darling Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 (edited) nezvanova, kraljice kupi i meni jednu ako ima jos, isto sam u cosu 38 aljine. suknja 40, al volim suknje nize da nosim. cos ima h&m velicine, njihovo 38 je nemacko, espri 38. kako si uspela da je spazis i iskopas? Edited June 21, 2019 by darling
nezvanova Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 pa ja sam jako iskusan kupac na buvljaku. na jednoj tezgi sam prodavacici rekla da mi sve sto je COSovo, a sto ona spazi, ostavi sa strane. nije to inace bas u nasem gradu ni poznata a ni trazena marka stvari koje se kupuju na buvljaku. a ovu sam nasla kod nekih drugih, prvo sam spazila taj dobar puplin i izvukla iz gomile kad ono COSova lepotica, pa jos moj broj. mislim, ja bas cesto idem na buvljak, vise ne pazarim bas puno, ali znam sta hocu i samo kebam dobre materijale, dezene i boje koje mi pasu.... pa ako izvucem da mi odgovrara ok, a ako ne nikom nista. i tako imam toliko stvari, da mogu svaki dan drugo da nosim. ali ako naidjem na neku cosovu haljinu ili suknju tvojih brojeva, pazarim obavezno
Ras Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 nezvanova, molim te, javi ako vidiš na buvljaku vileda promist max spray za manje od 2 hiljade
Frank Pembleton Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 A koji je buvljak u pitanju? ...shiit has hit the fan...
darling Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 (edited) 6 hours ago, Ras said: nezvanova, molim te, javi ako vidiš na buvljaku vileda promist max spray za manje od 2 hiljade zasto o tome ovde razgovaramo, ovde nije ni vreme ni mesto, upropastio si temu @nezvanova sta god kupis, otkupljujem, imam puno poverenje u tvoj ukus Edited June 21, 2019 by darling
mlatko Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Imas ponudu koju ona ne moze odbiti?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 uzeo crocs japanke made in bosnia neko ih hvalio ovde kao top, vrh preudobne, što i jesu
Frank Pembleton Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 uzeo crocs japanke made in bosnia neko ih hvalio ovde kao top, vrh preudobne, što i jesuDaj sliku da vidimo kako to čudo izgleda...Kurje oko nemoj... ...shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Daj sliku da vidimo kako to čudo izgleda... Kurje oko nemoj... ...shiit has hit the fan...
halloween Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Na vocapu procitam kako je Kums vozio forda kad je naleteo na baru i okupao prolaznicu, sad kad se doda japanka na gasu, utisak je kompletan.
Recommended Posts