Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

sto sam kupila suknju u sekndhendu za 250 dindzi. iznosala sam je za sve pare za ovih nedelju dana :D

Posted
On 3.11.2019. at 22:00, foto said:

sa 2 i kusur kutije 'obicnih' pljuga 

Brate, kako to uopste postizes?

Pusim 35 godina, prosecno spavam 5-6 sati i nikad, odnosno retko kad (ako se pije) uspem da popusim vise od 1 pakle za dan, a nije da nesto brojim ili stedim. Najcesce oko 15-18 komada.

Posted
Brate, kako to uopste postizes?

Pusim 35 godina, prosecno spavam 5-6 sati i nikad, odnosno retko kad (ako se pije) uspem da popusim vise od 1 pakle za dan, a nije da nesto brojim ili stedim. Najcesce oko 15-18 komada.

Kako bre ne može...

Ja sam ujutru uz kafu sabijao 2 do 4 komada minimum

Kažem ja kad sam prestao sabijao do 2.5 pakle...

E sad možda zavisi i od vrste posla...

... Shiit has hit the fan...

Posted (edited)
6 hours ago, Frank Pembleton said:

+1

Dve pahkle su mi bile standard, ev. pahkla i po ako je spor dan.

Edited by Caligula
Posted
9 hours ago, Frank Pembleton said:

Kako bre ne može...

Pa meni je bar posao po tom pitanju zajeban, sedim za kompom sve vreme.

Al prosta racunica, ako spavas 6 sati, ostaje ti 18 sati za pusenje, kada 40 cigara podelimo na 18 sati dobijemo 2.22 cigarete po satu, znaci paljenje na svakih 23 - 25 minuta i to pod uslovom da ne ides nigde peske (ljudi obicno ne puse ulicom), ne jedes (jer dok jedes ne mozes da pusis), ne tusiras se, ne jebes... 

Sve u svemu kada odbijemo jos 1-2 sata dnevno na aktivnosti pri kojima se ne pusi ispada da moras da palis cigaru na cigaru da bi stuko 2 pakle, ne razumem u cemu je tu zadovoljstvo...

Posted
9 hours ago, Frank Pembleton said:

Kako bre ne može...

... Shiit has hit the fan...

Ja ne bih ni znao koliko pušim da mi pre davno ljubazna lokalna prodavačica nije ukazala da kupujem boks cigareta svakih tri-četiri dana.  

Posted
30 minutes ago, JozoMujica said:

Sve u svemu kada odbijemo jos 1-2 sata dnevno na aktivnosti pri kojima se ne pusi ispada da moras da palis cigaru na cigaru da bi stuko 2 pakle, ne razumem u cemu je tu zadovoljstvo...

ma kakvi, nešto nisi dobro izračunao :lol:

ja stučem paklu do 7 uveče sa sve poslom na kome je zabranjeno pušenje.

a onda kad uveče dođem kući pa do spavanja, popušim još paklu, jednu za drugom palim.

a kad izađem u grad uveče popušim još jedno pola pakle pride. 

uz napomenu da pušim 100s :lol:

Posted

Ja kupio paklo prošli utorak. Ima još skoro pola. 

Posted
37 minutes ago, JozoMujica said:

Pa meni je bar posao po tom pitanju zajeban, sedim za kompom sve vreme.

Al prosta racunica, ako spavas 6 sati, ostaje ti 18 sati za pusenje, kada 40 cigara podelimo na 18 sati dobijemo 2.22 cigarete po satu, znaci paljenje na svakih 23 - 25 minuta i to pod uslovom da ne ides nigde peske (ljudi obicno ne puse ulicom), ne jedes (jer dok jedes ne mozes da pusis), ne tusiras se, ne jebes... 

Brate 3 cigarete za sat vremena ?pa to je smesno...

Posted

ja sam pushio po dve tri a i vise ako zaginem do kasno.

desavalo mi se da odem na basket i ispushim paklicu. izmedju basketa sam palio cigarete. jos ako odemo na pivo posle tu puca jos jedna. jednostavno sam rekao sebi da necu da nosim cigarete vise i mozda sam par puta zickao ali na kraju i to prekinuo.

posle sam rekao ajde da ne pusim onu jutarnju na solji, pa posle dorucka i isti dan prekinuo. a imao sam cigarete kuci i nisam zapalio vise nikad. posle mi je bila frka kad sam pio, kako cu bez cigareta i isto lagano. 

nije to nikakva snaga karaktera nego bez nekog moranja ajde da probam i uspelo. cim ima neke presije onda to vrv ne ide

Posted

@JozoMujica

evo objanise ti ljudi. ode dve kutije iz zezanja. jos ako se zagine u kafani uvece...

nikakva frka. 'malo' ti gadno ujutru ali posle 3-4 zapaljene uz kafu nastavis kao nov. tj kao nova pepeljara

Posted

Ja jedino dok sam svirao nisam palio pljugu. A nisam ni pio niti duvao pre svirke. Plus fizička aktivnost sviranja bubnjeva....   svirke  su bile najzdraviji trenuci mog života  :)  :D 

Ali, to je ono što je zajebano kod cigareta: prosto ih inkorporiramo u skoro svaki aspekt dnevnog življenja. Oni manijaci što puše tri pakle dnevno, njima je cigareta bukvalno uvek u šaci ili ustima i retko je ostavljaju na pepeljaru. Izmedju ostalog, i zato im bude teško da prekinu: ne znaju šta će s rukama....  

Posted
2 hours ago, foto said:

@JozoMujica

evo objanise ti ljudi. ode dve kutije iz zezanja. jos ako se zagine u kafani uvece...

nikakva frka. 'malo' ti gadno ujutru ali posle 3-4 zapaljene uz kafu nastavis kao nov. tj kao nova pepeljara

To je to.

Kao što je alkohol najbolji lek za mamurluk tako i vreli dim zapaljene pljuge najlepše leči sasušeno i sprženo grlo. 

Pa onda pobednički kašalj malo kasnije ......

Juuuuupiiiiii!

Posted

A sad kad sam završio s fizikalnim terapijama skapiram da nisam poneo pljuge (kupujem jeftinu krdžu na pijacama pa motam) i smejem se sam sebi kako sam odmah po izlasku iz doma zdravlja počeo da ljubopitljivo i krvnički zagledam ljude kojih uvek ima nekoliko na stepenicama da užickam pljugu.

I nije bilo nikoga a ja bio već umoran pa sam pozvao taksi. Još je rano da pokušam da peške dodjem do tramvajske stanice.  :dry:

Posted

Puši li neko cigarilose? 

Te može da preporuči nešta. 

Kad već pušim paklo deset dana. Možda jedan cigarilos uz vino i/ili kafu.