Caligula Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Radnu stolicu koja je najzad udobna srecan sam
Caligula Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 to je tek 2% vremena u njoj frilenc bato moj
Zli Gli Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 U Indjiji u Tom Tailoru jaknu i farmerke za malo manje od sto evrica, sto je uspeh jer farmerke ne mogu da ubodem broj 34/36 osim jednom u 97 godina. Ali na Sportsdirectu sto sam lepo prosao, svaka mi dala. Zimske cipele udobne ko patike, marka je neka Gelert ali nebitno, 33.5e a ubijaju koliko su me odusevile. Plus nasao broj 48 i 2/3 neke Adidas indoor patike za mali fudbal za 38 evrica i odma' pazario, plus jos ponesto sitno oba puta, da naguram do 49e. I novije auto ali je isto njemacke marke Opel ko i staro pa nije zanimljivo za prijaviti, pogotovo sto je na prodaju...
Lezilebovich Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 (edited) Legend često ima farmerke/pantalone većih brojeva, ja samo kod njih i kupujem u poslednje vreme (36/36 npr). Ne znam da li ih imaš negde blizu... Edited January 13, 2019 by Lezilebovich
Moća Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 U Indjiji u Tom Tailoru jaknu i farmerke za malo manje od sto evrica, sto je uspeh jer farmerke ne mogu da ubodem broj 34/36 osim jednom u 97 godina. Ali na Sportsdirectu sto sam lepo prosao, svaka mi dala. Zimske cipele udobne ko patike, marka je neka Gelert ali nebitno, 33.5e a ubijaju koliko su me odusevile. Plus nasao broj 48 i 2/3 neke Adidas indoor patike za mali fudbal za 38 evrica i odma' pazario, plus jos ponesto sitno oba puta, da naguram do 49e. I novije auto ali je isto njemacke marke Opel ko i staro pa nije zanimljivo za prijaviti, pogotovo sto je na prodaju...Ovoliki tekst samo da bi na kraju provukao kako uzeo novu astru Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
bradilko Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 29 minutes ago, Moća said: Ovoliki tekst samo da bi na kraju provukao kako uzeo novu astru Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Čutura Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 1 hour ago, renne said: Ima tolke para a vozi fakin astru zato i ima pare, i ingvar komprad je ceo™ zivot vozio volvo 240 pa ti vidi..
Zli Gli Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 Tako je, i sigurno je bio veliki car, taj Ingvar Komprad. Samo racionalno, nista bahacenje. Imam Legend u SM ali broj 36/36 se nalazi kao dobar dan a 34/36 jednom u 700 modela, ne znam zasto. Bice da je do mene i moje krakate gradje, struk mi cesto odgovara i 33 ali onda ne mogu da uguram butine nikako :(
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 (edited) mi šlank smo van jusa ja kad natrčim uzmem levisice i to je to. jednom me neka fuxa presvukla za navigare(koje nisam ni planirao da kupim već sam samo ušao u radnju da vidim šta ima, a postao sam svestan da sam ih uzeo tek kad sam izašao iz radnje) te su mi kulturiška za spec prilike Edited January 13, 2019 by kud u maglu Simoviću
Moća Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: mi šlank smo van jusa ja kad natrčim uzmem levisice i to je to. jednom me neka fuxa presvukla za navigare(koje nisam ni planirao da kupim već sam samo ušao u radnju da vidim šta ima, a postao sam svestan da sam ih uzeo tek kad sam izašao iz radnje) te su mi kulturiška za spec prilike Garant si se ponadao necemu vise kad ono :P
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 idi na instaćtm i prosurfaj po profilu milena_ladybee
jms_uk Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 41 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Dobro si prosao, mogla ti je i krv izvaditi...
JozoMujica Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 9 hours ago, jms_uk said: Dobro si prosao, mogla ti je i krv izvaditi... +1 Ono je kiborg kolko plastike ima ugradjene.
Recommended Posts