Razzmatazz Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 E da se i ja ponovim sas jednu tastaturu. I onako ih rabim po 50 godina dok se ne izližu skroz, a ova Corsairova može sad da potraje kroz svih 500 godina turskog jarma (ako je suditi po marketinškim izjavama).
Razzmatazz Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Ja sam mislio ti ovako diriguješ. Probao sam i tako, samo što onda stalno treba prati prozore. A i bilo je nekih nesporazuma:
JozoMujica Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 E da se i ja ponovim sas jednu tastaturu. I onako ih rabim po 50 godina dok se ne izližu skroz, a ova Corsairova može sad da potraje kroz svih 500 godina turskog jarma (ako je suditi po marketinškim izjavama). Previše gej. P.S. Koja, ozbiljno?
čekmeže Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 ja reko leteći ćilim :( I to. Nedelja pred Sv Nikolu, odličan dan za kupovinu. Broj slobodnih parking mesta u Ušću teži nuli. El grande ludnica.
nisam ja Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Danas drugar novu karthart jašu tera. 500 dindži na najlonu.
mlatko Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Ova je neunistiva, kupio sam polovnu pre deset godina i ne menja se Koja marka? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
foto Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 (edited) obradovala me bolja polovina. ferrino tactive gloves. imao sam prethodni model 7-8god i ove zime ih nema ni u jednom ormanu. nestale... ovo je, kao, nov model. inace veoma su upotrebljive i tople. idealne za one koji imaju potrebu da napolju na zimi cackaju neke dugmice. Edited December 20, 2016 by foto
vladavsnarod Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Koja marka? Carhartt, to nose ameri kad idu u pecalbu :) http://www.carhartt.com/category/carhartt-men-outerwear
mlatko Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Danks, fino izgleda Takozvane Delije Grobare pokopaše.
Recommended Posts