borris_ Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 (edited) Pravi tursku kafu ali niije na kapsule. On ima ovu: A postoji i masina sa kapsulama: Edited May 24, 2016 by borris_
jms_uk Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Za (tiša) putovanja :) Sent from my iTelephone using Tapatalk
borris_ Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Bravo. Zelio sam ga kao nikad kada sam letio Boingom 777 (i to poslije leta sa A380). Javi da li stvara prevelik pritisak u usima kada ukljucis funkciju noise cancelling.
jms_uk Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Bravo. Zelio sam ga kao nikad kada sam letio Boingom 777 (i to poslije leta sa A380). Javi da li stvara prevelik pritisak u usima kada ukljucis funkciju noise cancelling. Ja sam koristio QC15 nekoliko puta [American ih ima u biznis i prvoj klasi], isto na B777 i bas je dobro radio noise cancelling - citam da je kod ovih jos bolje uradjen. Imam nekoliko letova ovog vikenda, pa cu da javim utiske.
Prospero Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Toster Kenwood, kuhinjsku vagu Beurer, a treba da mi stignu i neke slusalice, kopija nekih Beats by Dr Dre ili kako vec. To me drug nagovorio da uzmemo jer su kao jeftine a dobra kopija, mada nemam pojma sto sam rekao da hocu i ja kad ne koristim slusalice nikad. Kreten. Sad su na redu neki aparat za brijanje, sociva pa cvikeri, vrlo verovatno od titanijuma jer hocu sto laksi ram. Dajte preporuku za sve navedeno, ima se para al' bolje da prodjem sto jeftinije ako je moguce. uzmi silikonski ram, jeftiniji je i osetno lakši
MayDay Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Bravo. Zelio sam ga kao nikad kada sam letio Boingom 777 (i to poslije leta sa A380). Javi da li stvara prevelik pritisak u usima kada ukljucis funkciju noise cancelling.Ja ih kupila i shvatila da ne smem da idem ulicom s njima. Mislim da ja koristim i uši da se orijentišem u prostoru, a sa njima su mi uši beskorisne. Mogu da padnem. A noise cancelling ne koristim nikad. Jednom mi se totalno ugasila buka iz okruženja, kod Marine Abramovič na nekom sranju, pa sam bila bombardovana svojim mislima. Nije to za nas ekstroverte.
Tresko Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Za (tiša) putovanja :) Sent from my iTelephone using Tapatalk Jesu za tursku ili nespresso? :P
Frank Pembleton Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Pravi tursku kafu ali niije na kapsule. On ima ovu: A postoji i masina sa kapsulama: A kako to radi šta sipaš i gde?
Frank Pembleton Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Za (tiša) putovanja :) Sent from my iTelephone using Tapatalk A kolko to para?
jms_uk Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 A kolko to para? Fleabay - 175 kinti U prodavnici oko 250+
borris_ Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 A kako to radi šta sipaš i gde? Iz ove prve sam pio kafu. Sipas vodu i kafu i on to sve promjesa i na kraju dobijes pravu tursku, mozes i da citas u zlici.
borris_ Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Iz ove prve sam pio kafu. Sipas vodu i kafu i on to sve promjesa i na kraju dobijes pravu tursku, mozes i da citas u zlici. Ne zlici nego soljici.
Recommended Posts