Haralampije Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 jedini je problem sto mahim ima preveliko stopalo
roksi Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 (edited) edit: ipak da ne potpirujem trenutacni talas ppp rasizma (manjine... nadajmo se). Edited August 7, 2016 by roksi
Renegade Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 nisam mogao odoleti Cena? Odavno planiram neki the pump ali nikako da se poklope kockice. :D Zato sam nedavno pazario ove:
Zli Gli Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Zezas da si uzeo ljubicaste patike? Pa to je gore nego moje roze kupace gace...
Renegade Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 :D Gaće manje više ali ona majica. Zezas da si uzeo ljubicaste patike? Pa to je gore nego moje roze kupace gace...
Zli Gli Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Gace se nose samo na plazu, majica samo u teretanu, a ove patike.. pa, otprilike svuda :D
maheem Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Cena? Odavno planiram neki the pump ali nikako da se poklope kockice. :D Zato sam nedavno pazario ove: Do jaja. I boja i model. Ja merkao Saucony al su mi bile malko skupe u srbijici. Ove pump su 85e. Ja resio da ih kupujem do kraja zivota al retko kad nalete.
Renegade Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Čini mi se da kod nas i nema neki izbor Saucony. Imao sam neki kod za popust od 20€ pa su ove ispale povoljno, sa sve poštarinom 37,53€.
maheem Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Čini mi se da kod nas i nema neki izbor Saucony. Imao sam neki kod za popust od 20€ pa su ove ispale povoljno, sa sve poštarinom 37,53€. [emoji38] Od sada samo sa tobom u shoping
Zli Gli Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Ima valjda nekih modela za trcanje, mislim na Saucony, ali naravno da nemaju moj broj. Hteo da dam fakin 150 ojra za patike jer kazu da su jako kvalitetne ali nema, valjda do 46 u Intersportu i to je to.
jimi Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Odlicno izgleda sesir. Kupio bih ga ali moram da proverim velicinu. Jel mozes da ga izmeris kolika glava moze da udje u njega.
Recommended Posts