ivy Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 precnik je 60cm ja ga nosim otkopcanog,ima veliki obod..bas me spasio na prethodnoj planini
jimi Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 A unutrasnji precnik. Jel moze da prodje za glavonje? Vidim da je na sajtu navedena bez boja a na slici je sivi. Odgovaraju mi obe ali kakav je ustvarnosti.
ivy Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 pa moj obim glave je 60 i skroz mi je taman kad ga navucem skroz na glavu..mislim da ne bi moglo za vecu glavu jer se ne razteze jer je pamucni.. taj na slici sivi tj. najsvetliji je svetlo bez u stvarnosti..
ToniAdams Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 jbt, moj obim glave je 60 a visok sam skoro 2 m. jesi glavata!
Kanzas siti zez Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 (edited) Toni, zasto si merio obim glave? I kojom formulom? O=2rpi? Edited August 9, 2016 by Kanzas siti zez
ToniAdams Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 pa jebiga, zanimalo me, posto izgleda, hm, kabasto. metrom onim krojackim, ne znam ja tu matematiku.
jimi Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Sad izmerih i ja sam na 60cm. Takodje, ako je precnik stvarno toliki onda je ogroman. Verovatno cu ga vise nositi u kaubojskoj varijanti.
Sara Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 i ja 60, strasno idem sutra da pazarim, veci sigurno necu naci
zmanic Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 (edited) Jel to merite preko ušiju? PS Znam da sam u vojsci imao problem kad izgubim šapku ili kapu, da jedva nađem 57 nekako da se pokrpim. To se smatralo za veliko. Edited August 9, 2016 by zmanic
Sara Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 jok, ja sam preko cela iznad usiju, ali sa onim limenim majstorskim metrom, nemam onaj krojacki mekani al meni usi nisu takav problem kao glavurda
Strucnjak Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 2 kg svezih prelepih vrganja na Krusevackoj pijaci. 600 dindzi. Sent from my E2303 using Tapatalk
Bambula Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Jel to merite preko ušiju? PS Znam da sam u vojsci imao problem kad izgubim šapku ili kapu, da jedva nađem 57 nekako da se pokrpim. To se smatralo za veliko. Pa zato što idu od 55 do 58cm,To se uzimalo za standard i većini je odgovaralo,ja sam samo dva vojnika sreo kojima su kape bile male. Inače meri se 1cm iznad obrva i ono što je bitno mora da bude metar na istoj visini oko cele glave. I da limenimmetrom nikad ne možeš tačno da izmeriš dobićeš nekih 2cm u plusu,uzmi kanap ili nešto slično obmotaj pa skini i onda izmeri
Recommended Posts