August 5, 20159 yr alpha, ali polovnu kupio 95te u nekom second hand shopu (ili je bila tezga?) na Camdenu. Realno već me bilo prošlo al eto, bilo povoljno pa ajde. Izdržala 5-6 godina, više je nosio brat nego ja.
August 5, 20159 yr Banovani Mileram je verovatno nosio ovu Ne znam za njega, ali sam ja u vreme kad su te jakne bile popularne percepirao da ih nose skinsi, nacoši, navijači i ostali koji se lože na nasilje. Sad sam iznenađen ili svojom lošom percepcijom ili onim u šta su izrasli. ^_^ Edited August 5, 20159 yr by JozoMujica
August 5, 20159 yr pih, dečurlija. prve fajerke ovde su bile carrerine, a alpha se pojavila tek sredinom devedesetih
August 5, 20159 yr pih, dečurlija. prve fajerke ovde su bile carrerine, a alpha se pojavila tek sredinom devedesetih ok, ti si furo i levis509 :(
August 5, 20159 yr Coverse umesio starke u omaž fajerki. Čak se i zovu MA-1. Shut up and take my money momenat. 5317734_converse-ma-1-zip-nylon-pack_a2c8d73c_m.jpg torcida patike, ako ih ne okrenes nisi pravi
August 5, 20159 yr Lee fajerka,1990.trieste.starke ne nosim otkad ih prave kinezi.zuljaju i los kvalitet.i vrh patike je drugaciji
August 5, 20159 yr Nikad fajerku nisam imao ali sam skoro pazario I uz to, da se nađe Edited August 5, 20159 yr by Dr Arslanagić