Miralem Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 trebala si da sednes na sred prodavnice i kazes kako se neces maknuti dok ti ne daju popust. da vidis kako bi onda mogle da pitaju gazdu/ ofis menadzera.
JozoMujica Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Zrelo je za topik "Šta niste pazarili ovih dana".
MayDay Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 trebala si da sednes na sred prodavnice i kazes kako se neces maknuti dok ti ne daju popust. da vidis kako bi onda mogle da pitaju gazdu/ ofis menadzera. To sam u poslovnici Telekoma u Ušću uradila.
MayDay Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Na kraju sam odustala od haljine i kupila sam plitke čizme od antilopa sa resicama, da mi se slažu sa gitarom. I nova HM S/S 2016 kolekcija mi se slaže sa gitarom. Kupila sam duks koji liči onaj ljaljanski air jordan šareni s kraja osnovne škole.
Lancia Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Jos ti samo fali da pustis bradu i Cowboy 2.0.
MayDay Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Cowboy se samo zove kauboj, a u stvari pljunuti native American.
Miralem Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) pppatike za basket e jbg, ne vidi se. nisu andi, nego and1, iliti +1. hahaha. Edited March 3, 2016 by Miralem
JozoMujica Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Meni ovo liči na one patike sa štiklom. Al dobro, za basket je uvek dobrodošao koji cm više.
kud u maglu Simoviću Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) u kombinatovom fundusu rasprodaju stvari pa sam kupio neke dojajne lanene pantale, satro kombo sa dzepovima sa strane itd. cijena sitnica 800 dindzi hepi mi :) Edited April 4, 2016 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 u kombinatovom fundusu rasprodaju stvari pa sam kupio neke dojajne lanene pantale, satro kombo sa dzepovima sa strane itd. cijena sitnica 800 dindzi hepi mi :) Pošto je onaj juče bio u poseti kombinatu, proveri te pantalone sa onom UV lampom iz CSI !
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 kupio sam pre posete @toni vidiš, nije loša ideja. mada slabo stojim sa espadrilama, preporuči nešto hvala :)
Zli Gli Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 http://www.primavera.co.rs/hashest-white.html samo nisu bela nego malo nesto tamnije, jebem li ga, i mislim da ne vidim dobro kroz spijunku a keva navodno vidi, ali gotovo je sad, ugradjeno vec http://www.tehnomanija.rs/blenderi/bosch-blender-mmb-64g3m.html za smutije i ostale zdrave zajebavancije Jos patike za trcanje i onda mogu da se bacim na trazenje kupacih gaca i sorceva za novu sezonu...
Recommended Posts