JozoMujica Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 25 minutes ago, zorglub said: Radio pre. 12og Decembra otvaranje. Čega?
maheem Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Kupio skinny jeans. Sad moram fancy carape furati
Moća Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Jebem ti coveka koji moze da udje u skinny farmerke.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Caligula Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 7 minutes ago, Moća said: Jebem ti coveka koji moze da udje u skinny farmerke. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk +1 meni se to nije desilo od osamdesetih godina prosloga veka
maheem Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 43 minutes ago, Moća said: Jebem ti coveka koji moze da udje u skinny farmerke. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Neš jebati, nisi moj tip
bradilko Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 2 hours ago, maheem said: Neš jebati, nisi moj tip +1 takve nosim. sta fali njima?? motja mislio skinny (se) djins
nenad Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 4 hours ago, maheem said: Kupio skinny jeans. Sad moram fancy carape furati mene ubi ta nova moda s muskim pantalonama, skoro je nemoguce da nadjem neke koje nece izgledati presmesno. ako mogu da provucem butinu, ne mogu list, ako mogu i butinu i list, oko struka ima lufta jedno 20 cm.
renne Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 da, kukali smo već o tome ne postoje ni jedne te moderne koje mogu da navučem preko lista
Moća Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Skini je za pickice Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
maheem Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 35 minutes ago, nenad said: mene ubi ta nova moda s muskim pantalonama, skoro je nemoguce da nadjem neke koje nece izgledati presmesno. ako mogu da provucem butinu, ne mogu list, ako mogu i butinu i list, oko struka ima lufta jedno 20 cm. +1 Totalni užas je ovo što sam probavao u neLevis radnjama. Al nije mi problem samo sa uskim krojevima već i sa "normalnim", uvek je nešto nakaradno. Ove "helanke" sam probao u prolazu iz radoznalosti i lepo legle, žene u butiku popadale u nesvest kad su me videle u njima pa sam rešio da ih uzmem. Sad treba i normalan jeans pronaći al mi je ko nikad mrsko da se vucaram po buticima. @Moćapičkica ti u gaćama
mustang Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 pa kad imas lepe noge ko zna sta bi se desilo da si u kiltu usao i butik
nenad Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 38 minutes ago, maheem said: +1 Totalni užas je ovo što sam probavao u neLevis radnjama. Al nije mi problem samo sa uskim krojevima već i sa "normalnim", uvek je nešto nakaradno. Ove "helanke" sam probao u prolazu iz radoznalosti i lepo legle, žene u butiku popadale u nesvest kad su me videle u njima pa sam rešio da ih uzmem. Sad treba i normalan jeans pronaći al mi je ko nikad mrsko da se vucaram po buticima. @Moćapičkica ti u gaćama Ha o "normalnim" krojevima i pricam, uske nema teorije da bih mogao obuci.
foto Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 samo 501 since 80tih. jedini eksperiment sa bojom dzinsa, mada ni to nije vise to. te 'frulice' nisu za mene. treba nekad i da se cucne ili preskoci taraba, sedne na motor i sl...
Recommended Posts