klinci trce ali sve ostalo je neverovatno dobro."
Instaliraj GCam i dobijaš bolju kameru sa istim uređajem.

Posted

Kupio neki trash gramofon (lenco), zvucnike (edifier) i jedno 20 ploca da me prodje volja za plocama jer svoje ne mogu da doteram iz Srbije. Nije da ih ima mnogo ali i tih 100 je previse.

Posted
19 minutes ago, napadaj said:

BRB_9917.jpg?fbclid=IwAR1WsxrFKD-1OI4vnA

tired of Batajnica, tired of life...

Posted
27 minutes ago, napadaj said:

BRB_9917.jpg?fbclid=IwAR1WsxrFKD-1OI4vnA

pravi advokat

:nobles:

• Haha 2
Posted

Ma jebo me pas, najviše bih voleo da stalno nosim svoju adidas jaknu staru 11 godina, al moram da kupujem ova govna :lolol:

• Tužno 1
Posted

DCD3F478-2EC7-466C-A7B1-5866D57BDDD2.thumb.jpeg.5c862e644437e06cf32c3051ab416594.jpeg

stigla kapica, ajd sve nego sa unutrašnje strane u liniji sa vizirom ima traku od memorijske pene

vrhunska udobnost

:nobles:

Posted
BRB_9917.jpg?fbclid=IwAR1WsxrFKD-1OI4vnA1PRU8UIPp8EO7anjYZaEVADMJKOInAtf6foRaaWpY
Čekaj bre, ovo pozadi dužina jakne, do kaiša, a napred do butina?

... Shiit has hit the fan