Lancia Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 1 minute ago, jms_uk said: The Beosound A1 boasts similar dimensions to a large floury bap or English muffin. Koliko je to u srpskim gibanicama?¿ 1 3
Frank Pembleton Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Verujem da je kvalitetno, samo ne znam da li ovi naši nazidaju kajmak... ... Shiit has hit the fan
maheem Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: u cm, a 600gr potežak je neam alexu Pa instaliraj i onda šaltaj stanice glasom, menjaj jačinu zvuka. Ja je ne znam ni za šta drugo koristiti :( Kako ga kontrolišeš? Ima neki svoj app? 7 minutes ago, jms_uk said: The Beosound A1 boasts similar dimensions to a large floury bap or English muffin. Ma znam nego sam se trudio da nastavim niz glupih pitanja 1
kud u maglu Simoviću Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 (edited) pa da preko telefona tj njegove app na mobilnom, odaklen i strimuje muziku mixcloud, spotify, radioaparat, fip… ti si mi jedan od top dj-eva sa mixclouda Edited October 23, 2021 by kud u maglu Simoviću 1
maheem Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa da preko telefona tj njegove app na mobilnom, odaklen i strimuje muziku mixcloud, spotify, radioaparat, fip… ti si mi jedan od top dj-eva sa mixclouda Evo baš smišljam mixtape, al moraće da sačeka montiranje setupa. Otkako imam Sonos mnogo više slušam radio i mix/soundcloud zbog samog appa koji ih sve objedinjuje. Ubačim emisije i mixeve u nedeljnu/mesecnu plejlistu i vozim redom.
Caligula Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 2 hours ago, Frank Pembleton said: Opa, samo jako. Gde si kupio? I pošto? ... Shiit has hit the fan Za beng olfulsen se ne pita posto 1
Frank Pembleton Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Za beng olfulsen se ne pita posto Ma jasno... ... Shiit has hit the fan
Haralampije Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Mozete da se smejete kolko ocete artefakt je predmet digitalne trgovine, trazi novog ponosnog vlasnika, isporuka preko Spoiler
Haralampije Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 edit: popust za clanove SNS-a, dovoljan je samo broj clanske, naci cu vec u bazi
Mr.Mxyzptlk Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 bas trazim nesto slicno jel od 15-36? jel mekano ovo za guzu meduzu? posto?
Valk Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 (edited) Jeste ovo 15-36 i uzeto je za starijeg a on će svoje plavo Recaro 9-36 dati mlađem koji je prerastao 9-18 pre roka™ Sedište je anatomski savršeno, jako je dobra bočna zaštita, ima isofix, zvučnike u bočnim krilima, leđa se mogu jednog dana skinuti i dobije se booster... Navlaka se skida, pere i suši lako, prozračna je i dete se ne znoji nimalo (na ovom 9-18 koje imamo je neki čudni materijal i deca su se znojila jako, čak i sa frotirskom letnjom navlakom preko sedišta - MaxiCosi Milofix, u svemu ostalom perfektno sedište) Recaro inače proizvodi sedišta za trkačke automobile tako da moj stariji kad je to čuo nismo smeli ni da gledamo ništa drugo. Para: najpovoljnija je Aksa, sad su bila na akciji 20% i ovo sam platila 20k. 9-36 smo platili više kad smo kupovali, ono ima dodatak za napred preko kojeg ide pojas, da ne davi manje dete. Ima i neki ekstra boost u sedištu koje izdiže malo dupe, posle se izvadi kad poraste. Modeli oba naša sedišta su Recaro Monza Nova 2 isofix/seatfix Edited October 29, 2021 by Valkyrie 1
foto Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 rasproda sva ta recaro decija sedista i klinja ima za startovanje u nacionalnoj klasi. za gume neka se snadje.
Recommended Posts