nezvanova Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 a sto je najbolje, juce isla da kao kupim cizme/patike/cipele antonella rossi, koje jedine i mogu da prodju, cak mi se odredjene, bas svidjaju + imamo potvrdu iz firme za administrativnu zabranu, jer je kao bilo neko veliko snizenje u trznom centru. medjutim, snizenje uopste nije bilo znacajno, a kako sam se vec bila zeznula kada sam prethodno kod njih kupovala cizme i sandale, pa posle dve nedelje oni spustili cenu za 50%, sad nisam htela da brzam. cekam snizenje, a za to vreme imam divne teget gilje :-)
Bujodrag Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 cak mi se odredjene, Bujodrag likes this. Meanwhile, in this universe: kupio ssd i grafičku, Vičere, brate, evo me, stižem ^_^
Haralampije Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 a sto je najbolje, juce isla da kao kupim cizme/patike/cipele antonella rossi, koje jedine i mogu da prodju, cak mi se odredjene, bas svidjaju + imamo potvrdu iz firme za administrativnu zabranu, jer je kao bilo neko veliko snizenje u trznom centru. medjutim, snizenje uopste nije bilo znacajno, a kako sam se vec bila zeznula kada sam prethodno kod njih kupovala cizme i sandale, pa posle dve nedelje oni spustili cenu za 50%, sad nisam htela da brzam. cekam snizenje, a za to vreme imam divne teget gilje :-) Ima u Rumi fabricka prodavnica
Bujodrag Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 E štas uzo? Apacer ssd od 240 Gb i Gigabyte 750 Ti Uklapalo se u budžet, po cenama koje sam dobio.
svashtabezneshto Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Ima u Rumi fabricka prodavnica Kakve su tu cene? Isplati li se zapucati iz Beograda? Ja imam gomilu njihove obuće, čak je i dragi uzeo dva para kod njih, kvalitet im je dobar, jako su udobne, samo su ove sezone baš preterali sa cenama.
Bujodrag Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 (edited) ^Nisam još montirao ssd. Hoću ga za OS, al' me mrzi sad da instaliram. Ne radi mi optika pa moram da pravim butabilni fleš. Ostaviću za sutra. Brat Vičer je strpljiv. Edited November 19, 2016 by Bujodrag
Haralampije Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Kakve su tu cene? Isplati li se zapucati iz Beograda? Ja imam gomilu njihove obuće, čak je i dragi uzeo dva para kod njih, kvalitet im je dobar, jako su udobne, samo su ove sezone baš preterali sa cenama. nisam bio ali znam ko jeste, raspitacu se
Haralampije Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Hvala :) elem..kazu zemskinje koje su bile da je dosta jeftinije ali nema velik izbor i nema svih brojeva.
svashtabezneshto Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Hvala svakako. Videću da svratim nekad kad se iz Šapca budem vraćala, to mi dođe nakako usput. Samo da pogodim radni dan i da nije ponoć. :)
halloween Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 (edited) ... Edited November 23, 2016 by halloween
halloween Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Kupila Mefisto cipele. Spasile su mi stopala 12 sati pešice 5 dana. Dugo sam ih vrebala. + YSL touche eclat - radiant touch Non trend, ma cult
Recommended Posts