Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

Radnu stolicu koja je najzad udobna

srecan sam

0399787_PE563859_S5.JPG

Posted

treba ti za kucanje po forumu, fakat :fantom:

Posted

to je tek 2% vremena u njoj

frilenc bato moj

Posted

U Indjiji u Tom Tailoru jaknu i farmerke za malo manje od sto evrica, sto je uspeh jer farmerke ne mogu da ubodem broj 34/36 osim jednom u 97 godina. Ali na Sportsdirectu sto sam lepo prosao, svaka mi dala. Zimske cipele udobne ko patike, marka je neka Gelert ali nebitno, 33.5e a ubijaju koliko su me odusevile. Plus nasao broj 48 i 2/3 neke Adidas indoor patike za mali fudbal za 38 evrica i odma' pazario, plus jos ponesto sitno oba puta, da naguram do 49e.

I novije auto ali je isto njemacke marke Opel ko i staro pa nije zanimljivo za prijaviti, pogotovo sto je na prodaju...

Posted (edited)

Legend često ima farmerke/pantalone većih brojeva, ja samo kod njih i kupujem u poslednje vreme (36/36 npr). Ne znam da li ih imaš negde blizu... 

Edited by Lezilebovich
Posted
U Indjiji u Tom Tailoru jaknu i farmerke za malo manje od sto evrica, sto je uspeh jer farmerke ne mogu da ubodem broj 34/36 osim jednom u 97 godina. Ali na Sportsdirectu sto sam lepo prosao, svaka mi dala. Zimske cipele udobne ko patike, marka je neka Gelert ali nebitno, 33.5e a ubijaju koliko su me odusevile. Plus nasao broj 48 i 2/3 neke Adidas indoor patike za mali fudbal za 38 evrica i odma' pazario, plus jos ponesto sitno oba puta, da naguram do 49e.

I novije auto ali je isto njemacke marke Opel ko i staro pa nije zanimljivo za prijaviti, pogotovo sto je na prodaju...
Ovoliki tekst samo da bi na kraju provukao kako uzeo novu astru :isuse:

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
29 minutes ago, Moća said:

Ovoliki tekst samo da bi na kraju provukao kako uzeo novu astru :isuse:

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

:D

Posted
1 hour ago, renne said:

Ima tolke para a vozi fakin astru :isuse:

zato i ima pare, i ingvar komprad je ceo™ zivot vozio volvo 240 pa ti vidi..

Posted

Tako je, i sigurno je bio veliki car, taj Ingvar Komprad. Samo racionalno, nista bahacenje.

Imam Legend u SM ali broj 36/36 se nalazi kao dobar dan a 34/36 jednom u 700 modela, ne znam zasto. Bice da je do mene i moje krakate gradje, struk mi cesto odgovara i 33 ali onda ne mogu da uguram butine nikako :(

Posted (edited)

mi šlank smo van jusa

:sleep:

ja kad natrčim uzmem levisice i to je to. jednom me neka fuxa presvukla za navigare(koje nisam ni planirao da kupim

već sam samo ušao u radnju da vidim šta ima, a postao sam svestan da sam ih uzeo tek kad sam izašao iz radnje) te su mi kulturiška za spec prilike

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

mi šlank smo van jusa

:sleep:

ja kad natrčim uzmem levisice i to je to. jednom me neka fuxa presvukla za navigare(koje nisam ni planirao da kupim

već sam samo ušao u radnju da vidim šta ima, a postao sam svestan da sam ih uzeo tek kad sam izašao iz radnje) te su mi kulturiška za spec prilike

Garant si se ponadao necemu vise kad ono :P

Posted

idi na instaćtm i prosurfaj po profilu milena_ladybee

:fantom:

Posted
41 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

:fantom:

Dobro si prosao, mogla ti je i krv izvaditi...

Posted
9 hours ago, jms_uk said:

Dobro si prosao, mogla ti je i krv izvaditi...

+1

Ono je kiborg kolko plastike ima ugradjene.