December 25, 20204 yr apgrejdovao se sa IQOS 3 na IQOS 3duo. dok nisam poceo da ga koristim mislio sam da je obicna marketinska prevara. ipak nije, sa ovim duo modelom veoma je tesko ostati sa ispraznjenom puckalicom. nikotin je u 95% slucajeva spreman.
December 25, 20204 yr On 15.12.2020. at 17:20, Kampokei said: Ukus je verovatno, tj sigurno, isti, ali mi se pravimo da nije Hipsteri je blaga reč za vas Sad valja naučiti gomilu nekih pseudostručnih opisa mirisa i ukusa kafe, da se kompletira ugođaj.
December 25, 20204 yr 47 minutes ago, foto said: apgrejdovao se sa IQOS 3 na IQOS 3duo. dok nisam poceo da ga koristim mislio sam da je obicna marketinska prevara. ipak nije, sa ovim duo modelom veoma je tesko ostati sa ispraznjenom puckalicom. nikotin je u 95% slucajeva spreman. meni se baterija brzo sjebala pa sam iskoristio neku akciju i pazario ga za 4000. a ovaj ću da menjam posle praznika
December 26, 20204 yr Sad treba napraviti montažu kako se dron i usisivac druže, dron nosi usisivač, usisivač nekad vozi drona na ledjima, puše, piju, igraju playstation, prave pizdarije po gajbi, itd. Edited December 26, 20204 yr by maheem