Zli Gli Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Sto? Kakav je njihov XL realno? Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Čutura Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 ja sam uzeo neke cega 2xl a realno su bile l, tako da sam ih prosledio sinu. mozda su brojevi za sorceve drugaciji, ne znam, al ne bi bilo lose da negde probas nesto njihovo da budes siguran..
Frank Pembleton Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 ja sam uzeo neke cega 2xl a realno su bile l, tako da sam ih prosledio sinu. mozda su brojevi za sorceve drugaciji, ne znam, al ne bi bilo lose da negde probas nesto njihovo da budes siguran..Ja, ako se ne varam, kod nas nema nigde Lee, Wrangler ?
Mil@n Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Ja, ako se ne varam, kod nas nema nigde Lee, Wrangler ? Ima lee cooper u Inđiji u outletu, tako da mora da ima negde i u BG. Ne očekuj cene sa sportsdirecta, though.
Haralampije Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Ima lee cooper u Inđiji u outletu, tako da mora da ima negde i u BG. Ne očekuj cene sa sportsdirecta, though. lee cooper je zatvoren u indjiji pre mesec dana
Frank Pembleton Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Ja se i dalje nadam wrangleru ovde ali mrka kapa... ....shit has hit the fan...
Ravanelli Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 lee cooper je zatvoren u indjiji pre mesec dana zapravo je sa smanjenom ponudom prebačen u onu timeout prodavnicu, dijagonalno od originalne lokacije. ima lee u novom sadu, u BIGu. ali lee ima normalne brojeve, a ovo što čutura piše mi liči na klasičan sindrom kineskih brojeva. npr L je kod njih 2XL ili 3XL
morgana Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 (edited) Ja se i dalje nadam wrangleru ovde ali mrka kapa... ....shit has hit the fan... Upravo otvoreni Denimlab ili kako god se zove nova prodavnica u Delti u prostoru nejadasnjeg Manga ima Wrangler, makar tako pise u promo tekstu. Bas sam se obradovala, volim Wrangler. Edited July 25, 2016 by morgana
Frank Pembleton Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Upravo otvoreni Denimlab ili kako god se zove nova prodavnica u Delti u prostoru nejadasnjeg Manga ima Wrangler, makar tako pise u promo tekstu. Bas sam se obradovala, volim Wrangler.I meni ono što kažu "pasuje njihov kroj"
Čutura Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 zapravo je sa smanjenom ponudom prebačen u onu timeout prodavnicu, dijagonalno od originalne lokacije. ima lee u novom sadu, u BIGu. ali lee ima normalne brojeve, a ovo što čutura piše mi liči na klasičan sindrom kineskih brojeva. npr L je kod njih 2XL ili 3XL jel lee ili lee cooper, to nije isto..a za kineske brojeve stoznanja, ovo moje je stiglo sa Sd-a, tako ih prodaju i englezima..
duda Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 ljudi, tj. vi što naručujete preko interneta do koje sume mogu da naručim a da ne platim carinu ? i ako je plaćam, da li se zna kolika je, radi se o nekom leku na biljnoj bazi dosta je skup (118 dolara), a ja bih sada da probam da se dogovorim sa dobavljačem da mi napišu neki manju cifru (dal' sam naivna ?)
JozoMujica Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Iznos koji se ne carini je 50e, a za lek nisam siguran da uopšte može tako da se naručuje (tj. znam da može da se naručuje, samo je pitanje da li će ga pustiti u zemlju).
Recommended Posts