I*m with the pilots Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 To sta razdvaja palac od ostalih prstiju je teoretski dobro, jer neka stopala imaju tokom godina tendenciju da se kost palca pomera na unutra sto onda prouzrukuje probleme - cukljeve. Ne kazem da je to svrha ovih, ali verovatno jeste deo ideje, mrzi me da citam :)
Aion Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Razdvajanje palca je kopiranje od Japanaca i sluzi da bi mogle da se nose japanke i to sve izleda ovako: Ovo sa slike nisu carape, ovo je nesto izmedju carape i cipele, zove se "tabi". Ispod toga se nose carape, koje naravno imaju razvojen palac.
Simon Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Није битно да ли се то коме свиђа или не, најбитније је да се они који користе осјећају удобно у томе. :)
darling Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 (edited) a ove drvene japanke deluju bas udobno. ja sam dosla da kazem da sam na slepo kupila nesto sto mi je trebalo i nesto sto sam zelela. ko zna na sta ce izaci kad jednom stigne... Edited March 15, 2017 by darling
Bujodrag Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 ...... најбитније је да се они који користе осјећају удобно у томе. :) A što je to bitno?
Sara Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 (edited) I ja odokativnom metodom kupila jedne mango pantalone, biće mi super kad jednog dana oslabim al pod uslovom da mi se ne smanji dupe Edited March 15, 2017 by Sara
Simon Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 A što je to bitno? За тебе конкретно, кад сконташ да је Валтер брани Сарајево најбољи Кустурићин филм, а ниси га никад гледао :D
Zli Gli Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Nove gume, dobre, prvi a nadam se ne i poslednji put u zivotu. Sad jos alu-felne i mogu da se zenim valjda.
mustang Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 cestitke i nek ti udje u naviku a ne ko srpska posla ...ma mogu i polovne ... nove gume, nov auto videces...samo trap centriraj ako treba i rotiraj ih na 6 meseci.
Peter Fan Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Pa jer se ne rotiraju svaki put kad vozis auto?
Peter Fan Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Moco, ne rece jesu li to one Michelin iz Gradiske?
Zli Gli Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 nov auto Nisam moca a nisu ni Miselinke iz Gradiske (zapravo sam merkao Goodyear a ne Michelin) nego Nokian Line iz Srbije. Sve ostalo bilo mnogo komplikovano, menjali cenu, ovo ono, pa sam ispizdeo i nasao ove relativno povoljno pa pazario.
Peter Fan Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 :-) Osim sto sam promasio nick, marku guma i mjesto kupovine, sve drugo sam potrefio. Srecom, gume su nove.
Recommended Posts