November 25, 20195 yr Jebem ti coveka koji moze da udje u skinny farmerke.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
November 25, 20195 yr 7 minutes ago, Moća said: Jebem ti coveka koji moze da udje u skinny farmerke. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk +1 meni se to nije desilo od osamdesetih godina prosloga veka
November 25, 20195 yr 43 minutes ago, Moća said: Jebem ti coveka koji moze da udje u skinny farmerke. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Neš jebati, nisi moj tip
November 25, 20195 yr 2 hours ago, maheem said: Neš jebati, nisi moj tip +1 takve nosim. sta fali njima?? motja mislio skinny (se) djins
November 25, 20195 yr 4 hours ago, maheem said: Kupio skinny jeans. Sad moram fancy carape furati mene ubi ta nova moda s muskim pantalonama, skoro je nemoguce da nadjem neke koje nece izgledati presmesno. ako mogu da provucem butinu, ne mogu list, ako mogu i butinu i list, oko struka ima lufta jedno 20 cm.
November 25, 20195 yr da, kukali smo već o tome ne postoje ni jedne te moderne koje mogu da navučem preko lista
November 25, 20195 yr 35 minutes ago, nenad said: mene ubi ta nova moda s muskim pantalonama, skoro je nemoguce da nadjem neke koje nece izgledati presmesno. ako mogu da provucem butinu, ne mogu list, ako mogu i butinu i list, oko struka ima lufta jedno 20 cm. +1 Totalni užas je ovo što sam probavao u neLevis radnjama. Al nije mi problem samo sa uskim krojevima već i sa "normalnim", uvek je nešto nakaradno. Ove "helanke" sam probao u prolazu iz radoznalosti i lepo legle, žene u butiku popadale u nesvest kad su me videle u njima pa sam rešio da ih uzmem. Sad treba i normalan jeans pronaći al mi je ko nikad mrsko da se vucaram po buticima. @Moćapičkica ti u gaćama
November 25, 20195 yr 38 minutes ago, maheem said: +1 Totalni užas je ovo što sam probavao u neLevis radnjama. Al nije mi problem samo sa uskim krojevima već i sa "normalnim", uvek je nešto nakaradno. Ove "helanke" sam probao u prolazu iz radoznalosti i lepo legle, žene u butiku popadale u nesvest kad su me videle u njima pa sam rešio da ih uzmem. Sad treba i normalan jeans pronaći al mi je ko nikad mrsko da se vucaram po buticima. @Moćapičkica ti u gaćama Ha o "normalnim" krojevima i pricam, uske nema teorije da bih mogao obuci.
November 25, 20195 yr samo 501 since 80tih. jedini eksperiment sa bojom dzinsa, mada ni to nije vise to. te 'frulice' nisu za mene. treba nekad i da se cucne ili preskoci taraba, sedne na motor i sl...