Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

Ma imam ja i speedo i arena plivaće kostime, a imam i 4 bikinija pride. Ti plivaći su mi za plivanje u bazenu, a manje za more, zato što mi truba da mi ostanu ukrštene trake na leđima od sunca. 

Ne mogu da plivam samo u gaćama, zato što mi je to selo gde plivam maltene rodno selo gde me stariji ljudi znaju od malih nogu i stvarno ne vidim mogućnost da pred njima idem u toplesu. A ni pred drugarima iz detinjstva. :)

Posted

Ne mogu da plivam samo u gaćama, zato što mi je to selo gde plivam maltene rodno selo gde me stariji ljudi znaju od malih nogu i stvarno ne vidim mogućnost da pred njima idem u toplesu. A ni pred drugarima iz detinjstva. :)

Ako te znaju bukvalno od malih nogu, verovatno su te već viđali  u toplesu. :D

Posted

vrv bi bili dirnuti kada bi znali koliko si obzirna :fantom:

Posted

Jel pouzdana kupovina preko Sportsdirect-a, sve stiže kako treba i kako je poručeno?

Posted

Jel pouzdana kupovina preko Sportsdirect-a, sve stiže kako treba i kako je poručeno?

u cetvrtak popodne poruceno, malopre stiglo sd rula :)

jedino treba da obratis paznju na velicine, jer 2XL nije ista velicina kod svih brendova, ja uzeo neke lee cooper cega i sad se sin raduje, realno su L :D

Posted

Kul

Gledao sam uglavnom obuću, patike (nosim 48,5-49) i cipele (obično 48) tako da merkam samo broj 15 (49), za svaki slučaj. Košulje samo 3-4XL.

Posted

ako budeš naručivao, šibni mi pm.

Posted

Kul

Gledao sam uglavnom obuću, patike (nosim 48,5-49) i cipele (obično 48) tako da merkam samo broj 15 (49), za svaki slučaj. Košulje samo 3-4XL.

postarina za brojeve vece od 13 je 50 % veca  :naughty:

Posted

zato što mi truba da mi ostanu ukrštene trake na leđima od sunca.

Onda:

old-fashioned-bathing-suit.jpg :D ;)

Znam, zeznuto je malo pred ljudima koje poznajes, a jos ako je mentalitet kao iz pecinskog doba onda...

Posted

Kul

mogli bismo organizovati natjecaj za ppp bigfuta :fantom:

Posted

Šta ima da se natjecamo kacam prvi?

Nemam dovoljno dugačak lenjir pa moram ovako :(

20160712_192438.jpg

postarina za brojeve vece od 13 je 50 % veca  :naughty:

Fak :(

ako budeš naručivao, šibni mi pm.

Vidi odgovor Haralampiju :(

Posted

Hej , salio sam se  :misko:

Posted