InvisibleLight Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 http://www.primavera.co.rs/hashest-white.html samo nisu bela nego malo nesto tamnije, jebem li ga, i mislim da ne vidim dobro kroz spijunku a keva navodno vidi, ali gotovo je sad, ugradjeno vec http://www.tehnomanija.rs/blenderi/bosch-blender-mmb-64g3m.html za smutije i ostale zdrave zajebavancije Jos patike za trcanje i onda mogu da se bacim na trazenje kupacih gaca i sorceva za novu sezonu... vrata i blender u paketu jel ima ovaj bosch u tehnomaniji u rodi ?
Zli Gli Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Ima, tamo sam i uzeo. Lomio se dugo izmedju njega i Nutribulleta ali svabo je svabo... :D
InvisibleLight Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Ima, tamo sam i uzeo. Lomio se dugo izmedju njega i Nutribulleta ali svabo je svabo... :D ko vozi svapska kola kupi svapski blender, ko talijanska talijanski, bar po dizajnu smo ispred..:) OnT- kupila novu loptu za basket prekjuce, napravila fb grupu za zenski basket na savi, sa razom na cover slici :misko:
InvisibleLight Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 jel onaj sto se zalepi na celo pa ispise 'da' 'ne'? toplomeri jos postoje? nisam merila T 15ak godina, vratio si me u detinjestvo..
ToniAdams Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 ma kupio obican, oldskul. analogni. ne verujem softveru
Zli Gli Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 analogni. Zar se moze i tamo metnuti da izmeri temperaturu? :o
djeneralche Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 (edited) Jel zna neko za precizan a jednostavan merac pritiska u kucnoj varijanti? Edited April 21, 2016 by djeneralche
renne Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Zar se moze i tamo metnuti da izmeri temperaturu? :oPa tamo i treba da se meće
kud u maglu Simoviću Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Jel zna neko za precizan a jednostavan merac pritiska u kucnoj varijanti?najprecizniji su oni sa živom, al nisu i najjednostavnijimoji imaju neki digitalac što ide ispod dlana i ok je dva merenja i srednja vrednost, ukoliko je ima i to je to. ćale ima terapiju za visoki pritisak i on ga koristi svakodnevno. nije do sada prijavljivao neke sumanute rezultate merenja
djeneralche Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Aha znam, to je onaj obicni, znaci i on je dovoljno ok. Tnx.
djili Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Jel zna neko za precizan a jednostavan merac pritiska u kucnoj varijanti? moji koriste ovakav, cini se ok. http://www.amazon.com/Omron-BP742N-Series-Pressure-Monitor/dp/B00KPQB2NS/ref=dp_ob_title_hpc ako je to 'oko dlana' na zglobu sake, ti su valjda neprecizniji jer treba ruku drzati tacno na nivou srca kad se mjeri.
JozoMujica Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Izbegavajte kineze, najsigurnije je kupiti neki od modela koji prodaje Prizma.
Recommended Posts