Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

a sto je najbolje, juce isla da kao kupim cizme/patike/cipele antonella rossi, koje jedine i mogu da prodju, cak mi se odredjene, bas svidjaju + imamo potvrdu iz firme za administrativnu zabranu, jer je kao bilo neko veliko snizenje u trznom centru. medjutim, snizenje uopste nije bilo znacajno, a kako sam se vec bila zeznula kada sam prethodno kod njih kupovala cizme i sandale, pa posle dve nedelje oni spustili cenu za 50%, sad nisam htela da brzam. cekam snizenje, a za to vreme imam divne teget gilje :-)

Posted

a sto je najbolje, juce isla da kao kupim cizme/patike/cipele antonella rossi, koje jedine i mogu da prodju, cak mi se odredjene, bas svidjaju + imamo potvrdu iz firme za administrativnu zabranu, jer je kao bilo neko veliko snizenje u trznom centru. medjutim, snizenje uopste nije bilo znacajno, a kako sam se vec bila zeznula kada sam prethodno kod njih kupovala cizme i sandale, pa posle dve nedelje oni spustili cenu za 50%, sad nisam htela da brzam. cekam snizenje, a za to vreme imam divne teget gilje :-)

Ima  u Rumi fabricka prodavnica

Posted

E štas uzo?

Apacer ssd od 240 Gb i Gigabyte 750 Ti

Uklapalo se u budžet, po cenama koje sam dobio.

Posted

Ima  u Rumi fabricka prodavnica

Kakve su tu cene? Isplati li se zapucati iz Beograda?

Ja imam gomilu njihove obuće, čak je i dragi uzeo dva para kod njih,

kvalitet im je dobar, jako su udobne, samo su ove sezone baš preterali sa cenama.

Posted (edited)

^Nisam još montirao ssd. Hoću ga za OS, al' me mrzi sad da instaliram. Ne radi mi optika pa moram da pravim butabilni fleš. Ostaviću za sutra. Brat Vičer je strpljiv.

Edited by Bujodrag
Posted

Kakve su tu cene? Isplati li se zapucati iz Beograda?

Ja imam gomilu njihove obuće, čak je i dragi uzeo dva para kod njih,

kvalitet im je dobar, jako su udobne, samo su ove sezone baš preterali sa cenama.

nisam bio ali znam ko jeste, raspitacu se

Posted

Hvala :)

elem..kazu zemskinje koje su bile da je dosta jeftinije ali nema velik izbor i nema svih brojeva.

Posted

Hvala svakako. 

Videću da svratim nekad kad se iz Šapca budem vraćala, to mi dođe nakako usput.

Samo da pogodim radni dan i da nije ponoć.

:)

Posted

1475003325607021149.JPG

Još je nisam testirao, ali za $55...

Posted (edited)

...

Edited by halloween
Posted

Kupila Mefisto cipele. Spasile su mi stopala 12 sati pešice 5 dana. Dugo sam ih vrebala.

41q%2BrmFN%2BAL.jpg

+ YSL touche eclat - radiant touch

Non trend, ma cult :happy: