Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
Meni su ovo jedne od najboljih i najlepsih patika. (mislim da sam imala bar 4-5 pari, godinama ih nisam menjala)
Isto,ujedno to su mi prvi par patika sa kojima sam krenula na trcanje.
Posted
idi bre u peršun....al se kućiš...da nis' dobio premiju na lutriji?
Nije, samo sam bogat. A bolje da ne pričam kakav sam frižider nabacio u nedelji bez interneta.
Posted (edited)

dovoljno je da nam kažeš adresu, doći ćemo da vidimo uživo :)

Edited by Gonzo
Posted (edited)
Nije, samo sam bogat. A bolje da ne pričam kakav sam frižider nabacio u nedelji bez interneta.
Zapravo, boli me uvo.Whirlpool WBM 326 SFSivo srebrni, prelep. Ima gore do jaja neku zajebanciju za led i sve tako neke lepe stvari. To za performanse i tehničke karakteristike pojma nemam. Zapravo, znam da je neka seksi No Frost tehnologija, ali koga briga. 1162480933_1.jpg20090402031357_WBM326SF.jpgPS. Uživo je (još) bolji. Edited by Buck Naked
Posted
img3518w.jpgIronija je sto vise volim Stonese....
Posted

Freda, Barnija, Vilmu i Beti?

Posted
img3518w.jpgIronija je sto vise volim Stonese....
:wub: cuj ironija, pa kupi i majcu sa Stonsima. :) nego, okle ti ova? ja uopste nemam takijeh maja, a trebam ih. :(
Posted (edited)

Aaaa, imam i Flint-Stonese ;) i to sa koncerta u Becu, na kojem sam bio 1990. Jeste da je pocela da se raspada, al` je mnogo volim.img3519r.jpgThe Beatles kolekcija je od Lee Coopera, na koju sam naleteo u Srpskih vladara. Bila je neka akcija - sve u pola cene, tako da je kostala oko 1500 dinara. Koliko sam primetio, nema ih vise.edit> fotka

Edited by The Ghost
Posted (edited)

1500 dindži za majicu? Gde ja živim & oblačim se..

Edited by Buck Naked
Posted

Snizenja su majka mara. Ne pamtim kada sam kupio nesto po regularnim cenama.

Posted

1 Crvena i 1 ona metiljava za majicu, i to je na sniženju!?Komšinice koje vam daju odeću svojih ćerki su majka.

Posted

Nema Bitlsa više? Sigurno?:(

Posted (edited)
1 Crvena i 1 ona metiljava za majicu, i to je na sniženju!?Komšinice koje vam daju odeću svojih ćerki su majka.
Bila je 3 soma...pa kad je skrate za pola, psiholoski efekat cini svoje.Edit: Nego, zao mi je sto Grckoj nisam kupio slicnu majicu The Who... Edited by The Ghost
Posted

sve sam kupila. stoka potrosacka najgora. do septembra - samo hrana i samponi. :blush:

Posted

ovog meseca kupujem sve sto zelim od 1989 Ticket.jpg