December 15, 20168 yr E da se i ja ponovim sas jednu tastaturu. I onako ih rabim po 50 godina dok se ne izližu skroz, a ova Corsairova može sad da potraje kroz svih 500 godina turskog jarma (ako je suditi po marketinškim izjavama).
December 15, 20168 yr Ja sam mislio ti ovako diriguješ. Probao sam i tako, samo što onda stalno treba prati prozore. A i bilo je nekih nesporazuma:
December 18, 20168 yr E da se i ja ponovim sas jednu tastaturu. I onako ih rabim po 50 godina dok se ne izližu skroz, a ova Corsairova može sad da potraje kroz svih 500 godina turskog jarma (ako je suditi po marketinškim izjavama). Previše gej. P.S. Koja, ozbiljno?
December 18, 20168 yr ja reko leteći ćilim :( I to. Nedelja pred Sv Nikolu, odličan dan za kupovinu. Broj slobodnih parking mesta u Ušću teži nuli. El grande ludnica.
December 19, 20168 yr Ova je neunistiva, kupio sam polovnu pre deset godina i ne menja se Koja marka? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
December 20, 20168 yr obradovala me bolja polovina. ferrino tactive gloves. imao sam prethodni model 7-8god i ove zime ih nema ni u jednom ormanu. nestale... ovo je, kao, nov model. inace veoma su upotrebljive i tople. idealne za one koji imaju potrebu da napolju na zimi cackaju neke dugmice. Edited December 20, 20168 yr by foto
December 20, 20168 yr Koja marka? Carhartt, to nose ameri kad idu u pecalbu :) http://www.carhartt.com/category/carhartt-men-outerwear